• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

çookkk geçmiş olsun :71: .benim arkadaşımda burun ameliyatı oldu onu ziyaret gittiğimde biraz korktum açıkcası.narkozdan sonraki hali kötüydü biraz.bende göğüs estetiği olcam inşallah sizinki gibi başarılı bi ameliyat geçiririm:61:

Korkma korkma:9: emin ol değiyor. Çok teşekkür ederim..:71:

gercekten bu kadar hızlı ozguven kazanabılıyormuyuz offffffffffffff gun sayıyorum bende ıstıyorum artık
kendını bu kdar kısa zamanda ıyı hıssetmen super
daha ıyı olman dılegıyle

Ay sen de naci beye ameliyat olacaktın di mii:6: valla bugün işe geldim millet bilmiyor tabi.Be yavaş hareket ediyorumsanki birşey olacakmış gibi. Belim tutuldu dedim herkese.:9:

geçmiş olsun hemen nazar boncuğumuzu da takalım:nazar:

ay çok mersii.. sana da nazar değmesin:nazar:

Geçmiş olsun! Darısı başımıza.. (:

çok teşekkür ederim.:61: amin..

mrb. her kese be 18 yasımdayım. bazı edenlerden meme buyutme amelıyatı olucam yaz tatılıde ama doktorda kararsız kaldık. uygulanıcak teknık kas altı damla protes oldunu soyle dı gıtdım doktor. aklımda 3 doktor war. BARIŞ CAKIR OP.DR.FATİH DAĞDELEN DONÇ CEK ŞEN bu dr. hakkında bılgı sahıbı olan warsa cwp werırse sevıırım:18:

ya canım kendine konu açsana. Ben Naci Çelik' e ameliyat oldum diyorum sen başka doktorları soruyosun:47: bu dediklerinden de bir tek Barış Çakırın iyi olduğunu biliyorum:40:

çok geçmiş olsun darısı başıma (:

ama ya o kdar parayı nasıl biriktireceğim ben ya barış çakır a falan olmak isterdim.. şöyle 85 beden :)

18 yaşındayım annem çok erken diyor.. ama ben hep bu yüzden eksik hissettim :( inş. bi gün bende bu dertten kurtulurum :59:

aaa 18 yaşl erken ama yaa. bi 20 yi gör bence canım.

Copyrightcım geçmiş olsun :) :nazar::nazar: bomba gibisindir şimdi :)) İyi günlerde kullan cicilerini ;)

Bu arada ameliyattan sonra kilolarında artış olabilir bu vucutta oluşan ödemden kaynaklanıyor. Bir anda veriyorsun 3.ay kontrolune kalmadan gidiyor bilgin olsun. Ben de ödemli halini bile sevmiştim ki sen onları bir de 15.gün kontrolünde gör :)

Ay çok teşekkür ederim canım. Valla hafif toplamış gibiyim sanki:9: Kupkuru bir kızdan dolgun bir hatuna dönüştüm:92:
15. Güne iyi olur mu. 17. Gün görecek eşim beni. Göğsümü gere gere gösterebilecek miyim çok merak ediyorum.:18:

hehe ben daha kimseye göstermedim:17:

cvp için tşk cnm..özel atamadım..yeniyim heralde ondan olmalı:))bi sorum daha olcak iz kalıyomu ..meme altı olunca iz kalıyo dendi..merak ediyorum kötümü görünüyo ,belli oluyomu diye:26:

copy'cim hayata dönmüşsün olay bitmiştir,gelsin şimdi cici cici kıyafetler..muhteşem bir duygu olduğunu rahatça alışveriş yapmaya başlayınca göreceksin..süper bir özgüven değil mi,geçmişler olsun

Eveet. Haftasonunu dinlenerek geçirdim. Ama sıkıldım Pazar günü çıkıp gezdim. İç çamaşırı dükkanlarına baktım:27: Yakında alışverişe de başlarım ama bir yerleşsinler iyice. Zaten şu anda özel sütyen takıyorum. Babaanne sütyeni adını taktım:9:
Dün bir inceledim çok gergin görünüyorlar sanki damarlarım belirginleşmiş gibi:26: Ama geçer herhalde.. Yani geçer di mi? Bir de şu ana biraz havadalar gibi.. Gerçi şimdi bana garip görünmeleri normalmiş.. Çarşamba günü kontrolüm var. Şu sütyenden kurtulayım bütün servetimi dantelli balensiz süngersiz sütyenlere yatırıcam.. O zaman foto da çekerim hep beraber kritik yaparız:7:

Son düzenleme:
cvp için tşk cnm..özel atamadım..yeniyim heralde ondan olmalı:))bi sorum daha olcak iz kalıyomu ..meme altı olunca iz kalıyo dendi..merak ediyorum kötümü görünüyo ,belli oluyomu diye:26:

Ne demek hayatım istediğini sor. İz konusunu eskiler cevaplasın aslında ama Naci bey izin meme altında, ince ve belli belirsiz olacağını söyledi. Benim yara iyileşmem de kötü değildir zaten. Açıkcası takmıyorum izleri meme altında olacağı için kim görecek. Silikonda en iyi duruşu meme altı kesisi ile yakalıyorlarmış.

copy'cim hayata dönmüşsün olay bitmiştir,gelsin şimdi cici cici kıyafetler..muhteşem bir duygu olduğunu rahatça alışveriş yapmaya başlayınca göreceksin..süper bir özgüven değil mi,geçmişler olsun

