Cookie Çeyiz Telaşında :)

Kızlar inanmıyorum bizim de son zamanlarda bahsini fazlaca geçirdiğimiz konu üzerinde durmuşsunuz: Baharatlık

Aradım taradım heryere baktım ama hiçbiri "işte bu" dedirttirmiyo, etkilemiyo

Hatta en son Bernardo'dan bi atak bekliyorum bu konuda dedim sevdiceğe Mesele şole bi Rosy'nin baharat seti fena mı olur Çok da güzel olur kiiii

Mediamarkt indiriminden kaptıklarım...

Braun es 3 ve ec1

Anneciğimin hediyesi bu da bayıldımmmmm

Yemek kitabı koleksiyonumun yeni parçası

olmaz mı kusummm süpper olurr ama gider de alır mıyım bilmem... malummm "biri bizi gözetliyor kusummm "

off hiç gülceim yoktu gerçekten

özel tasarım mı yaptırsak yurtdısından mı getirtsek ne dersin?? belki o zaman takke düşüp kel görünür diyorum ben pelom

canım son aldıkalrında çok güzelleer düzleştiricden bendede var iyonlu iyonlu kırmadan düzleştiriyor :)anneninde zevki çok çok güzel canım

Canım yeni cicilerini güle güle kullan annen de zevki hatunmuş saatin çok güzel:)

teşekkür ederim canım evet annecigimmm de country ye merak salmaya başladı

canım son aldıkalrında çok güzelleer düzleştiricden bendede var iyonlu iyonlu kırmadan düzleştiriyor :)anneninde zevki çok çok güzel canım

teşekkür ederim canımm

ben philips kullanıyordum braun u cok methettiler ben de memnun kalırım inşallah

bu arada dünn çok güzel bi süpriz olduu Kore deki kuzenim döndü yuvasınaaaa yoldayım size geliyorum sana getirdiklerimi görünce çığlık atacaksın dediiiiiii gerçekten de çığlık attım

resimlerini bulabilirsem eklicem topiğimeeee harika ötesiler

uzun zamandır dusunup aynı baharatlık gibi bana göre değiller deyip almadıgım ne varsa hepsinin tam benlik olanını bulmus yaa yerim onu

giz bunu çooooooook beğendi yeni cicilerini merak ediyorum kuzenin taaa nerelerden zevkine göre bulmuş çağlammm mutlu olucak çok sebep var merak etttim şimcik bennn paylaşşşş paylaş :)))))) uluslarası bir çeyiz oldu yahuuu

evet aradaki farkı kapattımm tek tek baktım kacırıdklrımaa yine cok cok harika şeyler almışşsınn canımmm güle güle aşkla kullnınn :))

yaa artık evlensende evine görsek yaa caglacımm olmaz bu haziran ah ahhhh en merak ettiğimm ev senin nasıl olacak ama bu güzellikler :))

beyaz eşyalarımız sanırım aynı :)) bizde gecen ay siemensten almıştık bİz mikrodalgada(500tl idi) aldık ve 8300 ödedikk sen baya ucuza almıssın maşallah acaba bu ay düştü mü fiyatlar merak ettim ki bizdde baay indirim aldık ama taksitli peşinle taksitli aarsında fark yok dedilerr bizde 10 taksite mi ne aldık .. bizimkilerde enerji tasarrufluu....
siemensi herkes cok tavsiye etti ve dediğn gibi beyaz eşyanın merceddesi diolar inşş i cıkar bizimkilerdeee bakalımm :)
fırın tam olarak hangisi cok övdüler dedin deee merak ettimm kac yüzey temizlioo ????

