- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Yıllardır içiyorum,bırakmak içinde denemelerim oldu,o beni ben onu bırakamadık yani..
Şu tiksinti birde bana uğrasa keşke ne güzel olurdu..
Esra'cım keşke birkaç oy kullanma hakkımız olsa çok iyi olurdu
Bu guzel sozleri duymakta yetti desemde inanma niye bana oy vermedin heeee
cok tessekurler
Arkadaslar oy istemenin yasak oldugunu bile bile özel mesajla arkadaslarindan oy isteyen oluyor..lütfen kizlar,bu cok cirkin bisey..sonucta herken emek vermis burda..
belki o oylarla birinci olabilirsin ama baskasinin hakkini yemek oluyor bu...
herkesin arkadasi var,herkes özel mesajla oy istemeyi biliyor..amacimiz hem eglenmek,hemde yarismak..
isim vermek istemiyorum ama ses etmezsemde kendimi aptal gibi görüyorum..ister kizin,ister yadirgayin ama bu sekilde devam ederse ben yarismadan cekilecegim....
özeline yazayim istersen ablacigim...Kim böyle birşey yapıyorsa bizde bilelim bunu
Hepsi birbirinden güzeller hangisine vermeli bilmemki
özeline yazayim istersen ablacigim...
kendisi kimse söyler belki bendim diye
Arkadaslar oy istemenin yasak oldugunu bile bile özel mesajla arkadaslarindan oy isteyen oluyor..lütfen kizlar,bu cok cirkin bisey..sonucta herken emek vermis burda..
belki o oylarla birinci olabilirsin ama baskasinin hakkini yemek oluyor bu...
herkesin arkadasi var,herkes özel mesajla oy istemeyi biliyor..amacimiz hem eglenmek,hemde yarismak..
isim vermek istemiyorum ama ses etmezsemde kendimi aptal gibi görüyorum..ister kizin,ister yadirgayin ama bu sekilde devam ederse ben yarismadan cekilecegim....
arkadaşım..ben 3-4 arkadaşımdan istedim özelden..ama bunun yasak olduğunu bilmiyordum.kusura bakmayın..beni çıkartın yarışmadan..kimse aptal gibi hissetmesin kendisini..herkese teşekkürler..
arkadaşım..ben 3-4 arkadaşımdan istedim özelden..ama bunun yasak olduğunu bilmiyordum.kusura bakmayın..beni çıkartın yarışmadan..kimse aptal gibi hissetmesin kendisini..herkese teşekkürler..
Renginam teşekkür ederim canım..et soteli pilava verdim oyumu
herkese başarılar
Bana tanidik topiklere link atmakta etik gelmiyor...
Dün bana oy vermek isteyen ama bölümü ve linki bulamayan arkadaş benden rica etti linki verebilirmisin diye,bende biraz tereddüt ederek verdim ..
Sohbet ettiğimiz bölümlerde konusu muhakkak geçiyordur,ama oy istemek benim aklıma bile gelmez..
Hep dedim ya hak eden kazansın diye..