• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

ayy çokk geçmiş olsun .bende Naci beye gitmeyi düşünüyordum güvenilir ve titiz bir doktor herhalde öyle anlaşılıyor.çok sancınız oldumu?hastanede kaçgün yattınız acaba? çok soru sordum kusura bakmayın sağlıklı günlerrrr..:))

ayy çokk geçmiş olsun .bende Naci beye gitmeyi düşünüyordum güvenilir ve titiz bir doktor herhalde öyle anlaşılıyor.çok sancınız oldumu?hastanede kaçgün yattınız acaba? çok soru sordum kusura bakmayın sağlıklı günlerrrr..:))

Yahu şekerim sen bu nickle naci beye gitmek istediğine emin misin:9: Korktum valla:37:

İstediğin soruyu sor canım burdaysam cevaplarım değilsem de arkadaşlar yardımcı olur zaten. Ben 1 gece hastanede kaldım. Aslında kalmasam da olurdu ama Naci bey ilk gece hastanede kalınmasını tercih ediyor. İl 3-4 gün yatıp kalkarken biraz zorlandım. Öyle gün içinde ağrıdan kıvranmıyorsun ama oturup kalrkerke kolları da kullanmak gerektiği için sıkıntı oluyor. Gerçekten çok titiz bir doktor. Ameliyattan sonra hem kendisi hem de ekibi takiplerinizi çok güzel yapıyor. Ben daha önce de kendisine burun ameliyatı olduğum için ordan biliyorum. Bir sorun olursa çekinme:21:

Sağol kumtanesi Teşekkürederim kimsede anlamıyor zaten Dekolte Giydiğim Zaman Etrafımdaki insanlar olsun arkadaşlarım olsun Heralde Bu Kızın Göğüsleri Evlendikten sonra Büyüdü Falan Diyorlar Yada Sütyen Alışverişi Yaparken de asla anlamıyor söylersem ancak :1: Şok Yaşıyolar :1: 75 B idi Benim şu anda Göğüs Üzeri ölçüm 95 oldu Meme altı kesisi ile Meme Altına Yapıldı Uzun Ve Yüksek Profil Uyguladı Doktorum Başka Sormak İstediğin Bir şay olursa Sorabilirsin Canım

miks gercekten cok güzeller güle güle kullan :) sen naci beyemi yaptirdin?? uzun ve yüksek profil derken yuvarlak silikonmu takildi?? markasini biliyormusun silikonun??vede kac cc konuldu :) kusura bakma cok soru sordum :1::1: bende kas altindan cekiniyorum sonucta kas kesiliyor memenin altina koymak sanki daha olmasi gereken yer gibi geliyor ama tabi kisinin özel durumuna göredir bu karar!!! valla benim gögüs üzeri ölcüm 90 olsa yeter gibi geliyor boyum kisa daha fazlasi nasil durur bilmiyorum ama seninkilere bayildimmmmmmmm

copyright sanada büyük gecmis olsu!!! fotograflarini görmedigim icin birsey diyemicem ama eminimki seninkilerde güzeldir :26::26:

miks gercekten cok güzeller güle güle kullan :) sen naci beyemi yaptirdin?? uzun ve yüksek profil derken yuvarlak silikonmu takildi?? markasini biliyormusun silikonun??vede kac cc konuldu :) kusura bakma cok soru sordum :1::1: bende kas altindan cekiniyorum sonucta kas kesiliyor memenin altina koymak sanki daha olmasi gereken yer gibi geliyor ama tabi kisinin özel durumuna göredir bu karar!!! valla benim gögüs üzeri ölcüm 90 olsa yeter gibi geliyor boyum kisa daha fazlasi nasil durur bilmiyorum ama seninkilere bayildimmmmmmmm

copyright sanada büyük gecmis olsu!!! fotograflarini görmedigim icin birsey diyemicem ama eminimki seninkilerde güzeldir :26::26:

Çok teşekkürederim Güzel Görüşlerin İçin Canım Ben İzmirliyim :42: burada yaşadığım için Prof. dr. Ahmet Seyhan Yaptı meme altına uygulandı kas kesildiği için kolları kullanmak iyileşme süreci ve doktorun kişiye uygun gördüğü Operasyon elbette değişir Ahmet bey Tek çeşit Standart bir uygulama Yapmıyor Kişiye Özel Kas Zarı Altı Kas Altı ve Meme Altı dahil her Yöntemi Uyguluyor Bana Bu yöntemi Uygun Buldu İnanılmaz memnunum Göğüs Üzeri Ölçün 90 olur Rahatlıkla yeterki cc ve uygulanan Yöntem Sana Uygun Olsun :87:

bu amelıyatı emzırrmeden ne kadar sonra yaptırabılırızkı?bılgısı olan var mı?ben su an emzırıyorum ama yaza temmuz gıbı yaptırıcam.umarım engel cıkarmaz....:26:

bu amelıyatı emzırrmeden ne kadar sonra yaptırabılırızkı?bılgısı olan var mı?ben su an emzırıyorum ama yaza temmuz gıbı yaptırıcam.umarım engel cıkarmaz....:26:

Şu an Emziriyorsanız Bıraktıktan sonra 1 Yıla yakın Beklemeniz Gerekiyor diye biliyorum :26: Yinede Araştırın Ben Doktor değilim neticede Bilen birine Danışmak Gerek

Yahu şekerim sen bu nickle naci beye gitmek istediğine emin misin:9: Korktum valla:37:

İstediğin soruyu sor canım burdaysam cevaplarım değilsem de arkadaşlar yardımcı olur zaten. Ben 1 gece hastanede kaldım. Aslında kalmasam da olurdu ama Naci bey ilk gece hastanede kalınmasını tercih ediyor. İl 3-4 gün yatıp kalkarken biraz zorlandım. Öyle gün içinde ağrıdan kıvranmıyorsun ama oturup kalrkerke kolları da kullanmak gerektiği için sıkıntı oluyor. Gerçekten çok titiz bir doktor. Ameliyattan sonra hem kendisi hem de ekibi takiplerinizi çok güzel yapıyor. Ben daha önce de kendisine burun ameliyatı olduğum için ordan biliyorum. Bir sorun olursa çekinme:21:

peki burnunuzdan memnunmusnuz ben naci beye burnumu yaptırmayı düsünüyorum da

offf 1 yılsa cok uzun ya:(

Ya işte :26: bende tam bilmiyorum ama copy arkadaşımızda söylemiş en azından bir 6 Ay geçmesi ben tabi şu an mantık yürütüyorum tamamen :44: süt bezleri ona göre ancak küçülür göğsler eski formuna kavuşur eski dediğim küçükse öyle mi kalır yada bellide olmaz eski haline dönmez büyük yine süt doluymuş gibi kalır işte tüm bunların cevabı Doktorda tatlım bi Konuş iyice bilgi edin bakalım bizede Haber verirsen Sevinirim :92:

uzun süredir göğüs estetiği konuusnda araştırma yapıyorum 75 beden sütyen kullanıyorum içini tam doldurmasada tahta gibi değil yani fakat ben daha estetik ve dolgun olsun istediğim için estetik yaptırmak istiyoruum sizce bu riske girmelimiyim yaptırdığıma değermi sonuçta aynaya baktığımda görüntüüs beni pek mutlu etmiyor benim göğüslerime sahip birinin kaç cc taktırması gerektiği konusnda yorumlarınızı rica ediyorum.. hepinize çok tşk.

Ya işte :26: bende tam bilmiyorum ama copy arkadaşımızda söylemiş en azından bir 6 Ay geçmesi ben tabi şu an mantık yürütüyorum tamamen :44: süt bezleri ona göre ancak küçülür göğsler eski formuna kavuşur eski dediğim küçükse öyle mi kalır yada bellide olmaz eski haline dönmez büyük yine süt doluymuş gibi kalır işte tüm bunların cevabı Doktorda tatlım bi Konuş iyice bilgi edin bakalım bizede Haber verirsen Sevinirim :92:

ben daha doğum yapmadım sizce doğumdan sonramı yaptırmak daha mantıklı sağlık açıısndan

ben daha doğum yapmadım sizce doğumdan sonramı yaptırmak daha mantıklı sağlık açıısndan

biricik bende henüz doğum yapmadım haziranda Tam 2 Yıllık evli olacağım Göğüslerim seninde ifade ettiğin gibi 75 B idi Dolu Dolu Dolgun Değildi evet vardı ama Ben Hep Bekledim Büyüklerimin Sözünü Dinledim ve Yaptırmadım Şimdi anlıyorum ki 20 li yaşlarda genç taze bir evladım olsa bende İstemem o Yaşlarda Narkoz Alıp bedenine Erken yaşlarda Müdahale edilmesi gönlüm razı olmaz dı O yüzden Büyük sözü dinledim ve evlendim Artık son kararımdı Eşimide Razı Ettikten Sonra Bebek Yapmayıda son 3 Yıl içinde Planlamıyoruz o yüzden profösörüm yardımcı oldu bilgi aldık Hamile kalırsamda Emzirebileceğim Süt verme Olayımda Bittikten sonra nasip tabi herşey gerekirse tekrar tabi Deforme Olursa Toparlama Silikon yeniletme olayına Girişicem Ben Kilo alma durumlarında daha fazla oluyor sarkma zaten Fiziksel bakımımla çok yakından ilgelinirim gerek spor gerek günlük gıda olsun bu Benim hayat tarzım aileden çocukluktan itibaren bunu görerek severek büyüdüm Seninde için rahat olsun Silikon Emzirmeye Engel Değil Canım :71:

geçmiş olsun canım resim yok dikiş izi kalıyor mu kaç günde geçiyor.

Resimlerim özel albümümde canım. Dikiş meme altında olduğu için görünmüyr zaten. İlk zamanlar kahverengiye yakındı sonra kızardı şimdi gittikçe açılıyo rendi. Önce pembeleşiyormuş sonra da beyaz ince bir çizgi haline gelip belli olmuyormuş zaten:34:

Eğer 1-2 sene içinde doğum yapmayı düşünmüyorsanı bence bu ameliyatı olmalısınız. Keşke daha önce yaptırsaydım diyebileceğiniz bir ameliyat olduğu için hemen çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız ertelemek gereksiz bence..:6: Kaç cc olması gerektiğine de doktorunuzla karar vermeniz en mantıklısı..

Son düzenleme:
Copyrightcim, çok çok güzel olmuşlar memelerin :nazar: güle güle kullan. Naci bey'le görüşeceğim :)
Hangi marka protezle çalışiyor? sana kas zarı altı mı takıldı? o iz meselesi beni de çok endişelendiriyor.. ama en güvenli yöntem meme altı galiba. senin izlerin nasıl durumda?

Back