- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
wuuuuu çok güzelnereden aldın canım
hepsini güle güle kullan bebeğimmmtesekkur ederim kızlarrrr
pelomm benim de gozum 1.ce artık favorim o oldu napimyoksa 3. cidden fenaaa
ortadaki 2 de azcık kucuk geldi banakoreden almıs bunları ordaki kızlar bizden de minnak sanırım el kadarlar cunku
hulyacım hepsi yurtdısından... resimleri daha yeni gecti elime sadece
bunları da bugun aldımmmm
ne zamandır gözüm vardı tantiinin bu kek fanusunda... Bunlar da cok sevimli geldi bana 12 tanelermiş dayanamadım aldım
Eki Görüntüle 634571 Eki Görüntüle 634572
English Home indirimdeki yorganları kaptım bir de soft yorgan varmış ondan aldım
Şimdilik yorgan mevzusu kapandı kışlık yorganları kısa dogru almayı planlıyorum evin sıcaklık durumuna gore
Eki Görüntüle 634574 Eki Görüntüle 634575 Eki Görüntüle 634576
hepsini güle güle kullan bebeğimmm
çay kaşıkları can ile canan mıydı neydi onlara benziyo
tatitoninin o kek fanusundan ben de kapmıştııımmm, pelomunda vaarr
soft yorgan bence kışın yeterli gelicektir çağlam. özelliklerini okumuştum da öyle geldi bana
Hepsini güle güle kullan canım accık zenginsin galiba günlük kullanacaklarını bile en güzellerinden almışsın
canım yeni cicilerin çok şeker o kaşıklardan herkesde var neredeyse:) bende eksik kalmak istemiyorum ama bu ay çok ıvır zıvır aldım az zaman geçsin benimde çeyizime katılacaklar
çağlamm, bi ara bal kavanozu bakmıştık ya. onu az önce aldım ben
minnacık ama napıyım çok sevimliii
Teşekkürler kızcelerim
Cookie nin geri bildirim yapma zamanı... Olumsuz bildirim yapmayı hiç sevmiorum
Hatırlarsanız aldıgım paspas vardı Markafoni kampamyasından... Kapı onu paspası. Mezzo kampanyasıydı sanırım, kendisini kimseye tavsiye etmiorum.
Bir kere bildigiğiniz incecik bir kilim geldi paspas diye! Ayrıca resmen yanık lastik gibi kokuyordu evi sardı kokusu aldıgımız gibi balkona attık iade etmek icin markafoniye geri yollamaya bile katlanamadık yani
annem kendisini bahcede kullanacak... ancak oyle bisey olur zaten cok da dayanmayacak eminim cunku ince ve camurlu ayakkabınızla falan bastıgınız an pufff olur ucar guzeliigi
Ben de dogru yola gelip kapı onu paspasımı Normal bir paspas olarak sectim.... Zira kendisini görünce vuruldum!
Üzerinde yazısı renk kahverengi ve malzemesi gercek bir kapı onu paspası.... Minicik değil kocaman tam bizlik!
İşte kendisi... Üzerindeki yazıları tercüme edecek olursam yine askımızı ve evimin Mottosunu anlatacak bir sey buldugumu anlarsınız!
İYİ YAŞA, ÇOK SEV
SIK SIK GÜLÜMSE! İşte paspasımızla misafirlerimizi bu cümlelerle karsılıcazPaspasta yazı takıntım da cozuldu hem de mis bir sekilde!
Eki Görüntüle 636756
Gelelim diğer cicime... Çok savaşlar verdim istemiyorum diye ama el mahkum annem tepeme binip aldırdı... Gelin yatagı icin Pike Takımım bu da
Yine mezzo kampanyasından aldıgım anahtarlık da hos ama babam malzemesini cok kalitesiz buldu... Neyse ki paspas gibi facia degil kullanılabilr bir urun
Cookie Aşk Diyarından bildirdi... Şimdilik bu kadar
canımm bu pike takımı çook güzeellgüle güle kullan çağlam. marka ve fiyat sorabilirmiyim
tatlım ya aşık oldum hepsineinş çok güzel günleriniz olur