Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

benimde 2 seneye yaklasıyor evlliğim daha çocuk düşünmüyoruz ama ben ilerisinide düşündüğüm için sordum ve içim rahatladı engel teskıl etmemesi harika çok fazla ertelememeye karar verdim tşk canım

birde bu izler tamamen kaybolurmu özel kremler sayesinde yok edilebiliyormus diye duydum sizin izlerini şuan ne durumda kafamda çok soru işareti var ameliyat sonrası için ilk fırsatta resimlerimi ekliycem ameliyat olan arkadasların fikirleri çok önemli benim için.. sizin ameliyattan hemen sonrası ve sonrası resimleriniz varsa özellikle iz kısımlarının görüldüğü resimler eklerseniz sevinirim. çok tşk. yardımlarınız için tekrar..

Evet Tatlişkom için rahat olsun hiçbir sorun teşkil etmiyor Benim içinde bu Emzirme olayı Mühimdi Şimdi Çok Rahatladım Erteleme inan bunu yaşamış biri olarak Tavsiye ediyorum Canım

miks cigim bizim evimizde izmirde ama ben yurt disinda yasiyorum aslinda fana olmazdi izmirde amelyat olmak ama bana refakatci olacak arkadasim istanbulda, izmirde kimsem yok yanliz kalmak istemiyorum, verdigin bilgiler icin cok sagol canim!! senin gögüslerinide cok begeniyorum harikalar ya benimkilerde böyle güzel olur umarim!!! senin fotograflarin varmis eski ve yeni halinle canim?? görebilirmiyim fikir edinme acisindan??

copyright rica etsem beni arkadaslik listene davet edebilirmisin?? düsüncemdeki doktorlardan biride naci celik! Sagol arkadasim simdiden vede büyük gecmis olsun güle güle kullan

Kalem1981 senide ekledim arkadaslar özelden mail atamadigim icin bende ekledim kusuruma bakmayin kabul ederseniz sevinirim

cuburcugum senide ekledim :) kizlar sizleri takip ediyorum harikasiniz

Son düzenleme:

Kızlar Naci bey çoğunlukla Arion ile çalışıyor. Gerçi mentor ve natrel de varmış ama yoğunlukla arion u tercih ediyormuş. İzler hiç kafaya takılacak gibi bir olay değil. Zaten meme altında kalıyor birinin görmesi için memenizi kaldırmanız gerekmekte Benim izlerim ilk zamalara göre oldukça hafifledi. Tabi insanın yarasının iyileşme hızı da etkiliymiş burada. Kiminde çok çabuk silikleşirken kiminde daha geç iyileşirmiş.

Kabul ettim canım doya doya seyret soruların olursa buralardayız..

bı konusuyum haber ederım.aslında yazdıkların mantıklı.benımkılerın buyuk kalması ımkansız gıbı gelıyor.çunku bu 2. bebegım.öncekınde buyuyecek dıye beklerken daha da kuculdu.bakalım bı konusuyum dr la....:44:

Evet canım bazı kadınlarda büyük olarak kalıyor bazılarında eski haline dönüyor ve bu dönüş sarkma ilr beraber oluyor sen bencede Doktorla görüş ve belli bir zaman aralığı geçsin bakalım ne olacak bilinmez 6 ay kadar sanırım belli olur sende sağlıklı bir karar almış olursun bitanem

Mesela benim annem doğumdan sonra büyüdüğünü dsöyler ama kuzenlerimde emzirme bittikten sonra küçülüp iyice deforme olduğundan behseder. Herhalde kişiye göre değişiyor..

Aslında hep bikinili falan fotolar koyuyoruz ya.. boğazlı kazaklarla çok çok hoş duruyormuş. Allahtan havalar soğudu da bunu öğrendim

Aslında hep bikinili falan fotolar koyuyoruz ya.. boğazlı kazaklarla çok çok hoş duruyormuş. Allahtan havalar soğudu da bunu öğrendim

Bu güzellikler ne giysen giy (yada giyme ) hoş duracaklar :) ben ameliyat olduktan sonra hiç aynadan ayrılamayacağım herhalde..:84:

İnşallah canım en kısa zamanda kavuşursun güzelliklerine

Güzel dileğin için sağol canım, ben birde eşimi ikna etmekle sorun yaşıyorum
Ama mutlaka istediğime kavuşmak istiyorum, özellikle sizin gibi güzel sonuçları görünce, türk dokorları gerçekten muhteşem sonuç çıkartıyorlar, yabancı doktorlar yanlarında bile durmuyorlar. ben çok sonuç gördüm, yurt dışında oturan arkadaşlarımdan da

canım gorustum dr la.dedıgın gıbı 6 ay beklemek gerekıyormus.ama emzırmeden kestıkten 2-3 ay sonra gel bır goruyum ne durumda ona gorede tekrar degerlendırme yaparız dedı.bu arada kardesım gıtmısken yaptırma kararı aldı.yarın tahlıl mı ne yapcaklarmıs.persembede amelıyata gırıyor allahın ıznıyle.hemde cok uygun bı fıyata anlastık.ustelık k.k 10 taksıt.dr da cok duydugum bı dr.arkadasımın burnunuda yapmıstı...bakalım darısı bana ve ısteyenlerın basına inş...

Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

öcelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacımvar. Kız kardeşim olacak ameliyat doktor arayışınsdayız. Size bir kaç şey sorsam bilgi edinmek adına yanıtlarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…