Cookie Çeyiz Telaşında :)

iyiki almamıssın.. her urunde olmuyor ama arada bole catlak sesler cıkıo işte canım...
tesekkurler

rica ederim kusum ne yorması aldım ben monetaları bebegim sadece vok tavam eksik... bernardoya yolum duser dusmez alıcam onu da
kampanyada almıstım ben normal tava ve pilav tenceresi 189 a mı ne gelmişti canım

bir de döküm ızgara tavası alcam ama sanırım korkmazdan alırım onu :26: seramige gore dokumun ızgarası daha lezzetli oluyo nedense

surekli gelior kampanyası canım ortununnn zatennn mobilyan belli olur olmaz alırsın sen de

son cicilerine de bayıldım canım mutlulukla kullanın inş

tesekkurler tatlım

yine ve yeniden harika şeyler almışsın pike takımına ,ve paspasına bayıldım canımm...pike takımını nerden aldın rengi çk tatlı

evim. net gelin home kampnayası kusummm... tesekkur ederim

canım yeni cicilerin çok güzelmiş o paspasdan bende alacaktım iyi ki almamışım şimdiki paspasın gerçekten tam paspas gibi yazılarıda harika pike takımında çok şık güle güle kullan canım

tesekkur ederim aysegulumm

paspas tam faciaaaa uzak durun kesinlikleeee zehirlencem diye odum koptu

gizotumm evet Gelin Home pike takımı... Annemler de pike daha mantıklı sıcak olcak hava yorgan kullanmazsınız zaten dediler

bu modeli begeniodum zaten ama hep ne gerek var diodum.. Annem olmaz mecburen alcaksın gelin yatagı yapılcak deyince aldık artık

eksikler bitmek bilmior gizotum ya :44: habire bisey cıkıo basıma

kuzum bende bu modeli beğeniyorum çok hemde varya yatak örtüsü gibi duruyor pike zaten iyikide almışsın şimdi karaca homede aynı bunun gibi bir model yapmış oda sate kaygan benmki ilginç ki onu beğendi ne alakaysa alırsam hiç kullanmıcam mesela :))) tepe hoede görmüştük hatta fotosunu çektim sana yollarım diede uçtu aklımdan

valla iyikdie almışsın annene katılıyorum diğer aldığın herşeyde çok güzel ama buda bitti yatak odasında eksik gedik perdeler halıllar kaldı maşalllah az kaldıı bitiyooo kiii

ben de kullanmıcam hatta anneme cmkirdim durdum bosuna para verdiriosun buna tama guzel ama kullanamıcam diye... o da dogumda ev mevlütünde falan serersin dediii

napalım alıncakmıs aldık artık bana göre cicekli yatak ortum de mis gibi olurdu

gizot daha yatagım yok kız onlar da masallah amma pahalılar... karyolaya carsaf gerip yatıcam bu gidişle

aman yatakta ne var alırsın yahuuu sen aldın herşeyini işte bir yatak eksik olsun avize perde halı bunlar felan yaniii esas aklından uçacak ne varsa aldın

annen çok mantıklı düşünmüş bende sana aylardır sölüyordum valla en son anacın ikna etmiş seni :)))))))) iyi oldu iyi

Çağlacım yatak örtüne ve paspasına bayıldım canım, güzel günlerde kullan

Paspası hangi kampanyadan aldığını sorsam

özlemcimmm paspas kampanyadan değilll Migroscan dan

Seviyorum Migrosu valla favorim marketim kendisi

hem de 20 lira gibi rakama aldımmm kocaman paspası

özlemcimmm paspas kampanyadan değilll Migroscan dan

Seviyorum Migrosu valla favorim marketim kendisi

hem de 20 lira gibi rakama aldımmm kocaman paspası

ya çağlacan iyi de ben geçen gittim ne pop corn kasesinden kalmıştı ne de nihalelerden ya da ben görme özürlüyümm

neyse yolum düşerse yine gider bakarım canımm, paspası da not ettim aklıma

ya çağlacan iyi de ben geçen gittim ne pop corn kasesinden kalmıştı ne de nihalelerden ya da ben görme özürlüyümm

neyse yolum düşerse yine gider bakarım canımm, paspası da not ettim aklıma

tatlım bir gelen ürün migrosta uzun süreler kalmıor malesef... belli süreler icinde tekrar gelebilio da gelmeyebilio da...

her gittiginde dikkatlice bak sen heryere..

bir de MM ve özellikle MMM migroslarda oluyor bole seyler... daha kucuklerinde olmuyor canım

Gittiğim migros MM idi canım, bir ara da MMM olana gideyim bari

canım paspasın çok güzelmiş :) benimde paspas ve kapı süsü takıntım var. Kapı süsünü paşabahçeden aldım. paspası nerden ve kaça aldın acaba?

Çok sağol, iyi günlerde kullan o zaman

Greenalmond tesekkur ederim canım

Paspas, migrostan... 20 liraya aldım. Benim kapı süsümde pasabahce kedili olan sendekide aynıysa bu paspasa uyar ikisi de kahverengi

Kızlar Migrosa gidince banyo urunlerinin kovaların falan oldugu yere bakın paspaslar ordaydı... Pek akla gelmicek biyer ben de tesadüf eseri buldum... Hani banyoyla alaklı bir sey degil sonucta

evet canım aynen benimki de kedili olan :)))) herkes bayıldı. Apartmandan kimse yürütmez umarım :))) annem alırlar onu dedi

Kurabiyemin herşeyi ama herşeyi kendisi gibi baldan tatlııııı

Güzel günlerde kullan bebeğiiimmmm

canım yine aldıkların cok güzel yaa siteye girer girmez baktıgım ilk sayfalardan burasıı :))
aaa ne ne greenalmondla düğün günümüzz aynıı :)) aaa 2 ay 4 gün mü kaldııı yapack cok şey var yaaa nisan ayında biterim ben kesinnn...
bizde bugün ilk kez gelinlik bakmaya gidecegizz bakalımm nası gececek günümüüzz
öpüldünüzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…