- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
çok sevıyorsun belli
Seviyorum canım
Nasıl küçük beden olduğun belli oldu pilav sevsen bedende büyük olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevıyorsun belli
...................Seviyorum canım
Nasıl küçük beden olduğun belli oldu pilav sevsen bedende büyük olurdu
...................
İyi akşamlar
haklısın olabilirDoğru söylüyorum değil miBak pilav seviyorum bedenim ortada
İyi akşamlar canım
haklısın olabilir
nasılsın tatlım
İyiyim canım sen nasılsın dinlendin mi
Nerdeeee bu gün evin altını üstüne gedirdim temizledim daha yeni oturdum sen ne yaptın bittimi işlerin
Ellerine sağlık canımNerdePerşembe akşama kadar koşuşturma varDolapları düzeltiyorumAkşam baklavayı yapacağımYarın mutfağı yaparım
Sağol canım keşke hiç kirlenmese böyle kalsa yaparsın canım daha var seninde ellerine sağlık kolay gelsin canım
Canım lütfen öyle düşünme katılman bile çok önemli ve güzelBak herkes katılamıyor o cesareti bulamıyorlar
Allah utandırmasın ne zaman ne olacağı belli olmaz
Yaptıklarını her zaman paylaşabilirsin Yeni birşeyler öğrenmek öğretmek bile çok önemli
Aaaa hiç o kısma takılma bence . Bak bende 4-5 kez katıldım daha 1.lik yüzü görmedim ama yine katılıyorum .
Desteğinize çooook teşekkür ederim söylediğiniz gibi hep birlikte paylaşımlarda bulunmak bile cok guzel Vakit bulabilirsem inşallah bu hafta katilicam yarışmaya
Desteğinize çooook teşekkür ederim söylediğiniz gibi hep birlikte paylaşımlarda bulunmak bile cok guzel Vakit bulabilirsem inşallah bu hafta katilicam yarışmaya
günaydınnn aaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm
Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır
Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır
hımmmm:) ödüm koptu sabahtan beri yazıyom resim ekliyom deli olcaktım nerdeyse.. nasılsın efser nasıl gidiyo günaydın bu arada ,şoku yeni atlattım da :)))
günayydın mujumm benm pc kafayı yedi valla .. nasılsın :)) yarışmaya katıldım daaa