çookkk geçmiş olsun .benim arkadaşımda burun ameliyatı oldu onu ziyaret gittiğimde biraz korktum açıkcası.narkozdan sonraki hali kötüydü biraz.bende göğüs estetiği olcam inşallah sizinki gibi başarılı bi ameliyat geçiririm
Korkma korkma emin ol değiyor. Çok teşekkür ederim..
gercekten bu kadar hızlı ozguven kazanabılıyormuyuz offffffffffffff gun sayıyorum bende ıstıyorum artık
kendını bu kdar kısa zamanda ıyı hıssetmen super
daha ıyı olman dılegıyle
Ay sen de naci beye ameliyat olacaktın di mii valla bugün işe geldim millet bilmiyor tabi.Be yavaş hareket ediyorumsanki birşey olacakmış gibi. Belim tutuldu dedim herkese.
geçmiş olsun hemen nazar boncuğumuzu da takalım
ay çok mersii.. sana da nazar değmesin
Geçmiş olsun! Darısı başımıza..
çok teşekkür ederim. amin..
mrb. her kese be 18 yasımdayım. bazı edenlerden meme buyutme amelıyatı olucam yaz tatılıde ama doktorda kararsız kaldık. uygulanıcak teknık kas altı damla protes oldunu soyle dı gıtdım doktor. aklımda 3 doktor war. BARIŞ CAKIR OP.DR.FATİH DAĞDELEN DONÇ CEK ŞEN bu dr. hakkında bılgı sahıbı olan warsa cwp werırse sevıırım:18:
ya canım kendine konu açsana. Ben Naci Çelik' e ameliyat oldum diyorum sen başka doktorları soruyosun bu dediklerinden de bir tek Barış Çakırın iyi olduğunu biliyorum
çok geçmiş olsun darısı başıma
ama ya o kdar parayı nasıl biriktireceğim ben ya barış çakır a falan olmak isterdim.. şöyle 85 beden :)
18 yaşındayım annem çok erken diyor.. ama ben hep bu yüzden eksik hissettim inş. bi gün bende bu dertten kurtulurum
aaa 18 yaşl erken ama yaa. bi 20 yi gör bence canım.
Copyrightcım geçmiş olsun :) bomba gibisindir şimdi :)) İyi günlerde kullan cicilerini
Bu arada ameliyattan sonra kilolarında artış olabilir bu vucutta oluşan ödemden kaynaklanıyor. Bir anda veriyorsun 3.ay kontrolune kalmadan gidiyor bilgin olsun. Ben de ödemli halini bile sevmiştim ki sen onları bir de 15.gün kontrolünde gör :)
Ay çok teşekkür ederim canım. Valla hafif toplamış gibiyim sanki Kupkuru bir kızdan dolgun bir hatuna dönüştüm:92:
15. Güne iyi olur mu. 17. Gün görecek eşim beni. Göğsümü gere gere gösterebilecek miyim çok merak ediyorum.:18:
hehe ben daha kimseye göstermedim