• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

Ya röntgende belli oluyor mu gerçekten üfffff. bende sütyensiz kapıyı bile açamıyorum yaa evde her an biri gelecek diye siyah kazakla geziyorum kapı çaldığında da hemen askısı olmayan acil durumlar için hemen kapıda asılı olan bi sütyenim var :)
onu geçiriyorum ne hallerdeyimmm:59:

Ya röntgende belli oluyor mu gerçekten üfffff. bende sütyensiz kapıyı bile açamıyorum yaa evde her an biri gelecek diye siyah kazakla geziyorum kapı çaldığında da hemen askısı olmayan acil durumlar için hemen kapıda asılı olan bi sütyenim var :)
benim doktorum anlamamıştı röntgende,o yüzden bana çok mu sigara içiyorsunuz diye sormuştu..onun üstüne o kadar çok antibiyotik iğne ve ilaç verdi ki..ama filmi çeken teknisyen anlamış,ir de babama sormuş "kızınız bir opersayon mu geçirdi "diye? yani.. çok cin olan anlıyor bişeyler olduğunu,ama ben filme baktım baktım bişey göremedim.

ya röntgende belli oluyor mu gerçekten üfffff. Bende sütyensiz kapıyı bile açamıyorum yaa evde her an biri gelecek diye siyah kazakla geziyorum kapı çaldığında da hemen askısı olmayan acil durumlar için hemen kapıda asılı olan bi sütyenim var :)

:)))) ay çok güldürdün beni yaaaa :))) kapı arkasında sütyen iyi numara gerçekten. çok komik hallerdeyiz ya. Of çok güldüm :)))

yaa eveeettt bide hemen hırkanın altından geçiriyorum askısı falan yokkkk pratik bişiy kendi kendime çözüm yolları üretiyorum hocam napimmm ama bu çile bitecek inşallahhh yoka herşeyim bi dert :60:

:)))) ay çok güldürdün beni yaaaa :))) kapı arkasında sütyen iyi numara gerçekten. çok komik hallerdeyiz ya. Of çok güldüm :)))

Altıncığım gör işte eski halimizi..gerek yok korkmaya..evde kimse yokken ben de sütyensiz dolaşıyordum eskiden,ama dümdüzüm,gören sakat mı filan diyecek o derecede garip bir görüntü.. Bir gün kapı çaldı ,evde yalnızım,Allahım kapı çalıyor,ben öyle bir panikledim ki kapının önünden odaya gidiyorum geliyorum ,gözümün önündeki sütyeni bulup takamamıştım,elim ayağıma karışmıştı.kapıdakide kapıyı çalıp çalıp gitmişti..Allahaşkınıza düştüğümüz saçmalıklar bir sürüydü.. kız arkadaşlarının yanında soyunamazsın,denize gidemezsin..gidersen de ayyyy senin de hiiç yokmuş gibi laflar gelir... boşversenize olun ameliyatı ve keyfine bakın..ben 1,5 senedir ayakalrım yere basmıyor yahu..daha ne diyeyeim

ben de o panik durumlarını çok yaşadığım için böyle bi yol buldum kendime ama inşallah 15 tatilde kurtulcam yaa olmayan özgüvenim yerine gelsin başka bişiy istemiyorum artık bu kadar yaklaşmışken cesaret etmişken u dönüşü yapmak istemiyorum :50:

ben de o panik durumlarını çok yaşadığım için böyle bi yol buldum kendime ama inşallah 15 tatilde kurtulcam yaa olmayan özgüvenim yerine gelsin başka bişiy istemiyorum artık bu kadar yaklaşmışken cesaret etmişken u dönüşü yapmak istemiyorum :50:

senin dr kim ya az önce baska yere yazdım bulamıyorum orayı :)))

:60::60::60: yahu ne alemsin.. Kapı arkasında sütyen var hee.. Ya olay bu kadar büyükse sen yaptır ve kurtul canım:92:

Altıncığım gör işte eski halimizi..gerek yok korkmaya..evde kimse yokken ben de sütyensiz dolaşıyordum eskiden,ama dümdüzüm,gören sakat mı filan diyecek o derecede garip bir görüntü.. Bir gün kapı çaldı ,evde yalnızım,Allahım kapı çalıyor,ben öyle bir panikledim ki kapının önünden odaya gidiyorum geliyorum ,gözümün önündeki sütyeni bulup takamamıştım,elim ayağıma karışmıştı.kapıdakide kapıyı çalıp çalıp gitmişti..Allahaşkınıza düştüğümüz saçmalıklar bir sürüydü.. kız arkadaşlarının yanında soyunamazsın,denize gidemezsin..gidersen de ayyyy senin de hiiç yokmuş gibi laflar gelir... boşversenize olun ameliyatı ve keyfine bakın..ben 1,5 senedir ayakalrım yere basmıyor yahu..daha ne diyeyeim

:60::60::60: ay gece gece çok güldüm yaa. Ben sadece dışarı çıkarken ve yaz aylarında sinir oluyordum..

kapı çalınca içeri kaçmalar, yazın birtürlü giyecek bikini beğenememek, hepimizin derdi aynıymış kızlar :61: canım senin protezler kas altına mı yerleştirildi? birde iyileştiğin kadarıyla yumuşaklık hisleri nasıl?

Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.

Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi:69: 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.

Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..

Canım doktorum benim, o ne yaparsa güzel yapar. :) Hayırlı olsun yeni görünümünüz. Ben de kendisine abdominoplasti yaptırmıştım epeyce bir kilo verince, sırada göğüs dikleştirme var, sanırım biraz da küçülteceğim ama kalan kilolarımı vermeyi bekliyorum. :)

kapı çalınca içeri kaçmalar, yazın birtürlü giyecek bikini beğenememek, hepimizin derdi aynıymış kızlar :61: canım senin protezler kas altına mı yerleştirildi? birde iyileştiğin kadarıyla yumuşaklık hisleri nasıl?

Dual plane canım. Valla ilk güne göre daha yumuşaklar. İlk 2 gün çok gergindi bir ara acaba böyle mi kalır dedim ama umut var yumuşayacaklarına dair..:9:

Canım doktorum benim, o ne yaparsa güzel yapar. :) Hayırlı olsun yeni görünümünüz. Ben de kendisine abdominoplasti yaptırmıştım epeyce bir kilo verince, sırada göğüs dikleştirme var, sanırım biraz da küçülteceğim ama kalan kilolarımı vermeyi bekliyorum. :)

:81::81::81:

Hah nihayet Naci bey' e meme ve burundan başka bir ameliyat olmuş kanlı canlı biri. Yahu dün düşündüm Naci Bey kaç çeşit ameliyat yapıyor ama burda sadece burun ve meme hastaları yazıyor. Çok iyi bir doktor bizim canım doktorumuz di mii?? Yahu bilen biri yazınca içimdekileri dökesim geldi. Bazen bir sürü şey yazmak istiyorum ama reklam olarak algılanmasından çekiniyorum.
Ben burun ameliyatımın bir kontrolünde göğüslerini küçülten bir hasta vardı pansumana gelmişti. Hatta muhabbetini yapmıştım ne güzel büyük göğüslerin var insan hiç küçültür mü diye:37: Ama zormuş büyük meme anlatmıştı kız ve birkaç gün önce ameliyat olmasına rağmen resmen üzerimden ağırlık kalktı diyordu. Darısı başınıza valla:71:

Kızlar şimdi pansumandan geldim. Benim füzeler süper.:9: İnanamıyorum yaa yıllarca dümdüz dolaştıktan sonra çok değişik geliyor insana.. Alttaki bandajı aldılar. Sütyen bazen çok sıkıyordu Naci bey sıkınca çıkarırsın ama sütyen giyeceğin zaman şimdili bunu veya dikişsiz bir sporcu sütyeni giy dedi.. Çıkınca Marks and Spencera gittim. Orada ameliyat sonrası sütyenler varmış onların beyazından aldım. Çünkü bu taktıkları koyu krem rengi gibi birşey.. Şimdi 2 hafta sonra yeniden kontrolüm var. Bir krem verdi ameliyatının 10. günü buna başla dedi. İzlerin üstüne sürücem sabah akşam.. Bir süre daha balenli sütyen giymicem. Ama ben artık dantelli dantelli şeyler almak istiyorum..:37:

