Cookie Çeyiz Telaşında :)

canım yeni cicilerin her zamanki çok şeker sabah aynı anahtarlığı alıcaktım birde gizin beğendiği paspası vazgeçmiştim daha sonra alırım bir daha masraf yapmayayım diye şimdi sende görünce içim gitti:)) alsam mı acaba

Aldıkların çok güzel canım mutlulukla kullan inşallah. Hepsini ayrı beğendim.
Süngerlikte çok güzelmişş :))

çok teşekkür ederim pericimm aminnn :KK16:

Hayırlı olsun cicilerin canım
ayrıca geceliğinin rengine bayıldım:KK31:

teşekkürler canımm :KK54:

giz bunların hepicğini çooook beğendi çok güzellle çağlommmm geceliğe ayrıca bayıldım nirden aldınnnnnn bende markoya baktım şu paspası beğendimmm çağlammmm braun setinide alarak harika bişi yapmışsın canım ügle güle kullan

bende bunu beğendim :)
http://www.markafoni.com/product/3424875/

:KK54::KK54: gizomm

bu paspasta cok seker canım ama ben de takıntı var kapı onu paspasında illa yazı olcak welcome gibilerinden yoksa bana normal halı ya da paspasmıs gibi gelio english homedakileri de o yuzden almamıstım zamanında :KK53::KK53: kapı onu paspasıymıs gibi gelmio digerleri :KK31:

gecelik NBB kampanyasıydı galıba markoda

canım yeni cicilerin her zamanki çok şeker sabah aynı anahtarlığı alıcaktım birde gizin beğendiği paspası vazgeçmiştim daha sonra alırım bir daha masraf yapmayayım diye şimdi sende görünce içim gitti:)) alsam mı acaba

tesekkur ederim kusumm al tabii sen deee anahtarlıkk kardeşi olalım :KK9:

çağlaaa yine cicileri toplamışsın bayıldım yahu senin topiğe her girdiğimde bana bişeler oluyor:KK53::KK53:çok şeker çok şirinler kendimi masallarda gibi hissediyom ya:KK17::KK17:güle güle aşkla sevgiyle hep kullan canım

Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaar :KK52: Koltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn :KK9::KK9::KK55:

Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz:KK16:

Eki Görüntüle 626389 Eki Görüntüle 626390

Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız :KK16:

Eki Görüntüle 626391 Eki Görüntüle 626392

Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti :KK9:

Eki Görüntüle 626394 Eki Görüntüle 626395

Bunları da bugun ben topladımmm :KK9:

Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimm :KK16: o mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi :KK9::KK9::KK9:

100000131061_0_304x424.jpg
100000131020_0_304x424.jpg

Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimm :KK16: ve bir de şeker geceliğim :KK17:

8354cc5e1fbe8_0_304x424.jpg
4210201648246_0_304x424_1.jpg

aaayy yerim ben senin cicileriniiiiii :KK16:
çok güzelleeerr :nazar:

çağlaaa yine cicileri toplamışsın bayıldım yahu senin topiğe her girdiğimde bana bişeler oluyor:KK53::KK53:çok şeker çok şirinler kendimi masallarda gibi hissediyom ya:KK17::KK17:güle güle aşkla sevgiyle hep kullan canım

teşekkür ederim canımmmm aminnnn

insallah evime gelenler de oyle hissederler... masal gibi baslayan askımı masal gibi bir evde yasamak istiyorum ben de cunku :KK16:

oyy ben senin takıntını severim ki çağlam çok güzellllll seninkide :))))))))

sırf o takıntım o yuzunden aylardır paspas arıyorum bunda welcome yazısını ve istedigim konsepti gorunce kaptm :KK9:

teşekkür ederim nurayımmm :KK54:

teşekkür ederim canımmmm aminnnn

insallah evime gelenler de oyle hissederler... masal gibi baslayan askımı masal gibi bir evde yasamak istiyorum ben de cunku :KK16:

sırf o takıntım o yuzunden aylardır paspas arıyorum bunda welcome yazısını ve istedigim konsepti gorunce kaptm :KK9:

teşekkür ederim nurayımmm :KK54:

gizz link atmış ben de inceledim. onların içinde en güzeli seninkisi çağloşum. welcome yazıyo direk onu gördüm bende.
bide diğerleri tablo gibi.

