canım gorustum dr la.dedıgın gıbı 6 ay beklemek gerekıyormus.ama emzırmeden kestıkten 2-3 ay sonra gel bır goruyum ne durumda ona gorede tekrar degerlendırme yaparız dedı.bu arada kardesım gıtmısken yaptırma kararı aldı.yarın tahlıl mı ne yapcaklarmıs.persembede amelıyata gırıyor allahın ıznıyle.hemde cok uygun bı fıyata anlastık.ustelık k.k 10 taksıt.dr da cok duydugum bı dr.arkadasımın burnunuda yapmıstı...bakalım darısı bana ve ısteyenlerın basına inş...
Sağol kumtanesi Teşekkürederim kimsede anlamıyor zaten Dekolte Giydiğim Zaman Etrafımdaki insanlar olsun arkadaşlarım olsun Heralde Bu Kızın Göğüsleri Evlendikten sonra Büyüdü Falan Diyorlar Yada Sütyen Alışverişi Yaparken de asla anlamıyor söylersem ancakŞok Yaşıyolar 75 B idi Benim şu anda Göğüs Üzeri ölçüm 95 oldu Meme altı kesisi ile Meme Altına Yapıldı Uzun Ve Yüksek Profil Uyguladı Doktorum Başka Sormak İstediğin Bir şay olursa Sorabilirsin Canım
Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.
Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.
Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..
öcelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacımvar. Kız kardeşim olacak ameliyat doktor arayışınsdayız. Size bir kaç şey sorsam bilgi edinmek adına yanıtlarsanız çok sevinirim
merhaba,
merak ediyorum koltuk altı kesisi yapıyor mu naci bey?
bahsettiğiniz doktor kim acaba onuda söyleyebilirmisin ??
Dün gecikmiş kontrolüme gittim kızlar. Herşey süper. Normal bakınca anlaşımmıyor ama fotoğraflardan ameliyat sonrasından beri olan değişiklikler hemen farkediliyor. Protezler yerleşmiş en hızlı iyileşenlerden birisin dedi Naci Bey. Yumuşaklığı gayet iyi. Yara izim de pembeleşiyor. Kremi kullanmaya devam edicem. Sütyen takmıyorum zaten..:92: Herşey süper yani
Dün gecikmiş kontrolüme gittim kızlar. Herşey süper. Normal bakınca anlaşımmıyor ama fotoğraflardan ameliyat sonrasından beri olan değişiklikler hemen farkediliyor. Protezler yerleşmiş en hızlı iyileşenlerden birisin dedi Naci Bey. Yumuşaklığı gayet iyi. Yara izim de pembeleşiyor. Kremi kullanmaya devam edicem. Sütyen takmıyorum zaten..:92: Herşey süper yani
copyright cım sütyen takmıyorum diyorsun merak ettim bende,göğüs uçların gözükmüyormu kazaklardan yada sallanma yapıyormu?hani benimkiler pörsük şimdi lümbür lümbür sallanır ya onun gibi olmuyor mu?
Canım taş gibi hareketsiz durmuyo ama lömbür lömbür sallanmıyor da. sütyenli gibi düşün kendini aynen öyle görünüyor. Benim meme uçları biraz büyükOnu da iç çamaşırcıdan yuvarlak şeffaf silikonlar almıştım meme ucu için. Onları yapıştırıyorum ohh miss.. Çok rahatım..
kızlar bana kaliteli bi sutyen markası söyleyebilir misiniz.arıyorum tarıyorum hicbirini beğenmiyorum ya
kızlar bana kaliteli bi sutyen markası söyleyebilir misiniz.arıyorum tarıyorum hicbirini beğenmiyorum ya
bakmıstım sanırım oraya da.bidaha alıcı gözle bakayım :) tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?