- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Aldıkların çok güzel canım mutlulukla kullan inşallah. Hepsini ayrı beğendim.
Süngerlikte çok güzelmişş :))
Hayırlı olsun cicilerin canım
ayrıca geceliğinin rengine bayıldım
giz bunların hepicğini çooook beğendi çok güzellle çağlommmm geceliğe ayrıca bayıldım nirden aldınnnnnn bende markoya baktım şu paspası beğendimmm çağlammmm braun setinide alarak harika bişi yapmışsın canım ügle güle kullan
bende bunu beğendim :)
http://www.markafoni.com/product/3424875/
canım yeni cicilerin her zamanki çok şeker sabah aynı anahtarlığı alıcaktım birde gizin beğendiği paspası vazgeçmiştim daha sonra alırım bir daha masraf yapmayayım diye şimdi sende görünce içim gitti:)) alsam mı acaba
Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaarKoltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn
Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....
Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz
Eki Görüntüle 626389 Eki Görüntüle 626390
Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız
Eki Görüntüle 626391 Eki Görüntüle 626392
Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti
Eki Görüntüle 626394 Eki Görüntüle 626395
Bunları da bugun ben topladımmm
Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimmo mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi
Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimmve bir de şeker geceliğim
çağlaaa yine cicileri toplamışsın bayıldım yahu senin topiğe her girdiğimde bana bişeler oluyorçok şeker çok şirinler kendimi masallarda gibi hissediyom ya güle güle aşkla sevgiyle hep kullan canım
oyy ben senin takıntını severim ki çağlam çok güzellllll seninkide :))))))))
teşekkür ederim canımmmm aminnnn
insallah evime gelenler de oyle hissederler... masal gibi baslayan askımı masal gibi bir evde yasamak istiyorum ben de cunku
sırf o takıntım o yuzunden aylardır paspas arıyorum bunda welcome yazısını ve istedigim konsepti gorunce kaptm
teşekkür ederim nurayımmm
gizz link atmış ben de inceledim. onların içinde en güzeli seninkisi çağloşum. welcome yazıyo direk onu gördüm bende.
bide diğerleri tablo gibi.
Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaarKoltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn
Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimmo mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi
tesekkur ederim fıstıgımmm
bir de kapım cogu site dairesindeki gibi kahverengi (dıs kapım), beyazlı pembeli mavili seyler sırıtırdı biraz english homedakiler yazılı olmamak dısında bir de o renktelerdi o yuzden de almak istemedim burda direk k.rengi zemin uzerine koymuslar tam kapımın rengi... uyum saglıcanı dusundum bakalım hayalimdeki gibi durur umarım
ayyyy çok tatlı bunlaaarrr :) musmutlu kullan inşallah canımm..ya şekerlik,tuzluk,biberlik,bulaşık süngeri koyduğun şey bide sıvı sabunluk sorması ayıp nerden ne kadara aldın tatlım bi söylesen çok güzel olur :)
inşallah kurabiyemm
ben gelince buna basmaya kıyamam
Kurabiyem eklediklerini tam çıkacakken gördüm yorum yazamadımÇook güzellermiş, merakla bekliodum zaten
Aşırı aşırısı güzeller
Benimde yaza kuzenim Paris'e gidicek, zaten düğün o yuzden biraz da erken. O da bana ciciler getirsin boyle ben bir kulağını çekeyim de
Canım son eklenenler de bir harikaumarım herşey gönlünce olur sımsıcak yuvanda....
Mutfak için sıvı sabunluk ve şekerliğe bayıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) benim mutfak halım cupcake li kahveli renkli :))) türkiyede de satılıyo mu acaba( hemencecik alırdım.. güle güle kullan canım.. aşk dolu kahvaltılarınız olsun :))
cookie yeni aldıkların çok cici güzel günlerde kullan inş
tesekkur ederim tatlımmm
bu arada senin nickin benim dikkatimi cekiyor... yalnızkadın anlamına geliyor ya
sen yalnız degilsin ki artık ve de olmıcaksın omrunun sonunda dek neden boyle bir nick tercih ettigini merak ediyorum o yuzden :)
senin daha ask dolu bole daha umut dolu bir nickin olmalıydı bence
nacizane ..
haklısın cnm benimde aklımda ne zamandır nikimi değiştirmek buraya üye olduğumda yalnızdım ve solitary man şarkısına bayılıyordum bende womanını uyarlamıştım
bu arada ne zamandır aklımda sana cupcakeli bardak altlığı yapmak istiyorum ama şu aralar okadar yoğunum ki nikahım için lavanta kesesi yapıyorum en kısa zamanda elimdeki işler biter bitmez sana bir hediye gönderecem
yerim seniiiiisoylemen dusunmen bile yettiiii gözlerim doldu vallaaa canım yaa
hiç zahmet etme kusummm inan almıs kadar oldum ben
ayrıca o keseleri cok merak ettimmmmmm nikah sekeri icin mi yapıorsun canım?