Arkadasın dedıgı cok doğru benı de böyle 1 adam yaktı; bahsettıklerının neredeyse aynısını yasadım, bız 5 yıllık evliydık, su an 3 aydır ayrıyız, bılemıyorum konumu okudun mu ama boşanıyoruz...ılk o ıstedı, sımdı ben de ıstıyorum, aklını basına topla böyle annecı, aıle bağımlısı, karakter zaafıyetli el oğulları 'benım anamdan 1 tane ama eş sürüsüyle ' dıye 2 günde sallıyorlar...eger aılelerının boyunduruğuna gırmezsen; biat etmezsen heveslerı gecınce soluğu adliye korıdorlarında alıveriyorsun...aman ha ben ettım sen etme, boşanmak maddı&manevı cok zor 1 sey; öyle aşkla meşkle samanlık seyran olmuyor, 1 şey nasıl başlarsa öyle gıdiyor; sonradan düzelme fln olmuyor....yaşını bılemıyorum fakat benden sana abla nasıhatı şuraya yazıyorum eger er su anda 1 kalemde kesıp atmazsan er ya da gec bu anlattıklarının sonu boşanmaya varır; sonra da uyarılarımızı dınlemedıgın ıcın basını taslara vurursun, tecrübeyle sabıt!!! ve de anladığım kadarıyla aıle yapılarınız cok farklı ve uyusmuyorr...
Bence 1 seye gırısmeden once olmazlarını&acmazlarını gözden gecır, hele boylesı onemlı bır durumda ıyıce araştır, neyımı kastediyorum arkadaşım; konu evlilik mı once boşanma konusunu araştır (örn. netten hukukı ve toplumsal boyutlarına, ınsanların forumlarda yazdıkları hayat tecrubelerıne, hatta boşanma sebeplerı, yaşları v.s.istatıstıkı verılere bak!! cıdden coooook faydası olur) mesela bu senın bahsettıgın ' esın aılesıyle gorusturmeme ' 1 BOSANMA SEBEBI! bunu bılıyor muydun????neyse karar yıne senın tasarrufunda tabii...