Cookie Çeyiz Telaşında :)

ayyy ne tatlıllaaaarrr nazar boncuklarınızı yesinler sizin

keceden mi o kalpler kuzum????

Gamzecim çook tatlı olmuşlar ki ellerine sağlık, bu arada coockiee evlen artık yaaa evini görelim herşey o kadar sevimlikiiiii

Çağlacım merhaba

Bugüne kadar takip ettiğim ne yazık ki yorum yazmaya fırsat bulamadığım topiklerdensin ama geç kalmış sayılmam di mi canım

Sendeki bu cupcake aşkı bana bulaşıcak yakında

Diğer kızların da dediği gibi masal gibi bir evin olacak inşallah

Tüm kızlar -içinde ben de dahil- evini görmek için can atıyoruz arkadaşım

Böğürtlen kokulu süpermanimle gezinirken Deichmann mağazasına bir göz atalım dedik... İndirim varmış..

Terlikleri gören böğürtlen: "Lois bak bunlar tam senlikler," deyince kendimizi elimizde bu şirinlerle kasada bulduk!

O denli sömürülmüşler ki beğendiğiniz bir modelin numarasını bulmak iğneyle kuyu kazmak gibiydi... Neyse ki başardık :)

özlemcim topiğime hos geldin

ne demek gec kalmak her zaman da beklerimmmm canım

ay kızcelerimm inanın ben de kendi evimi cok ediyorum nasıl olacak diye... inşallah dediginiz gibi gercek bir masal ev olur yıllardır hayalim öyle bir ev

ben de sizlerin evini cok ediyorum en kısa zamanda onları da goruruz insallah

cupcake candııııııııııırrrrrrr onun askı baskaaaaaaaa :))

Son düzenleme:
canım terliklerin çok güzel geçen bende gittim oraya ama ayakkabı bakmaktan terliğe sıra gelemdi

Hepsi çok güzel, inşallah böörtleninle musmutlu günlerde kullan tüm çeyizciklerini tatlımm

canım bayıldım hepsine peki ne kadar bütçe ayırdın bunlara baya çok tutmuştur.

ben baktıkça aşık oldum bunlara ya canım çok uğraşmışsın hepsiyle çok tatlılar ya

canım terliklerin çok güzel geçen bende gittim oraya ama ayakkabı bakmaktan terliğe sıra gelemdi

evet kuzucum ya ne gzl ayakkabılar var dimi

Hepsi çok güzel, inşallah böörtleninle musmutlu günlerde kullan tüm çeyizciklerini tatlımm

teşekkür ederim özlemcimmmm amin inşallahhhh

canım bayıldım hepsine peki ne kadar bütçe ayırdın bunlara baya çok tutmuştur.

limoncumm hos geldin topiğimeeee çok sevindim begenmene

evet maalesef ufak tefek dedigimiz ıncık cıncıklar farkettirmeden cok para yiyor... 2 yıldır para dokuyorum hala da bitiremedim domeyi... evlensem de bitse diye bekliorum ama o zamanda bitmez eksik hep cıkar diyolar umarım oyle olmaz

sen de sözlü veya nişanlı mısın

Ayıp ama yahu bunlar nedir böylee:111: Çokk güzeller bayıldım vallahi..

hoşbulduk canım ama değmiş hepsine çok tatlılar

sevgilim alırsa belkş bir gün nişanlı sözlğ olurum

inşallah olur limoncumm

krizcim bunlar ne tatlılar bole bayıldım!! kesinlikle bir kızım olursa bole bişey yapabilirim annesi onu yerr

ceynimo teseekkurler tatlımm

ben de bunları ekliyim bariiii balayı cicileri...

3. yü giyebilceimden emin değilim ama ne yazık ki zira simdiden veto geldi artık evde giyer gezerim

Bikini muhteşemmişAma bnmkide giydirmez emin ol hee anca evde

Hepsi birbirinden tatlılar Canım , Allah mesut etsin, güle güle kullanın, yurtdışından gelenlere bayıldım, feci şekerler

Kurabiyem güle güle giy inşallah bebeğim benim

3.yü çook beğendim ama 1. de çook şekermiş kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…