gizz link atmış ben de inceledim. onların içinde en güzeli seninkisi çağloşum. welcome yazıyo direk onu gördüm bende.
bide diğerleri tablo gibi.

tesekkur ederim fıstıgımmm

bir de kapım cogu site dairesindeki gibi kahverengi (dıs kapım), beyazlı pembeli mavili seyler sırıtırdı biraz english homedakiler yazılı olmamak dısında bir de o renktelerdi o yuzden de almak istemedim burda direk k.rengi zemin uzerine koymuslar tam kapımın rengi... uyum saglıcanı dusundum bakalım hayalimdeki gibi durur umarım :KK31:

Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaar :KK52: Koltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn :KK9::KK9::KK55:

Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimm :KK16: o mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi :KK9::KK9::KK9:

Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimm :KK16: ve bir de şeker geceliğim :KK17:

ayyyy çok tatlı bunlaaarrr :) musmutlu kullan inşallah canımm..ya şekerlik,tuzluk,biberlik,bulaşık süngeri koyduğun şey bide sıvı sabunluk sorması ayıp nerden ne kadara aldın tatlım bi söylesen çok güzel olur :)

tesekkur ederim fıstıgımmm

bir de kapım cogu site dairesindeki gibi kahverengi (dıs kapım), beyazlı pembeli mavili seyler sırıtırdı biraz english homedakiler yazılı olmamak dısında bir de o renktelerdi o yuzden de almak istemedim burda direk k.rengi zemin uzerine koymuslar tam kapımın rengi... uyum saglıcanı dusundum bakalım hayalimdeki gibi durur umarım :KK31:

inşallah kurabiyemm :KK16:
ben gelince buna basmaya kıyamam :KK1:

ayyyy çok tatlı bunlaaarrr :) musmutlu kullan inşallah canımm..ya şekerlik,tuzluk,biberlik,bulaşık süngeri koyduğun şey bide sıvı sabunluk sorması ayıp nerden ne kadara aldın tatlım bi söylesen çok güzel olur :)

tesekkurler

tatlım bunlar Yurtdısından... Kuzenim hediye olarak getirdi Amerika, İngiltere ve Kore ye falan gittiler eşiyle oralardan getirmiş...Senin için kutularına baktım Grasslands Road yazıyor uzerlerinde marka olarak belki Türkiye de de vardır ama bilemiyorum hiç denk gelmedim

inşallah kurabiyemm :KK16:
ben gelince buna basmaya kıyamam :KK1:

:KK16: sen basabilirsin kusummm :KK54:

Kurabiyem eklediklerini tam çıkacakken gördüm yorum yazamadım :KK31: Çook güzellermiş, merakla bekliodum zaten:KK16:
Aşırı aşırısı güzeller :KK9:
Benimde yaza kuzenim Paris'e gidicek, zaten düğün o yuzden biraz da erken. O da bana ciciler getirsin boyle ben bir kulağını çekeyim de:KK9::KK9::KK9:

Mutfak için sıvı sabunluk ve şekerliğe bayıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) benim mutfak halım cupcake li kahveli renkli :))) türkiyede de satılıyo mu acaba :KK43:( hemencecik alırdım.. güle güle kullan canım.. aşk dolu kahvaltılarınız olsun :))

Kurabiyem eklediklerini tam çıkacakken gördüm yorum yazamadım :KK31: Çook güzellermiş, merakla bekliodum zaten:KK16:
Aşırı aşırısı güzeller :KK9:
Benimde yaza kuzenim Paris'e gidicek, zaten düğün o yuzden biraz da erken. O da bana ciciler getirsin boyle ben bir kulağını çekeyim de:KK9::KK9::KK9:

