Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

erdemlik tamam canım msj yazamıyorsun sanırım..

Kızlar bende evlenmeden önce yaptırdım 15 gün oldu . sözlüme söylemedim yaptırdığımı eylülde düğünüm o zaman kadar izlerde de yavaş yavaş kaybolma olur umarım o anlamadıktan sonrada söylemeyi düşünmüyorum :) zaten ameliyat öncesi operasyonun stresini yaşadım bide onu ikna etmekle uğraşmayım dedim bilmiyo şimdilik

söyleme bencede :) anlaması da cok zor zaten..

Canım Eylüle daha çok var. Bence anlaşımaz

gerçekten silikon taktıran kızların fotolarına baktıgımda bilmesem anlamam hayatta hayet doğaldı su zzamana kadar bu forumda gördüğüm tüm silikon taktıran kızların maşallah diyelim

Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yok cok az var yani.. normalmi bu ??? (

Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yok cok az var yani.. normalmi bu ??? (

Hoşgeldiinn

Normal canım. gün geçtikçe his gelmeye başlıyor. Benimde ucu önce hissizdi şimdi his geldi ama meme ucundan dikişe doğru inerken hissizlik var. O da zamanla gelecek zati

ee biraz bilgi versen sen de kaç cc kondu neler yaşadın, yeni sütyen aldın mı

Bende 14 şubatta Hasan beye ameliyat oldum,benimde meme ucundan koyuldu ama pansuman yaparken bile hissediyorum,inanılmaz his var Doktorum his kaybınını olmayacagına dair garanti vermişti zaten ameliyattan önce,dedigide çıktı.Ben çok menmunum,eminim iyileşince sıfır iz olacak.İyiki meme ucu kesisini tercih etmişim.

Tsk ederimm canim bilgin icin.. rahatladimm baya, tek bende yokmus o sorun demek :))
bana yuvarlak protez 320 cc kondu... yeni sutyen daha almadimm spor sutyeni kullaniyorum daha :) cok sabirsizlaniyorum hemen almak istiyorum!
Sonuctan cok cok coookk memnunum, iyiki naci beye yaptirmisim.

bu arada, turkcem biraz zayif ya, nebicim yazmisim. Kusura bakmayin

canım cok gecmış olsun bende naci beyitercih edenlerdenım cok memnunum

cok tesekkur ederim. Kesinlikle hersey tam istedigim gibi oldu.

Yalniz bi sorum daha olacakti..

kac hafta sonra havuza girebilirim??

Kızlaarr foto ekledim. Şaka maka 1 ay 10 gün oldu yahu.. Bu arada fotolar yamuk kusura bakmayın düzeltmeye çalıştıkça yayıldı:26: İdare ediverin artık. Oldukça yumuşaklar. Üst kısım hala biraz daha dolgun zamanla aşağı doğru inip damla şeklini alacakmış. Ay böyle kalsa bile çok mutluyum be. Canım doktorum

Ben şimdi bir dolanayım bakayım ben yokken diğer memeliler neler yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…