- 8 Aralık 2011
- 44.059
- 153.814
Efser'i tebrik ediyor, darısı başıma diyorum:)
Şanslı üye olmayı çok istiyorum.
Hamile gacılara öncelik yok mu
Darısı bizim başımıza
İnşallah kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser'i tebrik ediyor, darısı başıma diyorum:)
Şanslı üye olmayı çok istiyorum.
Hamile gacılara öncelik yok mu
Darısı bizim başımıza
İnşallah kızlar
Canım güle güle kullan hediyeni
Tarifler 14 oldu
Pastalarda kac tarif yarismisti:44:
Olacak olacak..büyük hissediyorumPastalar 14 tarifti canım, 1 yarışmacı daha katılırsa rekor olacak
Olacak olacak..büyük hissediyorum
Pastalar 14 tarifti canım, 1 yarışmacı daha katılırsa rekor olacak
Olacak olacak..büyük hissediyorum
Iki güzel tarifim var malzemelerimi ayarlayım inş. Bu sefer kaçırmadan katılmak istiyorum :))
Kaptanım madem büyük hissediyor hemen destek olayım
Ausencia katılacaktı, rekor kırıldı gözüyle bakalım
canim pazar son gün..cok merak ediyorum tariflerini..lezzetinden süphem yok,eminim harika olurlarIki güzel tarifim var malzemelerimi ayarlayım inş. Bu sefer kaçırmadan katılmak istiyorum :))
Gözün aydin canim..Kolay gelsinRekor kesin kırılacak daha ötesi olur belki
Kızlar size çok eşlik edemiyorum yarın annemler gelecekler Hazırlık yapıyorum..3 yıldır gelmiyorlardı
Rekor kesin kırılacak daha ötesi olur belki
Kızlar size çok eşlik edemiyorum yarın annemler gelecekler Hazırlık yapıyorum..3 yıldır gelmiyorlardı
Sağol canım benimGözün aydin canim..Kolay gelsin
Senin dediğin gibi 20 lere doğru gidecek herhalde nevoş
Canım gözün aydın, ne güzel bol bol hasret giderirsin anneciğinleKolay gelsin canım
Pazara kadar heycanla bekliyoruz tarifini canımIki güzel tarifim var malzemelerimi ayarlayım inş. Bu sefer kaçırmadan katılmak istiyorum :))
Günaydın canımherkese günaydın annem ve kardeşlerim dün bana geldiler düğünden beri hiç gelmemişlerdi evime çok mutluyummm sizinle paylaşmak istedim. benim mutfaktaki ustam annem tariflere bakındık '' ay ne güzel yemekler yapmışlar , beni de alın burayaaa '' diyor üye olmak istiyo ciddi ciddi bu arada evdeki herkes yemek yapan herkesin ellerine sağlık dedi ve başarılar diledi eklemeden edemicem
Pazara kadar heycanla bekliyoruz tarifini canım
Günaydın canım
Annenden bizimde öğreneceklerimiz vardır mutlaka tabiki aramıza gelsin ve saklı kalan lezzetleri bizimle paylaşıp keyif alsın