Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Ellerine sağlık canım:38:Nerde:ssz:Perşembe akşama kadar koşuşturma var:30:Dolapları düzeltiyorum:31:Akşam baklavayı yapacağım:56::9:Yarın mutfağı yaparım:21:

Sağol canım keşke hiç kirlenmese böyle kalsa :27::9:yaparsın canım daha var :34:seninde ellerine sağlık kolay gelsin canım :29:

Canım lütfen öyle düşünme katılman bile çok önemli ve güzel:34:Bak herkes katılamıyor o cesareti bulamıyorlar:52:
Allah utandırmasın ne zaman ne olacağı belli olmaz:34:
Yaptıklarını her zaman paylaşabilirsin :56:Yeni birşeyler öğrenmek öğretmek bile çok önemli:34:

Aaaa hiç o kısma takılma bence . Bak bende 4-5 kez katıldım daha 1.lik yüzü görmedim ama yine katılıyorum .:8:

Desteğinize çooook teşekkür ederim :16: söylediğiniz gibi hep birlikte paylaşımlarda bulunmak bile cok guzel Vakit bulabilirsem inşallah bu hafta katilicam yarışmaya

$image.jpg :16::16::16:

günaydınnn :( aaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm

günaydınnn :( aaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm

Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır

Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır

hımmmm:) ödüm koptu sabahtan beri yazıyom resim ekliyom:47: deli olcaktım nerdeyse.. nasılsın efser nasıl gidiyo günaydın bu arada ,şoku yeni atlattım da :)))

Back