O zaman evlen..
Kendine bu kötülüğü yap.
Sonra da neden böyle oldu diye ağla.
Kolay olmadığını emin ol biliyoruz.
Boşanmak daha mı kolay sanıyorsun?
Arkadasın dedıgı cok doğru benı de böyle 1 adam yaktı; bahsettıklerının neredeyse aynısını yasadım, bız 5 yıllık evliydık, su an 3 aydır ayrıyız, bılemıyorum konumu okudun mu ama boşanıyoruz...ılk o ıstedı, sımdı ben de ıstıyorum, aklını basına topla böyle annecı, aıle bağımlısı, karakter zaafıyetli el oğulları 'benım anamdan 1 tane ama eş sürüsüyle ' dıye 2 günde sallıyorlar...eger aılelerının boyunduruğuna gırmezsen; biat etmezsen heveslerı gecınce soluğu adliye korıdorlarında alıveriyorsun...aman ha ben ettım sen etme, boşanmak maddı&manevı cok zor 1 sey; öyle aşkla meşkle samanlık seyran olmuyor, 1 şey nasıl başlarsa öyle gıdiyor; sonradan düzelme fln olmuyor....yaşını bılemıyorum fakat benden sana abla nasıhatı şuraya yazıyorum eger er su anda 1 kalemde kesıp atmazsan er ya da gec bu anlattıklarının sonu boşanmaya varır; sonra da uyarılarımızı dınlemedıgın ıcın basını taslara vurursun, tecrübeyle sabıt!!! ve de anladığım kadarıyla aıle yapılarınız cok farklı ve uyusmuyorr...
Bence 1 seye gırısmeden once olmazlarını&acmazlarını gözden gecır, hele boylesı onemlı bır durumda ıyıce araştır, neyımı kastediyorum arkadaşım; konu evlilik mı once boşanma konusunu araştır (örn. netten hukukı ve toplumsal boyutlarına, ınsanların forumlarda yazdıkları hayat tecrubelerıne, hatta boşanma sebeplerı, yaşları v.s.istatıstıkı verılere bak!! cıdden coooook faydası olur) mesela bu senın bahsettıgın ' esın aılesıyle gorusturmeme ' 1 BOSANMA SEBEBI! bunu bılıyor muydun????neyse karar yıne senın tasarrufunda tabii...
buradaki arkadaşlara sonsuz teşekkürler kafamı alıp düşünmemi sağladılar halada düşünüyorum ama biyandan şeytan mı melek m blemedğim bir fısıltı kulağımda her nsan 4/4 lük mü diye yani şmdiye kadar bebekler gibi baktı bana hasta olduğumda başımda bekledi elleryle yedirdi içirdi cocuk gibi çkolatasız gelmezdi çiçek getirmye alıstı arkadaşlar hep değizmez diyor bu adam benm anıdığımda konuşmayan bir adamdı bırak aşkım demeyi ismimi bile söyleyemiyordu şimdi aşkım bebeğim diye peşimden düşmüyor çok yol kat etti 6 senedr tanıyan arkadaşlarım da bilirler eve koşarak gelirdi oyle arkadaşların anlattığı gibi tv karsısında yorgunluğunu atmazdı gelir sadece konuşmadan 10dk cok yorgunsa 30dk sarılırdı ne bilym hala eks ve artı yönlerini lsteliyorum ama eksisi ailesi olup çok pozitif yanı olsada gururum ağır basıyor evlilik bi poltika değil m arkadaşlar her zaman iyi oynayan kazanmaz mı?
canım benm hep duygusal olarak bakmışsın olaya, seven her erkek yola getirilir hepsi aynı olmaz tabi ama sen bu adamı bu kadar değiştrdiysen 6 senede, başka birilerini daha değiştirebilirisin, sorunlar olacak evlendiğinde, asla değişmeyecek ailesyle ilgili konularda, tek değişme sebebi belki senin daynamayıp rest çekmen olabilir evlendkten sonra, o reste de restle karşılık verebilir. yola getirebilirm diyorsan zorluklara katlanacaksan.... evlen
senin dediğin gibi her insan mükemmel değil tabiki ama kademe kademe bunlar. dayanabilriim diyorsan evlen. ama kolay değil kolay olmııcak. bir d eonun memleketine gitmenizi istiyor öylemi olcak ev nerde tutuldu?
buradaki arkadaşlara sonsuz teşekkürler kafamı alıp düşünmemi sağladılar halada düşünüyorum ama biyandan şeytan mı melek m blemedğim bir fısıltı kulağımda her nsan 4/4 lük mü diye yani şmdiye kadar bebekler gibi baktı bana hasta olduğumda başımda bekledi elleryle yedirdi içirdi cocuk gibi çkolatasız gelmezdi çiçek getirmye alıstı arkadaşlar hep değizmez diyor bu adam benm anıdığımda konuşmayan bir adamdı bırak aşkım demeyi ismimi bile söyleyemiyordu şimdi aşkım bebeğim diye peşimden düşmüyor çok yol kat etti 6 senedr tanıyan arkadaşlarım da bilirler eve koşarak gelirdi oyle arkadaşların anlattığı gibi tv karsısında yorgunluğunu atmazdı gelir sadece konuşmadan 10dk cok yorgunsa 30dk sarılırdı ne bilym hala eks ve artı yönlerini lsteliyorum ama eksisi ailesi olup çok pozitif yanı olsada gururum ağır basıyor evlilik bi poltika değil m arkadaşlar her zaman iyi oynayan kazanmaz mı?
Hayaaaaatda degismez, sen etrafda ayrilan insanalri görmüyorsun galiba ?
Hangi erkek positif yönde degisir evlenince özelikle bukadar karisan kardes aile vs varken.
Anlamadigim
2. üni lisin türkcen benimkinden berbat , ben hadi yurtdisindayim.
2. üni lsiin aile seni begenmiyor, anladigim kadari ile kendiler dogulu gibi ???
Yani örf adet önde, ama senin neyini begenmiyorlar.
Onalrin o igrenc huyunu kim begensin , yaptiklari terbiyesizliklemi gurur duyuyorlar ?
Senin yapacagin tek sey bitti deyip, yeni hayat baslamak, bu adam seni yer bitirir .
Ömründen ömür gider, deger mi ?
Kim icin ?
Hangimizin birdaha yasama sansi var ?
anamiz bizi bir daha dogurmicak....
Ama hepimiz bir daha asik ola bilirz evlene bilirz okul okuya bilir bir daha cocuk sahibi ola biliriz vs vs vs.....
Ama bir daha yasama sansimiz yok.
Bu adamla hayatini cürütmek istiyorsan, devam et....
Müneccim değilim ama sonunuz belli o zaman..ailem arkamda değil bir tek annecigim arkamda babamda onu bastırıyor babamda cehennem hayatı yaşatıyor aılem arkamda değil 18 kadar ben bakarım sen benden çıkarsın dıe büyüttü beni başına bişey gelecek(malüm kızlığına bşey olacak) die byerlere göndermezdi beni benim bu nişanı atmam ona büyük tramva sen istedin diyecek tartışmamızı duysa ble bana kızar başıma kalıcan elegüne karşı diye çok yanlız hissediyorum Allahtan başka sonrasınıda düşünüyorum