biricik bende henüz doğum yapmadım haziranda Tam 2 Yıllık evli olacağım Göğüslerim seninde ifade ettiğin gibi 75 B idi Dolu Dolu Dolgun Değildi evet vardı ama Ben Hep Bekledim Büyüklerimin Sözünü Dinledim ve Yaptırmadım Şimdi anlıyorum ki 20 li yaşlarda genç taze bir evladım olsa bende İstemem o Yaşlarda Narkoz Alıp bedenine Erken yaşlarda Müdahale edilmesi gönlüm razı olmaz dı O yüzden Büyük sözü dinledim ve evlendim Artık son kararımdı Eşimide Razı Ettikten Sonra Bebek Yapmayıda son 3 Yıl içinde Planlamıyoruz o yüzden profösörüm yardımcı oldu bilgi aldık Hamile kalırsamda Emzirebileceğim Süt verme Olayımda Bittikten sonra nasip tabi herşey gerekirse tekrar tabi Deforme Olursa Toparlama Silikon yeniletme olayına Girişicem Ben Kilo alma durumlarında daha fazla oluyor sarkma zaten Fiziksel bakımımla çok yakından ilgelinirim gerek spor gerek günlük gıda olsun bu Benim hayat tarzım aileden çocukluktan itibaren bunu görerek severek büyüdüm Seninde için rahat olsun Silikon Emzirmeye Engel Değil Canım
benimde 2 seneye yaklasıyor evlliğim daha çocuk düşünmüyoruz ama ben ilerisinide düşündüğüm için sordum ve içim rahatladı engel teskıl etmemesi harika çok fazla ertelememeye karar verdim tşk canım