kızlar şimdi pansumandan geldim. Benim füzeler süper.:9: Inanamıyorum yaa yıllarca dümdüz dolaştıktan sonra çok değişik geliyor insana.. Alttaki bandajı aldılar. Sütyen bazen çok sıkıyordu naci bey sıkınca çıkarırsın ama sütyen giyeceğin zaman şimdili bunu veya dikişsiz bir sporcu sütyeni giy dedi.. çıkınca marks and spencera gittim. Orada ameliyat sonrası sütyenler varmış onların beyazından aldım. çünkü bu taktıkları koyu krem rengi gibi birşey.. şimdi 2 hafta sonra yeniden kontrolüm var. Bir krem verdi ameliyatının 10. Günü buna başla dedi. Izlerin üstüne sürücem sabah akşam.. Bir süre daha balenli sütyen giymicem. Ama ben artık dantelli dantelli şeyler almak istiyorum..:37:

of ne güzel ya. Bi bitse şu ameliyat stresi...

Dual plane canım. Valla ilk güne göre daha yumuşaklar. İlk 2 gün çok gergindi bir ara acaba böyle mi kalır dedim ama umut var yumuşayacaklarına dair..:9:

:81::81::81:

Hah nihayet Naci bey' e meme ve burundan başka bir ameliyat olmuş kanlı canlı biri. Yahu dün düşündüm Naci Bey kaç çeşit ameliyat yapıyor ama burda sadece burun ve meme hastaları yazıyor. Çok iyi bir doktor bizim canım doktorumuz di mii?? Yahu bilen biri yazınca içimdekileri dökesim geldi. Bazen bir sürü şey yazmak istiyorum ama reklam olarak algılanmasından çekiniyorum.
Ben burun ameliyatımın bir kontrolünde göğüslerini küçülten bir hasta vardı pansumana gelmişti. Hatta muhabbetini yapmıştım ne güzel büyük göğüslerin var insan hiç küçültür mü diye:37: Ama zormuş büyük meme anlatmıştı kız ve birkaç gün önce ameliyat olmasına rağmen resmen üzerimden ağırlık kalktı diyordu. Darısı başınıza valla:71:

İsteyen istediği şekilde algılasın valla, umurumda değil. Naci Bey benim hayatımda tanıdığım en iyi doktor, her fırsatta da bunu bile getireceğim. Hep aynı örneği veriyorum ama, dr anne babanın çocuğu olunca insan hayatı boyunca yüzlerce dr tanıyor, ben genellikle doktorları sevmem, birkaç tane var sevdiğim, Naci Bey de onların arasında yerini aldı.
Benim göğüslerim zorluk çıkaracak derecede büyük değiller, yani hiçbir zaman göğüslerim nedenli zorluk yaşamadım ama çok fazla kilo verdim ve en az göğüsten gitti, hal böyle olunca iyice ortaya çıktılar, zaten boyum da 173, bana küçük göğüs gitmez, çok küçültmeyeceğim, gerekirse biraz küçültür Naci Bey, asıl önemlisi toparlanması, çünkü onlarca kilo verince insanın her yeri sarkıyor. :) Sadece meme değil, kol ve bacakları da toparlatmam gerekecek. Yani birkaç ameliyat beni bekliyor aslında... :)

Kızlar şimdi pansumandan geldim. Benim füzeler süper.:9: İnanamıyorum yaa yıllarca dümdüz dolaştıktan sonra çok değişik geliyor insana.. Alttaki bandajı aldılar. Sütyen bazen çok sıkıyordu Naci bey sıkınca çıkarırsın ama sütyen giyeceğin zaman şimdili bunu veya dikişsiz bir sporcu sütyeni giy dedi.. Çıkınca Marks and Spencera gittim. Orada ameliyat sonrası sütyenler varmış onların beyazından aldım. Çünkü bu taktıkları koyu krem rengi gibi birşey.. Şimdi 2 hafta sonra yeniden kontrolüm var. Bir krem verdi ameliyatının 10. günü buna başla dedi. İzlerin üstüne sürücem sabah akşam.. Bir süre daha balenli sütyen giymicem. Ama ben artık dantelli dantelli şeyler almak istiyorum..:37:

Harika! Çok az sabredin, nefis sütyenler sizi bekliyor. ;) İnsanın istediği şeyleri giyebilmesi çok keyifli bir şey. Ben hâlâ tam olarak o aşamaya gelemedim. :))

İsteyen istediği şekilde algılasın valla, umurumda değil. Naci Bey benim hayatımda tanıdığım en iyi doktor, her fırsatta da bunu bile getireceğim. :)
ben naci beyi tanımadan önce ne yapacağımı bilemez bir haldeydim.ameliyat olmaya bir türlü karar veremiyordum çünkü gögüs kafesimde de şekil bozukluğu vardı ve birçok doktorun görüşü gögüs kafesi düzeltilmeden protezin takılamayacağı idi.. Hatta profesörün birisi o kadar ileri gitmişti ki eğer sadece protez ameliyatı olursan sütyen dahi takamazsın demişti,şimdi böyle kafa karışıklığı ve ne yapacağın bilemez şekilde gittiğim canım doktorum,naci bey bana sadece protez ile denemeyi beğenmezsem söz dedi protezleri çıkaracağım,ama en azından agresif bir dizi ameliyattan geçmektense protez ile sorunu gidermeyi önerdi ve ben 2009 da ameliyatımı oldum,o günden beri ayaklarım yere basmıyor mutluluktan.. onun için naci beyin bendeki yeri ayrıdır,çünkü ben 2 senedir yaşadığımın farkındayım ve her nefes aldığım an doktoruma minnet duymaya devam edeceğim,umarım her hastası en az benim ve sizler kadar mutlu olur...

sevgili copyrightcım az kaldı cicili bicili şeyler giymeye hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer

ben naci beyi tanımadan önce ne yapacağımı bilemez bir haldeydim.ameliyat olmaya bir türlü karar veremiyordum çünkü gögüs kafesimde de şekil bozukluğu vardı ve birçok doktorun görüşü gögüs kafesi düzeltilmeden protezin takılamayacağı idi.. Hatta profesörün birisi o kadar ileri gitmişti ki eğer sadece protez ameliyatı olursan sütyen dahi takamazsın demişti,şimdi böyle kafa karışıklığı ve ne yapacağın bilemez şekilde gittiğim canım doktorum,naci bey bana sadece protez ile denemeyi beğenmezsem söz dedi protezleri çıkaracağım,ama en azından agresif bir dizi ameliyattan geçmektense protez ile sorunu gidermeyi önerdi ve ben 2009 da ameliyatımı oldum,o günden beri ayaklarım yere basmıyor mutluluktan.. onun için naci beyin bendeki yeri ayrıdır,çünkü ben 2 senedir yaşadığımın farkındayım ve her nefes aldığım an doktoruma minnet duymaya devam edeceğim,umarım her hastası en az benim ve sizler kadar mutlu olur...

sevgili copyrightcım az kaldı cicili bicili şeyler giymeye hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer

Böyle mesajlar okuduğumda çok mutlu oluyorum. Naci Bey gerçekten çok değerli bir insan. Kesinlikle reklama da ihtiyacı yok, zaten nefes alamayacak kadar yoğun çalışıyor biliyorsunuzdur siz de... Allah ona sağlık, güç, kuvvet versin. :) Bizim birlikte işimiz bitmedi henüz, sanırım üç ameliyat daha beni bekliyor ama herşey bittikten sonra da Naci Bey hayatım boyunca dualarımda olacak. Ben zor güvenen bir insanım, özellikle doktorlara. Ama ona koşulsuz güvendim. Bundan sonrasında da o ne derse, nasıl derse benim için tamamdır diyebilirim. :)

Kızlar ben geldiiimmmm:kkk:

Artık çok daha iyiyim ağrı konusunda. Gerçi bazen hatırlatıyor ben burdayım diye:50:bugün merdivenlerde bir ayağım takıldı yani bayaa bi hatırlattılar kendilerini..:18: Onun dışında asayiş berkemal. Sol göğsümün kenarında hafif bir morarma vardı onun rengi bayaa bir açıldı. Şu sütyenden kurtulacağım günü belkiyorum..:92:

Son düzenleme:
Back