ailem arkamda değil bir tek annecigim arkamda babamda onu bastırıyor babamda cehennem hayatı yaşatıyor aılem arkamda değil 18 kadar ben bakarım sen benden çıkarsın dıe büyüttü beni başına bişey gelecek(malüm kızlığına bşey olacak) die byerlere göndermezdi beni benim bu nişanı atmam ona büyük tramva sen istedin diyecek tartışmamızı duysa ble bana kızar başıma kalıcan elegüne karşı diye çok yanlız hissediyorum Allahtan başka sonrasınıda düşünüyorum
konumuz türkçe değil iki üniversite bitirdim ama şuan gözüm türkçeyi görecek durumda değil paylaşacak kimsem yok annem şeker hastası ailemlede paylaşamıyorum benim için yaptıkları büyük kendimide düşürmek istemiyorum ben ilk ünversitemi bitirirken bana maddi çok yardımı oldu şimdi tam atanacağım zaman onu kullanıp attığımı düşünecek çok büyük sevgim var oda seviyor ailesin geçemyor yuva kuracağının bilincne varamıyor bu arada sende yemişin parayı falan demeyın kızlar cok calsıtım sokak sokak cok ıs aradım calıstım dershanelerde paramı alamadım bır yerde 2. dershanede yıne paramı eksik aldım ustelık sıgortada hıle yapmıslar bana 600 tl borc cıktı bırdaha ı buldm 3 hafta egıtımını aldım 1 gun calıstım ısyerı devrettı bırakmak zorunda kaldım bende bilmiyorum çok çırpındım gördüğüm kadarıyla fazla iyimser davrandım hep biraz önce bişeyler koptu içmde bana uyacaksın benim dediğim yapacaksın mutlu olursun dıyor o kadar yuvanın birlikte kurulacagınndan söz sahibi iki kş olunacagından bahsettiğim halde korkuyo ailesnden çok iyi merhametl br insan o kadar kolar değil kızlar ev tutuldu eşyalar alındı herşey hazır korkuyorum sevgim olmasa sorun değil 1 dk düşünmem çok zor bir durum
ailem arkamda değil bir tek annecigim arkamda babamda onu bastırıyor babamda cehennem hayatı yaşatıyor aılem arkamda değil 18 kadar ben bakarım sen benden çıkarsın dıe büyüttü beni başına bişey gelecek(malüm kızlığına bşey olacak) die byerlere göndermezdi beni benim bu nişanı atmam ona büyük tramva sen istedin diyecek tartışmamızı duysa ble bana kızar başıma kalıcan elegüne karşı diye çok yanlız hissediyorum Allahtan başka sonrasınıda düşünüyorum
Ozaman sevgili babacigina deki,
Ya şimdi ayrılir, şimdi o çok önem verdigin millete rezil olursun,
Yada, bir iki sene içinde boşanir ozaman rezil olursun.
Ikisinden birini seçsin bakalim tövbe tovbe
Dogululukla ne alakasi var?Hayaaaaatda degismez, sen etrafda ayrilan insanalri görmüyorsun galiba ?
Hangi erkek positif yönde degisir evlenince özelikle bukadar karisan kardes aile vs varken.
Anlamadigim
2. üni lisin türkcen benimkinden berbat , ben hadi yurtdisindayim.
2. üni lsiin aile seni begenmiyor, anladigim kadari ile kendiler dogulu gibi ???
Yani örf adet önde, ama senin neyini begenmiyorlar.
Onalrin o igrenc huyunu kim begensin , yaptiklari terbiyesizliklemi gurur duyuyorlar ?
Senin yapacagin tek sey bitti deyip, yeni hayat baslamak, bu adam seni yer bitirir .
Ömründen ömür gider, deger mi ?
Kim icin ?
Hangimizin birdaha yasama sansi var ?
anamiz bizi bir daha dogurmicak....
Ama hepimiz bir daha asik ola bilirz evlene bilirz okul okuya bilir bir daha cocuk sahibi ola biliriz vs vs vs.....
