Miks,arkadaşım seninle buradan irtibat kurabildiğim için burada yazıyorum.copyright senden özür dilerim kusura bakma ne olur.özelden yazamıyorum mesajını okudum.şimdi anladım.okeydir.aklıma takılan sorular olduğunda sana sormayı isterim:))
Kızlar bende evlenmeden önce yaptırdım 15 gün oldu . sözlüme söylemedim yaptırdığımı eylülde düğünüm o zaman kadar izlerde de yavaş yavaş kaybolma olur umarım o anlamadıktan sonrada söylemeyi düşünmüyorum :) zaten ameliyat öncesi operasyonun stresini yaşadım bide onu ikna etmekle uğraşmayım dedim bilmiyo şimdilik
Kızlar bende evlenmeden önce yaptırdım 15 gün oldu . sözlüme söylemedim yaptırdığımı eylülde düğünüm o zaman kadar izlerde de yavaş yavaş kaybolma olur umarım o anlamadıktan sonrada söylemeyi düşünmüyorum :) zaten ameliyat öncesi operasyonun stresini yaşadım bide onu ikna etmekle uğraşmayım dedim bilmiyo şimdilik
Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yokcok az var yani.. normalmi bu ??? (
Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yokcok az var yani.. normalmi bu ??? (
Hoşgeldiinn
Normal canım. gün geçtikçe his gelmeye başlıyor. Benimde ucu önce hissizdi şimdi his geldi ama meme ucundan dikişe doğru inerken hissizlik var. O da zamanla gelecek zati
ee biraz bilgi versen sen de kaç cc kondu neler yaşadın, yeni sütyen aldın mı
Tsk ederimm canim bilgin icin.. rahatladimm baya, tek bende yokmus o sorun demek :))
bana yuvarlak protez 320 cc kondu... yeni sutyen daha almadimm spor sutyeni kullaniyorum daha :) cok sabirsizlaniyorum hemen almak istiyorum!
Sonuctan cok cok coookk memnunum, iyiki naci beye yaptirmisim.
Tsk ederimm canim bilgin icin.. rahatladimm baya, tek bende yokmus o sorun demek :))
bana yuvarlak protez 320 cc kondu... yeni sutyen daha almadimm spor sutyeni kullaniyorum daha :) cok sabirsizlaniyorum hemen almak istiyorum!
Sonuctan cok cok coookk memnunum, iyiki naci beye yaptirmisim.
cok tesekkur ederim. Kesinlikle hersey tam istedigim gibi oldu.
Yalniz bi sorum daha olacakti..
kac hafta sonra havuza girebilirim??
cok tesekkur ederim. Kesinlikle hersey tam istedigim gibi oldu.
Yalniz bi sorum daha olacakti..
kac hafta sonra havuza girebilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?