Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim resimdeki Sütyenim La Senza arkadaşlar ve hepside La Senza Gördüklerinizin
Biricik bekleriz butaraflara taşının sizde
mısk koyma cıcıslerı nazar degcekkkk
Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.
Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.
Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..
Edit: Doktorum Naci Çelik
değermi ozimelis ayy Allah korusun 5 oldu artık ama :26: belli de olmaz değilmi bak korktum şimdi :44:
çiçişlerinle bir ömür mutluluk diliyorum
mikscim bunu sana özelden yazdım ama posta kutun doluymuş
miks başımı döndürüyosun.. memeler zati süper de iç çamaşırlarına hastayım..
İsteyen istediği şekilde algılasın valla, umurumda değil. Naci Bey benim hayatımda tanıdığım en iyi doktor, her fırsatta da bunu bile getireceğim. Hep aynı örneği veriyorum ama, dr anne babanın çocuğu olunca insan hayatı boyunca yüzlerce dr tanıyor, ben genellikle doktorları sevmem, birkaç tane var sevdiğim, Naci Bey de onların arasında yerini aldı.
Benim göğüslerim zorluk çıkaracak derecede büyük değiller, yani hiçbir zaman göğüslerim nedenli zorluk yaşamadım ama çok fazla kilo verdim ve en az göğüsten gitti, hal böyle olunca iyice ortaya çıktılar, zaten boyum da 173, bana küçük göğüs gitmez, çok küçültmeyeceğim, gerekirse biraz küçültür Naci Bey, asıl önemlisi toparlanması, çünkü onlarca kilo verince insanın her yeri sarkıyor. :) Sadece meme değil, kol ve bacakları da toparlatmam gerekecek. Yani birkaç ameliyat beni bekliyor aslında... :)
Canımsınnn Copycimm artık tüm iç çamaşırları bizim Emrimize amade :92: kim tutar bizi Sende çok zevklisin ve Cicişlerinde Harika Posta kutumuda hemen siliyorummmmmm
merhaba arkadaşım yorumları okuodum bende senın gıbı aynı dertteyım cok kilo aldım bnmde boyum 1.75..
40 kg aldım 25 verdım sora tekrar 35 aldım felan derkene heryerım mahvoldu catladı sarktı estetk dusunuodum ama araba aldım paramla. sımdı yıne para bırıktırmeye baslayacagım dıyete basladım bende gogus toparlatma dıklestırme ne kdr a yapar naci bey? ve kol bacak germe demişsin onların fiyatıda bellı mı yardımcı olabılır mısın lutfen.
Canım bilmiyorum özel mesaj hakkın var mı ama istersen Flamencaya özelden ytaz bunu. Burası meme büyütme ile ilgili olduğu için soruların arada kaynar
Flamanca tırnaklarla ilgili bölümde yazıyor galiba. Konusunu gördüm oradan da ulaşabilirsin canım..
Arkadaslar bir cocuk annesiyim, cocugumu da emzirmistim.Tabi goguslerim biraz bozuldu. Silikon taktirmak istiyorum; ancak ilerde bir cocuk sahibi daha olmak istiyorum.Emzirmede problem olmaz diye daha oncesinden sordugum sorumun cevabini almistim. Ancak ikinci defa emzirme sonunda gogusler nasil olur, silikonlu gogsu olan hanimlar emzirme sonrasi sarkma, deformasyon problemi yasiyorlar mi? Tesekkurler.