Cuburcum Öncelikle iyi olmana VE Normal Sütyen lere geçmene Çook Çok Sevindim Bitanem bunun bildirmek istedim. Erdemlik arkadaşım Arkadaşlık isteği direk olarak gelince Kimdir nedir amacı nedir Bilmeden Kabul Etmiyorum Arkadaşlık Teklifi Ortadan Kalkmadı Örneğin Banu55 7 Ay Önce Olmuş Bu ameliyatı Sırf karşılaştırma Yapması İçin Arkadaşlık İsteğini kabul ettim Çünkü Çok Arzu Ediyordu Anladım Lakin Herkes ne için olduğunu Belirtirse Karşılıkla ANLAYIŞLA Tüm Benliğimle Yanında Olurum Bu Operasyon İçin Desteğim İçin Bunu da Kısaca Yeri gelmişken Belirtmek İstedim..
Cuburcum Öncelikle iyi olmana VE Normal Sütyen lere geçmene Çook Çok Sevindim Bitanem bunun bildirmek istedim. Erdemlik arkadaşım Arkadaşlık isteği direk olarak gelince Kimdir nedir amacı nedir Bilmeden Kabul Etmiyorum Arkadaşlık Teklifi Ortadan Kalkmadı Örneğin Banu55 7 Ay Önce Olmuş Bu ameliyatı Sırf karşılaştırma Yapması İçin Arkadaşlık İsteğini kabul ettim Çünkü Çok Arzu Ediyordu Anladım Lakin Herkes ne için olduğunu Belirtirse Karşılıkla ANLAYIŞLA Tüm Benliğimle Yanında Olurum Bu Operasyon İçin Desteğim İçin Bunu da Kısaca Yeri gelmişken Belirtmek İstedim..
Ayrıca desteğin için teşekkür ederim:)
Nedemek Canım Bunun İçin Buradayız Hepimis de Birlik için Copy cim Sanada ben teşekkürederim işgal ettim Kusuruma Bakma Öpüyorumm..
valla iyi fikir gecmıs olsun vah vah maşşallah nacı bey de cok övülüyor
Yahu ben neden göremiyorum bu resimleri msj sayısıylamı alakalı acaba .s
Buarada hayırlı olsun
aa ne demek.. burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz canım. Maksat yeni memelilere yardım etmek
canım bence ince ince eşini işle çaktırmada. Evli olsam sana tüyo verebilirdim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş
hahaha... işte tecrübeli evliler:13:. yeni bir topik açıp bu konuda tecrübe mi paylaşılsaeşinizi silikon yaptırmaya nasıl ikna edersiniz
Neden olmasınbende aynı durumun içindeydim Lakin çıktım bende işin için den Copycim haklısın Vallaha neden Olmassıınnn
Valla öyle bir topik açılmaya izin olsa ben neler anlatırımda...sadece konu kapatılmaz bu güzel siteden oluruz be güzelimKadın kısmı işini bilir,merak etme,önemli olan gerçekten istemek
Valla benim eşim hep der-Kadın kısmı şeytana pabucunu ters giydirir,diye.Kadın kafaya takarsa ve gerçektende isterse eşini yada çevresini bir şekilde ikna edebiliyor.Bence evli olupta eşini ikna etmek daha kolay,şahsen bekar olsaydım aileme bu şikayetimi söyleseydim kesinlikle kabul etmezdiler.Ama eşin olunca,bak bu ameliyatı yaptırırsak daha güzel olur,ya ameliyat olsaydım şu istedigin iç çamaşırını alırdık...gibi tatlı sözlerle erkegin başını döndürmek daha kolay bence.Tüyo çok ta...buradan anlatamıyorum işte,rütük...Aklınızı kullanın kızlar,ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?