Cookie Çeyiz Telaşında :)

evet cnm nikah şekeri yerine lavanta yapayım dedim buz dolabına süs falan yaparlar diye düşündüm.bak bunlar işte cnm bunlar denemelerimdi elim alıştı inş diğerleri daha güzel olucak:KK16:

Eki Görüntüle 628389
Gamzecim çook tatlı olmuşlar ki ellerine sağlık, bu arada coockiee evlen artık yaaa evini görelim herşey o kadar sevimlikiiiii:KK16:

Çağlacım merhaba :KK3:

Bugüne kadar takip ettiğim ne yazık ki yorum yazmaya fırsat bulamadığım topiklerdensin ama geç kalmış sayılmam di mi canım :KK54:

Sendeki bu cupcake aşkı bana bulaşıcak yakında :KK24:

Diğer kızların da dediği gibi masal gibi bir evin olacak inşallah :KK16:

Tüm kızlar -içinde ben de dahil- evini görmek için can atıyoruz arkadaşım :KK9:

Böğürtlen kokulu süpermanimle gezinirken Deichmann mağazasına bir göz atalım dedik... İndirim varmış..

Terlikleri gören böğürtlen: "Lois bak bunlar tam senlikler," deyince kendimizi elimizde bu şirinlerle kasada bulduk! :KK9:

O denli sömürülmüşler ki beğendiğiniz bir modelin numarasını bulmak iğneyle kuyu kazmak gibiydi... Neyse ki başardık :)

$2013-02-10 12.32.41.jpg $deichman_panduf_11.jpg

özlemcim topiğime hos geldin :KK16::KK16:

ne demek gec kalmak her zaman da beklerimmmm canım :KK34::KK34:

ay kızcelerimm inanın ben de kendi evimi cok ediyorum nasıl olacak diye... inşallah dediginiz gibi gercek bir masal ev olur yıllardır hayalim öyle bir ev :KK16::KK16:

ben de sizlerin evini cok ediyorum en kısa zamanda onları da goruruz insallah :KK54::KK54:

cupcake candııııııııııırrrrrrr onun askı baskaaaaaaaa :))

Son düzenleme:
Böğürtlen kokulu süpermanimle gezinirken Deichmann mağazasına bir göz atalım dedik... İndirim varmış..

Terlikleri gören böğürtlen: "Lois bak bunlar tam senlikler," deyince kendimizi elimizde bu şirinlerle kasada bulduk! :KK9:

O denli sömürülmüşler ki beğendiğiniz bir modelin numarasını bulmak iğneyle kuyu kazmak gibiydi... Neyse ki başardık :)

Eki Görüntüle 630435 Eki Görüntüle 630436

özlemcim topiğime hos geldin :KK16::KK16:

ne demek gec kalmak her zaman da beklerimmmm canım :KK34::KK34:

ay kızcelerimm inanın ben de kendi evimi cok ediyorum nasıl olacak diye... inşallah dediginiz gibi gercek bir masal ev olur yıllardır hayalim öyle bir ev :KK16::KK16:

ben de sizlerin evini cok ediyorum en kısa zamanda onları da goruruz insallah :KK54::KK54:

cupcake candııııııııııırrrrrrr onun askı baskaaaaaaaa :))

Hepsi çok güzel, inşallah böörtleninle musmutlu günlerde kullan tüm çeyizciklerini tatlımm :KK16:

canım bayıldım hepsine peki ne kadar bütçe ayırdın bunlara baya çok tutmuştur.

ben baktıkça aşık oldum bunlara ya canım çok uğraşmışsın hepsiyle çok tatlılar ya :KK54:

canım terliklerin çok güzel geçen bende gittim oraya ama ayakkabı bakmaktan terliğe sıra gelemdi:KK1:

evet kuzucum ya ne gzl ayakkabılar var dimi :KK9::KK9::KK9:

Hepsi çok güzel, inşallah böörtleninle musmutlu günlerde kullan tüm çeyizciklerini tatlımm :KK16:

teşekkür ederim özlemcimmmm amin inşallahhhh :KK16:

canım bayıldım hepsine peki ne kadar bütçe ayırdın bunlara baya çok tutmuştur.

limoncumm hos geldin topiğimeeee çok sevindim begenmene

evet maalesef ufak tefek dedigimiz ıncık cıncıklar farkettirmeden cok para yiyor... 2 yıldır para dokuyorum hala da bitiremedim domeyi... evlensem de bitse diye bekliorum ama o zamanda bitmez eksik hep cıkar diyolar umarım oyle olmaz :KK34:

sen de sözlü veya nişanlı mısın :KK61:

Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaar :KK52: Koltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn :KK9::KK9::KK55:

Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz:KK16:

Eki Görüntüle 626389 Eki Görüntüle 626390

Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız :KK16:

Eki Görüntüle 626391 Eki Görüntüle 626392

Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti :KK9:

Eki Görüntüle 626394 Eki Görüntüle 626395

Bunları da bugun ben topladımmm :KK9:

Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimm :KK16: o mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi :KK9::KK9::KK9:

100000131061_0_304x424.jpg
100000131020_0_304x424.jpg

Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimm :KK16: ve bir de şeker geceliğim :KK17:

8354cc5e1fbe8_0_304x424.jpg
4210201648246_0_304x424_1.jpg

Ayıp ama yahu bunlar nedir böylee:111: Çokk güzeller bayıldım vallahi..:nazar:

limoncumm hos geldin topiğimeeee çok sevindim begenmene

evet maalesef ufak tefek dedigimiz ıncık cıncıklar farkettirmeden cok para yiyor... 2 yıldır para dokuyorum hala da bitiremedim domeyi... evlensem de bitse diye bekliorum ama o zamanda bitmez eksik hep cıkar diyolar umarım oyle olmaz :KK34:

sen de sözlü veya nişanlı mısın :KK61:

hoşbulduk canım :KK70: ama değmiş hepsine çok tatlılar :KK70:

sevgilim alırsa belkş bir gün nişanlı sözlğ olurum :KK1:

inşallah olur limoncumm :KK16::KK16:

krizcim bunlar ne tatlılar bole bayıldım!! kesinlikle bir kızım olursa bole bişey yapabilirim :KK16::KK16: annesi onu yerr :KK9::KK9:

ceynimo teseekkurler tatlımm :KK54::KK54::KK54:

ben de bunları ekliyim bariiii balayı cicileri... :nazar:

3. yü giyebilceimden emin değilim ama ne yazık ki zira simdiden veto geldi :KK50: artık evde giyer gezerim :KK9:

$$(KGrHqN,!n0F!J08q,s7BQI1fztnYg~~60_3.jpg $$T2eC16FHJF8E9nnC6Nm7BQHJQLqy(w~~60_3.jpg $$(KGrHqR,!hgFDVNuPh8pBRG(uusSvg~~60_3.JPG

inşallah olur limoncumm :KK16::KK16:

krizcim bunlar ne tatlılar bole bayıldım!! kesinlikle bir kızım olursa bole bişey yapabilirim :KK16::KK16: annesi onu yerr :KK9::KK9:

ceynimo teseekkurler tatlımm :KK54::KK54::KK54:

ben de bunları ekliyim bariiii balayı cicileri... :nazar:

3. yü giyebilceimden emin değilim ama ne yazık ki zira simdiden veto geldi :KK50: artık evde giyer gezerim :KK9:

Eki Görüntüle 634054 Eki Görüntüle 634055 Eki Görüntüle 634056

Bikini muhteşemmiş:KK52:Ama bnmkide giydirmez emin ol hee anca evde :KK51:

Hepsi birbirinden tatlılar Canım :nazar:, Allah mesut etsin, güle güle kullanın, yurtdışından gelenlere bayıldım, feci şekerler :KK53:

X