Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

garip gelicek ama ben de görmek istiyorum nasıl olmuş :))) nasıl böyle bir istek duyuyorum şaşırdım açıkçası ama henüz karar vermemiş olmam beni bu tarz isteklere itiyor sanırım.copyright rica etsem ekleyebilirmiyim seni...

canım çok geçmiş olsun darısı benim başıma inşallah :) arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen sevinirim sonucunu görmek isterim

canım çok geçmiş olsun darısı benim başıma inşallah :) arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen sevinirim sonucunu görmek isterim

Artık arkadaşız kızlar

vay vay vay vay vay....kendimi ve eşimi ikna etmem gerekecek copy :))

göğüs arası doğal boşluk süper..çok doğal güle güle kullan canım

bende evlendikten sonra bir operasyon geçirmeyi düşünüyorum.. ama korkuyorumda açıkcası yaa beğenmezsem kocam beğenmezse diye :44: görmemde bir sakınca varmı ?

bende evlendikten sonra bir operasyon geçirmeyi düşünüyorum.. ama korkuyorumda açıkcası yaa beğenmezsem kocam beğenmezse diye :44: görmemde bir sakınca varmı ?

Bence evlendikten önce yaptır. Böylece kocanın eski ve yeni hali diye kıyaslayacak bir durumu olmaz

yaa şimdi durumlar biraz farklı hani.. evlendikten sonra ailemden uzaklaşacağım peder bey beni o halde görse düşünemiyorum hem kocamın da kararını almak lazım

geçmiş olsun canım yeni cicişlerin hayırlı olsun
benide ekleyebilir misin arkadaş listene ?
umarım yakında bende koyarım resimlerimi mutlu mesut:)

kızlar merhaba ben de 18 martda ameliyat olucam kas altı damla 330 cc düşünüyo doktorum ben çok zayıfım eğer olmazsan 295 cc takıcak ameliyatta..ben sizin yazılarınızdan çok cesaret aldım açıkcası yalnız kafama takılan orta ya da yüksek konusu karar veremiyorum ne gibi bi fark oluyo görüntü yüksekte daha mı yapay duruyo? mesela 330 cc bana büyük gelir hoş durmazsa 195 in yükseği mi ortasımı daha büyük gösterir..ben 70 A bedenim 330 bana büyük mü olur fikrinizi alabilir miyim?

canım benımde 335 cc kas altı damla arkadaslık gonderdım resımlerıme bak fıkır olsun senın ıcın

mrb cnm, ben 3 hafta once ameliyat oldum. Bende cok zayifim, 44 kiloyum bedenim 70aa'di. Protezim 320 cc yuvarlak. Ameliyattan once doktorum 285cc olur demisti ama 320'ye kadar cikti ve hicte abes durmuyo. High profile, yuksek profil yani. Simdi sisligi hizla azaliyor ama bu hali bile dogal ve guzel duruyor diyebilirim.

Baska sorularin olursa seve seve cvplarimm :))

gacmis olsun ekleyebilirmisin beni resimlerini gprebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…