- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
- Konu Sahibi Cookie_Dough
cnm paspasta yaşadığın durum için üzüldüm bende almayı düşünüyordum daha var nasılsa diye almamıştım neden bu siteler bu kadar adi malları koyarlar ki anlamıyorum demek ucuz ve güzel gördüğümüz şeyleri almamak lazım
pike takımına bayıldım cnm güzel günlerde kullan inş
iyiki almamıssın.. her urunde olmuyor ama arada bole catlak sesler cıkıo işte canım...
tesekkurler
ay çağlam gelin yatak örtün çok hoşuma gitti yaa maşallah barekallah yatak odam bi belli olsun bende ozaman alıcam şimdi zor tutuyorum kendimi almamak için buarada moneta alıcaktın sen kuşum aldın mı iyi mi? bide fiyatlar nasıl:26: çok yordum seni
rica ederim kusum ne yorması aldım ben monetaları bebegim sadece vok tavam eksik... bernardoya yolum duser dusmez alıcam onu da
kampanyada almıstım ben normal tava ve pilav tenceresi 189 a mı ne gelmişti canım
bir de döküm ızgara tavası alcam ama sanırım korkmazdan alırım onu :26: seramige gore dokumun ızgarası daha lezzetli oluyo nedense
surekli gelior kampanyası canım ortununnn zatennn mobilyan belli olur olmaz alırsın sen de
son cicilerine de bayıldım canım mutlulukla kullanın inş
tesekkurler tatlım
yine ve yeniden harika şeyler almışsın pike takımına ,ve paspasına bayıldım canımm...pike takımını nerden aldın rengi çk tatlı
evim. net gelin home kampnayası kusummm... tesekkur ederim
canım yeni cicilerin çok güzelmiş o paspasdan bende alacaktım iyi ki almamışım şimdiki paspasın gerçekten tam paspas gibi yazılarıda harika pike takımında çok şık güle güle kullan canım
tesekkur ederim aysegulumm
paspas tam faciaaaa uzak durun kesinlikleeee zehirlencem diye odum koptu
gizotumm evet Gelin Home pike takımı... Annemler de pike daha mantıklı sıcak olcak hava yorgan kullanmazsınız zaten dediler
bu modeli begeniodum zaten ama hep ne gerek var diodum.. Annem olmaz mecburen alcaksın gelin yatagı yapılcak deyince aldık artık
eksikler bitmek bilmior gizotum ya :44: habire bisey cıkıo basıma