- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
- Konu Sahibi Cookie_Dough
ayyy ne tatlıllaaaarrr nazar boncuklarınızı yesinler sizin
keceden mi o kalpler kuzum????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ne tatlıllaaaarrr nazar boncuklarınızı yesinler sizin
Gamzecim çook tatlı olmuşlar ki ellerine sağlık, bu arada coockiee evlen artık yaaa evini görelim herşey o kadar sevimlikiiiiievet cnm nikah şekeri yerine lavanta yapayım dedim buz dolabına süs falan yaparlar diye düşündüm.bak bunlar işte cnm bunlar denemelerimdi elim alıştı inş diğerleri daha güzel olucak
Eki Görüntüle 628389
Böğürtlen kokulu süpermanimle gezinirken Deichmann mağazasına bir göz atalım dedik... İndirim varmış..
Terlikleri gören böğürtlen: "Lois bak bunlar tam senlikler," deyince kendimizi elimizde bu şirinlerle kasada bulduk!
O denli sömürülmüşler ki beğendiğiniz bir modelin numarasını bulmak iğneyle kuyu kazmak gibiydi... Neyse ki başardık :)
Eki Görüntüle 630435 Eki Görüntüle 630436
özlemcim topiğime hos geldin
ne demek gec kalmak her zaman da beklerimmmm canım
ay kızcelerimm inanın ben de kendi evimi cok ediyorum nasıl olacak diye... inşallah dediginiz gibi gercek bir masal ev olur yıllardır hayalim öyle bir ev
ben de sizlerin evini cok ediyorum en kısa zamanda onları da goruruz insallah
cupcake candııııııııııırrrrrrr onun askı baskaaaaaaaa :))
canım terliklerin çok güzel geçen bende gittim oraya ama ayakkabı bakmaktan terliğe sıra gelemdi
Hepsi çok güzel, inşallah böörtleninle musmutlu günlerde kullan tüm çeyizciklerini tatlımm
canım bayıldım hepsine peki ne kadar bütçe ayırdın bunlara baya çok tutmuştur.
Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaar Koltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn
Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....
Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz
Eki Görüntüle 626389 Eki Görüntüle 626390
Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız
Eki Görüntüle 626391 Eki Görüntüle 626392
Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti
Eki Görüntüle 626394 Eki Görüntüle 626395
Bunları da bugun ben topladımmm
Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimm o mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi
Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimm ve bir de şeker geceliğim
limoncumm hos geldin topiğimeeee çok sevindim begenmene
evet maalesef ufak tefek dedigimiz ıncık cıncıklar farkettirmeden cok para yiyor... 2 yıldır para dokuyorum hala da bitiremedim domeyi... evlensem de bitse diye bekliorum ama o zamanda bitmez eksik hep cıkar diyolar umarım oyle olmaz
sen de sözlü veya nişanlı mısın
inşallah olur limoncumm
krizcim bunlar ne tatlılar bole bayıldım!! kesinlikle bir kızım olursa bole bişey yapabilirim annesi onu yerr
ceynimo teseekkurler tatlımm
ben de bunları ekliyim bariiii balayı cicileri...
3. yü giyebilceimden emin değilim ama ne yazık ki zira simdiden veto geldi artık evde giyer gezerim
Eki Görüntüle 634054 Eki Görüntüle 634055 Eki Görüntüle 634056