:KK54::KK54::KK54:

çek kulagını kusuuummm oralarda boyle seyler cok varmıs hatta marketler dukkanlar bunlarla doluymus... Türkiye ye de geliyor yavas yavas ama bu tarz yıllardır oralarda hukum surdugu icin secenek daha fazla. Cupcakeli sabunluktan annişime de getirmiş, annem kullanmaya basladı mekanizması baya guclu bi bastık sabun karsı duvara sıcradı :KK60:

Canım son eklenenler de bir harika:KK16: umarım herşey gönlünce olur sımsıcak yuvanda....

amin fiticimmmm insallahhh hepimiz için gecerli rabbim icimize sindirsin :KK16:

Mutfak için sıvı sabunluk ve şekerliğe bayıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) benim mutfak halım cupcake li kahveli renkli :))) türkiyede de satılıyo mu acaba :KK43:( hemencecik alırdım.. güle güle kullan canım.. aşk dolu kahvaltılarınız olsun :))

tatlım Türkiye de hiç görmedimmm... görürsem haberdar ederim amaa

sen de halını güle güle kullann... :KK16:

cookie yeni aldıkların çok cici güzel günlerde kullan inş:KK16:

tesekkur ederim tatlımmm

bu arada senin nickin benim dikkatimi cekiyor... yalnızkadın anlamına geliyor ya

sen yalnız degilsin ki artık ve de olmıcaksın omrunun sonunda dek neden boyle bir nick tercih ettigini merak ediyorum o yuzden :)

senin daha ask dolu bole daha umut dolu bir nickin olmalıydı bence

nacizane .. :KK54:

tesekkur ederim tatlımmm

bu arada senin nickin benim dikkatimi cekiyor... yalnızkadın anlamına geliyor ya

sen yalnız degilsin ki artık ve de olmıcaksın omrunun sonunda dek neden boyle bir nick tercih ettigini merak ediyorum o yuzden :)

senin daha ask dolu bole daha umut dolu bir nickin olmalıydı bence

nacizane .. :KK54:

haklısın cnm benimde aklımda ne zamandır nikimi değiştirmek buraya üye olduğumda yalnızdım ve solitary man şarkısına bayılıyordum bende womanını uyarlamıştım:KK9:

bu arada ne zamandır aklımda sana cupcakeli bardak altlığı yapmak istiyorum ama şu aralar okadar yoğunum ki nikahım için lavanta kesesi yapıyorum en kısa zamanda elimdeki işler biter bitmez sana bir hediye gönderecem:KK34:

haklısın cnm benimde aklımda ne zamandır nikimi değiştirmek buraya üye olduğumda yalnızdım ve solitary man şarkısına bayılıyordum bende womanını uyarlamıştım:KK9:

bu arada ne zamandır aklımda sana cupcakeli bardak altlığı yapmak istiyorum ama şu aralar okadar yoğunum ki nikahım için lavanta kesesi yapıyorum en kısa zamanda elimdeki işler biter bitmez sana bir hediye gönderecem:KK34:

yerim seniiiii :KK16::KK16: soylemen dusunmen bile yettiiii gözlerim doldu vallaaa canım yaa :KK19:

hiç zahmet etme kusummm inan almıs kadar oldum ben :KK54:

ayrıca o keseleri cok merak ettimmmmmm nikah sekeri icin mi yapıorsun canım?

yerim seniiiii :KK16::KK16: soylemen dusunmen bile yettiiii gözlerim doldu vallaaa canım yaa :KK19:

hiç zahmet etme kusummm inan almıs kadar oldum ben :KK54:

ayrıca o keseleri cok merak ettimmmmmm nikah sekeri icin mi yapıorsun canım?

evet cnm nikah şekeri yerine lavanta yapayım dedim buz dolabına süs falan yaparlar diye düşündüm.bak bunlar işte cnm bunlar denemelerimdi elim alıştı inş diğerleri daha güzel olucak:KK16:

$Fotoğraf2171.jpg

X