- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
ailem arkamda değil bir tek annecigim arkamda babamda onu bastırıyor babamda cehennem hayatı yaşatıyor aılem arkamda değil 18 kadar ben bakarım sen benden çıkarsın dıe büyüttü beni başına bişey gelecek(malüm kızlığına bşey olacak) die byerlere göndermezdi beni benim bu nişanı atmam ona büyük tramva sen istedin diyecek tartışmamızı duysa ble bana kızar başıma kalıcan elegüne karşı diye çok yanlız hissediyorum Allahtan başka sonrasınıda düşünüyorum
sakın bu kafayla evleneyim deme yok babam ne der yok el alem. hayatın söz konusu yazdıklarından ben korktum. yahu benim eşim bile değiştiyse k en değişmiş hali bile senin nişanlın kadar kötü değil allah korusun. seninki evlenince ne menem bişey olur. yapma arkadaşım kıyarsın bundan sonraki yıllarına sonra velenicen içlerine giricen daha çok ezilicen ailen aşşağılanııcak. aynı yatakta nefretle yatmaya başlarsın ah dersin of dersin ama bu sefrde ayy nası boşanayım bbabam ne der dersin. nişan dediğin bunun için yapılıyo işte azda olsa karakterleri çıkıyo insanların. sizinkiler daha istemede böyleyse aman allah korusun evlilikten.