Özgüven ne demek açıp dolaşasım var:9: Bu sene yaz çabuk gelsiin..:92:

Eveet. Haftasonunu dinlenerek geçirdim. Ama sıkıldım Pazar günü çıkıp gezdim. İç çamaşırı dükkanlarına baktım:27: Yakında alışverişe de başlarım ama bir yerleşsinler iyice. Zaten şu anda özel sütyen takıyorum. Babaanne sütyeni adını taktım:9:
Dün bir inceledim çok gergin görünüyorlar sanki damarlarım belirginleşmiş gibi:26: Ama geçer herhalde.. Yani geçer di mi? Bir de şu ana biraz havadalar gibi.. Gerçi şimdi bana garip görünmeleri normalmiş.. Çarşamba günü kontrolüm var. Şu sütyenden kurtulayım bütün servetimi dantelli balensiz süngersiz sütyenlere yatırıcam.. O zaman foto da çekerim hep beraber kritik yaparız:7:
şu an en iğrenç görünümündelerdir zaten..yukarıda füze gibi duruyorlardır.1 ay sonraki halleri ile şu anki halleri arasında dehşet bir fark olacak.damarlarım benim de belirginleşmişti,ama zamanla geçiyor merak etme.ama o taktığın babanne sütyeni çok rahat oluyor ,hoş ben 10 gün takıp sonra ameliyat sonrası sütyen kullanmıştım,onları da bir sene kullanmıştım,o kadar rahatlardı ki naci bey bi gün kontrolde dalga geçmişti hala bu nine sütyenlerini mi kullanıyosun,cicili bicli bişeyler alsana demişti.ben ameliyattan sonra yazı iple çekmiştim..izlere gelince gögüs katlantı çizgisinin altına saklanıyorlar.hadi bakalım bundan sonrası keyifli kısmlar...:21:

Ay birkaç gün girmedim silikonla ilgili ne kadar sinir bozucu konular açılmış:63: Kalemcim tam da aradığım kelimeyi bulmuşsun füze.. Evet benimkiler şu anda füze gibi:9: Valla ben de cicilibicili sütyenler alacağım günü iple çekiyorum..:92:

darısı başımıza yaaa geçen gün hastaneye gittin ameliyat öncesi doktor röntgen filmi istedi onun içinde sütyeni falan çıkarmak zorunda kalıyorsun ya o halde kabinden dışarı çıkmak istemedm yaa. o kadar düz kii sütyen protez işlevi görüyo :17: daha ben yaptırmayım da kimler yaptırsın sütyensiz kabin dışına bile çıkamıyorum...

darısı başımıza yaaa geçen gün hastaneye gittin ameliyat öncesi doktor röntgen filmi istedi onun içinde sütyeni falan çıkarmak zorunda kalıyorsun ya o halde kabinden dışarı çıkmak istemedm yaa. o kadar düz kii sütyen protez işlevi görüyo :17: daha ben yaptırmayım da kimler yaptırsın sütyensiz kabin dışına bile çıkamıyorum...

:9::9: Muhtemelen şimdi de ay protezlerim röntgende görünecek diye utanırız:92:

:9::9: Muhtemelen şimdi de ay protezlerim röntgende görünecek diye utanırız:92:

ilk grip olduğunuzda ve ilk ciğer filmi çekilmek zorunda kaldığınızdaki panik hali insanın çok komik oluyor..röntgen filmini elime alıp doktordan önce bakıp yaavvv bunlar belli oluyor mu olmuyor mu diye uğraşırken doktorun filmden bişey anlayamaması ama size çok fazla sigara mı içiyorsunuz sorusu karşısında alacağınız surat ifadesini bir düşünün..

Aaaa anlaşılmıyor mu protezler. Ayol 2 tane kocaman yuvarlağı sigaraya bağlayıp yırtabilir miyim bu durumdan:9::8:

sungersız sutyen hayal gıbı ayyyyyyyy cok heycanlı
evde bıle sutyensız gezemezken. cok guzel olcak ınsallah
kızlar buradaki yorumlar olmasa cesaret edemezdım heralde tesekkurler

Ben çok mutluyum yaa.. Gittikçe gözüme daha güzel görünüyorlar:69: Yarın pansumanım var. Bakalım nasıl olmuşlar:nazar:

tatlım sende vazgecme asla ben 8 senedır ıstuyodum bu sene kısmetmış
bıraz sabır gerekıyor

ooo 8 sene ne kadar uzun bir süre. Bence yaptırdıktan sonra neden bu kadar beklemişim ki diyeceksin. Keşke imkanım olsaydı da burun ameliyatınla beraber yaptırsaydım.. Ama neyse zararın neresinden dönsek kardır değil mi:34:

ooo 8 sene ne kadar uzun bir süre. Bence yaptırdıktan sonra neden bu kadar beklemişim ki diyeceksin. Keşke imkanım olsaydı da burun ameliyatınla beraber yaptırsaydım.. Ama neyse zararın neresinden dönsek kardır değil mi:34:

copycım ben senelerdır esımı ıkna etmeye calışıyorum esım ıstemıyodu ve tabı maddıyatta vardı bıraz
artık snın ıcın degıl kendım ıcın yaptırıyorum dedıgımde bıraz bozuldu ve pes etti
gecte olsa zafer benım

Back