Ama bir daha yasama sansimiz yok.
Bu adamla hayatini cürütmek istiyorsan, devam et....
Canin anlaşilan sen devam edeceksin,iş arıyorum çalıştım çok ilçede oturmam nedenyle ile didip gelmem gerekeşr yeni baslayana 700 veryorlar en çok oda 10 tl yol yemek eriyor elinde var sıfır gecen sene mezun oldum 4 kere ıs tecrubem oldu hepsınde paramı alamadım yan öğrenilmiş çaresizlik oluştu sank nişanlım iç anadoludan ben izmir kültürlerimiz çook farklı ortak bişeymz yok ama bu sevgi nerden kaynaklanıyor ben ble anlamıyorum bazen kendim soguluyorum acaba pskolojık ben mı rahatsızım dıe nişanlım polis cevresınde cok sevılıyo melek sankı oyle davranıyor arkadaşları eltılerımıde kayın valıdem bulmus sımdı bır oğlu kendı bulunca ılk onu hazmedemedı sonra alıstı bana şımdı yavas yavas dolduruyolar sanırım gunahlarınıda almak istemiyorum ama konu acılır acılmaz nişanlım aslan gibi nereye saldıracagını bilemyor bir kere ayrılma girişimim oldu nişanlanmadan kendı aramızda yuzuk takmıstık onu ve hedıyelerını o ısteyken evıne bıraktım not yazdım anladı ısı falan bıraktı geldı ardımdan sonra ölmüşüm gibi yaslar tuttu ağladı arkamdan ilk defa onu öyle gördüm koca adam bağırarak karşımda el pençe ağladı kı cok gururludur asla ağlamaz salak kafam Affettim ertesi gün yüreğim kaldırmadı bu manzaraya aynı ölünün yakınları gibi ağıtlar yakınca sayenizde uzunca bir düşünme süresi kararı aldım telefonu acıp cevap vermicem kendisinede düşünme fırsatı vericem gelişmeleri yazarım size hergün yanımdaa olmanızı beklyorum bırakmayın beni kızlar
konumuz türkçe değil iki üniversite bitirdim ama şuan gözüm türkçeyi görecek durumda değil paylaşacak kimsem yok annem şeker hastası ailemlede paylaşamıyorum benim için yaptıkları büyük kendimide düşürmek istemiyorum ben ilk ünversitemi bitirirken bana maddi çok yardımı oldu şimdi tam atanacağım zaman onu kullanıp attığımı düşünecek çok büyük sevgim var oda seviyor ailesin geçemyor yuva kuracağının bilincne varamıyor bu arada sende yemişin parayı falan demeyın kızlar cok calsıtım sokak sokak cok ıs aradım calıstım dershanelerde paramı alamadım bır yerde 2. dershanede yıne paramı eksik aldım ustelık sıgortada hıle yapmıslar bana 600 tl borc cıktı bırdaha ı buldm 3 hafta egıtımını aldım 1 gun calıstım ısyerı devrettı bırakmak zorunda kaldım bende bilmiyorum çok çırpındım gördüğüm kadarıyla fazla iyimser davrandım hep biraz önce bişeyler koptu içmde bana uyacaksın benim dediğim yapacaksın mutlu olursun dıyor o kadar yuvanın birlikte kurulacagınndan söz sahibi iki kş olunacagından bahsettiğim halde korkuyo ailesnden çok iyi merhametl br insan o kadar kolar değil kızlar ev tutuldu eşyalar alındı herşey hazır korkuyorum sevgim olmasa sorun değil 1 dk düşünmem çok zor bir durum
Nişanı at, babanın çenesine 1 sene daha katlan, sınava hazırlan, atan git. Yerinde olsam; değil ev eşya hazır, nikah masasında bekliyor olsa ardıma bakmam kaçarım.
Sende bir ana babanın nice emekle büyüttüğü evladısın. O unutsun anayı babayı kolaysa. Sakın!