- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Günaydın canım ellerine sağlıkProfilinde var konu Onay bekliyor açılır
günaydınlar nevrestee.. teşekkür ederim bakalım beğenecek misiniz :)))
Beğeniriz canım ellerine,emeğine sağlıkMerak ediyorum bakalım neler yaptın
iyiyim canım işlerim yoğun buraya pek vakit ayıramıyorum.
Sabırsızlıkla pilavını bekliyorum :))) açımm aççç
günaydınnnaaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm
Canım kusura bakma mesajını görmedimNevoşun dediği gibi onay bekliyor açılır tatlım
11 tarifimiz oldu hadi bakalım.. benim blgsyr biraz donup duruyor ben konu açarken üye girişi falan dedi sonrada göremedim kesin gitti dedim emeğiminşallah açılır birden çıkış olunca korktum valla umarım kazen kabul eder
hadi bakalım.. benim blgsyr biraz donup duruyor ben konu açarken üye girişi falan dedi sonrada göremedim kesin gitti dedim emeğiminşallah açılır birden çıkış olunca korktum valla umarım kazen kabul eder
Yok canım merak etme konunu görünüyor
Aşkla yapılmış
eveett efserama çok güzel tarifler var gerçekten .. herkesin emeğine sağlık ağzım sulandı bakarken
Evet canım hepsi birbirinden güzel tariflerkeşke çoklu oy kullanma hakkımız olsa herkese oy kullana bilsem
Bu yarımaşmyı bu kadar zevkli hale getiren kk,nin hamarat hatunlarına çok teşekkür ederizellerinize ve emeklerinize sağlık
marifetli hatunlar önünüzde saygıyla eğiliyorum... birincinin benden kurtuluşu yook şimdiden söyliyim :))))
Öylemi, bakalım kısmet bu sefer kimde
kim kazanırsa yemeğini benimle paylaşmak zorunda vallahi kurtuluş yok :))) hepsi çok nefis çünküü
olsun olsun efser olsuun :))))Tabi hepimizle paylaşsın kazanla pişirsin hatta "kk pilav şenlikleri "olsun olurmu
Canım şu anda sitede olmaya bilir gelirse mutlaka ilğilenirkazen duy sesimi...neden yemeğim yayınlanmıyor ben konu açınca çıkış yaptı internet acaba ondan mı ? ama tekrar giriş yaptım ve konu açtım resimlerim açıklamalarım tamamdı.. nolduki acaba
Canım şu anda sitede olmaya bilir gelirse mutlaka ilğilenir
Kolay gelsintamam efser :)) ben şimdi çalışmama devam ediyim umarım eklenir görüşürüzzz
Selam herkese,
Bu yarismada röportaj kismi olmayacak mi???