mrb cnm, ben 3 hafta once ameliyat oldum. Bende cok zayifim, 44 kiloyum bedenim 70aa'di. Protezim 320 cc yuvarlak. Ameliyattan once doktorum 285cc olur demisti ama 320'ye kadar cikti ve hicte abes durmuyo. High profile, yuksek profil yani. Simdi sisligi hizla azaliyor ama bu hali bile dogal ve guzel duruyor diyebilirim.
Baska sorularin olursa seve seve cvplarimm :))
canım benımde 335 cc kas altı damla arkadaslık gonderdım resımlerıme bak fıkır olsun senın ıcın
kızlar bu arada ameliyat sırasında adet olursam sorun olur mu?galiba tam o günlere denk gelicek..
cubur çok teşekkür ederim eklemişsin beni henüz yeterince yorumun olmadığı için bakamadım ama hemen bakıcam,tam da benim istediğim ölçüyü yaptırmışsın..peki senin beden ölçülerin nasıldı?bi de çok acı çektin mi?
kızlar bu arada ameliyat sırasında adet olursam sorun olur mu?galiba tam o günlere denk gelicek..
çok teşekkür ederim
Arkadaşlık göndermezsen göremezsin ki
ekledim canım görebilirsin:)
:)) 10 mesajdan sonra görülebiliryormuş. Ha gayret az kalmış
Sorun olurmu rahatsızlık verebilir kendini rahat hissedemssin Operasyondan sonrada huzursuz bir durum yaratabilir yada göğüslerinde gerginlik şişlik hassasiyet olurmu bunlar önemli adet olmadığın gün olsa bence daha rahat olursun diye düşünüyorum..
canım göğüs altı 75 cm üstü 88 oldu artık 172 cm boy 48 kıoyum canım benım hıc ama hıc agrım olmadı doktorum agrın olması gerekıyordu sen bı garıpsın dedı sadece bı kac gun kollarımı hareket ettırmekte zorlandım okadr baska hıc bır sıkıntı yasamadım ınsallah senınde amelıyatın benım gıbı gecer
Sorun olurmu rahatsızlık verebilir kendini rahat hissedemssin Operasyondan sonrada huzursuz bir durum yaratabilir yada göğüslerinde gerginlik şişlik hassasiyet olurmu bunlar önemli adet olmadığın gün olsa bence daha rahat olursun diye düşünüyorum..
miks resimdeki göğüsler seninse gayet güzel gözüküyo sen 300 cc nin altında demiştin kendi göğüsün mü büyüktü?nasıl bu kadar büyük duruyolar..maşallah çok güzeller..ben de mi bu kadar taktırsam acaba?
kızlar merhaba ben de 18 martda ameliyat olucam kas altı damla 330 cc düşünüyo doktorum ben çok zayıfım eğer olmazsan 295 cc takıcak ameliyatta..ben sizin yazılarınızdan çok cesaret aldım açıkcası yalnız kafama takılan orta ya da yüksek konusu karar veremiyorum ne gibi bi fark oluyo görüntü yüksekte daha mı yapay duruyo? mesela 330 cc bana büyük gelir hoş durmazsa 195 in yükseği mi ortasımı daha büyük gösterir..ben 70 A bedenim 330 bana büyük mü olur fikrinizi alabilir miyim?
gacmis olsun ekleyebilirmisin beni resimlerini gprebilirmiyim
Peki arkadaslar silikonlu gogse dokunmak nasil bisey? Yani dokununca silikonlu oldugu anlasiliyor mu? Yani esleriniz durumdan memnun mu yoksa yapay birseye dokunduklarini mi dusunuyorlar? Tesekkurler!
Arkadaslar bu silikon cesitlerini neye gore seciyorsunuz? Doktor mu seciyor vucuda gore?!
Evet resimdeki benim canım bana ait çok teşekkürederim tam 5 ay oldu olalı 75 B idi önceki ölçüm Vücuduma göre Küçüktü Göğüslerim evet azda olsa Vardı Ben bu durumu takıp Kompleks haline Hiçbirzaman getirmedim Lakin Hep düşüncem de olsa nasıl olur diye aklımdan geçerdi Demekki bu benim için Gerekli imiş bunu Anladım anladığım andan itibarende kararımı aldım ve cesaretimide Toplayarak oldum Eğer senin Hiç yoksa tahta gibiysen 300 cc nin altında düşünme derim Çünkü Benimde bundan Küçük olsaydı ASla Mutlu olamazdım ve eminim Tekrar Operasyon geçirirdim çünkü bunu olmamın bir amacı vardı ve hayatımda ilk defa bu Vücudumda bu tarz bir estetik girişimde bulunmuş bir kadın olarak Ben bunu KENDİM için Yaptırdım hayatımın sonuna dek te gidecek bir şey bu çok Allaha şükür bunun dışında bir Müdahaleye de ihtiyacım yok Bu tip şeyler çok iyi düşünüp araştırılıp aceleye gelmemesi gereken Durumlar iyi karar verilmeli ne istediğini Bilmeli
misk gögüslerin harika güzel duruyorlar cokda dogal duruyor bence ...kas altimi üstümü beni bilgilendirirmisin?? kac cc konuldu?? kizlar bende düsünüyorum banada yardimci olun :) benimkiler 75 a ve b arasi ama gögüs capim bayagi genis sadece dolgunluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?