• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

bende resimleri görebilirmiyim lütfenn?bende ameliyat almayı düşünüyorum...

Ekledim canım.. Ben vücuduma uygun olan en doğal memeyi istemiştim. Aslında 3 boyutlu da çalışırken daha büyükleri de oldu ama ne bileyim istemedim çok çok büyük. Şu anda çok çok memnunum halimden. :61:

geçmişler olsun. ben de resimlerini görmek isterim. yeterli cesareti toplayınca ben de yaptırmayı düşünüyorum. arkadaş olarak eklersen sevinirim

HAYIRLISI OLSUN MEMİŞLERİNİN...bende istiyorum bende istiyorum peki hamilelik için bebek için sakıncası var mıııııııı

HAYIRLISI OLSUN MEMİŞLERİNİN...bende istiyorum bende istiyorum peki hamilelik için bebek için sakıncası var mıııııııı

Teşekkür ederim canım. Protezin yerleştirildiği alanın süt bezleri ile alakası olmadığı için hamilelik ve emzirmede problem yaratmıyor.

Darısı başına:61:

geçmiş olsun demicem çünkü çoktan geçti gitti mutluluktan uçuyosun bile maşallah canım gönlüne göre olmasına çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş eklersen bende görebilirmiyim naci beyin eserini :46:

geçmiş olsun demicem çünkü çoktan geçti gitti mutluluktan uçuyosun bile maşallah canım gönlüne göre olmasına çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş eklersen bende görebilirmiyim naci beyin eserini :46:

eKLEDİM CANIM GÖREBİLİRSİN:)

yaa bende resimlerii gormek istiyorummm :( ama yeterince yorum yapmadigim icin goremiorumm :(( :5:

:)) 10 mesajdan sonra görülebiliryormuş. Ha gayret az kalmış:9:

copycım super gözüküyo resımler bıkınıler yaz gelsın artıkkkkkk........

Evet evet şöyle bir salınalım plajlarda:27:

cnm çok geçmş olsun:81::81:

Geçti geçti.. sağol canım:9:

Harika tatlım Yazın Beklerim :80: artık bizim bu taraflara Tatile ona göre :64: :82:

Evet yaa bir Ege turu yapmak lazım di mi?:28:

Arkadaslar silikon taktirip da bebek emziren var mi? Problem olmaz deniliyor ama ben yine de emin degilim! Tesekkurler!:50:

Silikonun meme dokusu üzerinde etkisi olmadığı için emzirmeye de engel değil. Bence rahat olun..:34:

Back