Hala ekleyemedigim cicilerim varrrrr Kuzen hediyesi yurtdısı ganimetlerim daha sonra gelecek öncesinde bugun neler eklenmiş Cookie'nin kurabiye kokan evinin cicilerine bir bakalım

Abajurlar... Bu aldıgım ikinci takım oldu ilki yatak odası icindi malumunuz bunlar yasam alanının dekorasyonuna eklenecek nerede nasıl durur bakıp gorecegiz
Her zamanki gibi cok mu cok asklıyızzz tabiii

Alsam mı almasam mı diye cok dusundum sonra askımın cok hosuna gitcene karar verdim... Ona ask dolu mamaları bununla hazırlıcammm beeen

Bu da miniş sarımsak torbamız... Sarımsagı sevmesek de onu simdiden cok sevdik

ben de giziii cok begendim ne olcak şimdi

evet kusum uluslararası oldu daha da gelecek olanlar var bidahaki gidisinde dukkanlardan resimler cekmiş hep begendiklerimi soledim alıcak

ama urunler burdan olmadıgı icin elimde resimleri yok geldikleri gibi de kutulayıp kaldırdı babam kırılmasınlar diye... kuzenime soledim resimlerini bulup bana yollayabilirse paylasıcammmmm yaa o kadar guzeller kiiii

yalnız mutfak tamamen cupcake temalı oldu sayesinde

teşekkür ederim kuşummmmm benimmmm

bizim tanıdık bayiiydi canım arada hatrı sayılır biri vardı ole olunca adam nerdeyse dogru durust kar almadan verdi diyebilirim hediyemiz olsun dedi kayınpederimin cok iyiligini gormus biri o yuzde

fırınımın model numrasını unuttum valla ama bole pizza konumu falan olan ve kendi kendini temizlyebilen bir fırın arka yuzeyini de kendi temizliomus ole dediler

siemensin en iyi modellerinden dedi adam... benm icin fırın onemliydi cunku ustune basa basa iyi bişey istiorum fırında yemek falan cok yaparız biz elimiz ayagmız fırındır dedim o da bunu onerdi insallah memnun kalırız

kusummm senin evinde cok güzel olacak benden once evleniosun ama iç çekinme yardım edebilcemi dusundugun bişeyse bana fotolarıyla at her konuda yardımcı olurum ikir veririm sana

Eklentiler

• $1009380_1_orj.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 50
kurabiyem çok beğendim ki hepiciği çok güzel kalplileride çok beğenceksin çok kibarcıklar çünkü bende sarımsak kesesininnn fuşyasını aldımmmmm güle güle kullanalım

canım valla tamda adına yaraşır bir çeyizliğin var
hepiciğini çok beğendim, her bir ayrıntıyı fazlasıyla düşünmüssün. ve bize çok büyük kolaylık sağlamıssın

her bir parçanı aşkla sevgiyle kullan

çok teşekkür ederim ballarrr

aysegulcum pera bulvarından nihalce ve tepe home kampanyaları kuzum

bilgecimmm güzel sözlerin icin tesekkurler yardımım olduysa ne mutlu bana

bu kadar ince ayrıntı dusunmekten buyukleri kacırıorum ama hala eksiklerim var ve sadece 4 ayım kaldıı

cok sanslıymışşsınız maşallah ne güzell :)
hmm ben pek bilmiorum sadece yüzey temizliğni hatılıorum :)) calışan bayan oluncaa ilk aklıma gelen o ...
zatn tanıdıksa tutulan ii modelleri söelmiştirr ne cok inş cok cok güzsll yemekler börekler kurabiyeler yaparsınn cnm :))

canım cok cok saol yaa bende biraz sorun sanırım ya bu ev işe cok vakit ayıramıorum ve aslında tam olarak ne isteidğimi de bilmiorumm ( modern bir ev isterken şimdi avanggard salon takımları bakıorum nası bi psikolojideyim sne düşün cok saol tatlım bnm :)

Böğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaar Koltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn

Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....

Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz

Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız

Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti

Bunları da bugun ben topladımmm

Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimm o mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi

Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimm ve bir de şeker geceliğim

Aldıkların çok güzel canım mutlulukla kullan inşallah. Hepsini ayrı beğendim.
Süngerlikte çok güzelmişş :))

Hayırlı olsun cicilerin canım
ayrıca geceliğinin rengine bayıldım

giz bunların hepicğini çooook beğendi çok güzellle çağlommmm geceliğe ayrıca bayıldım nirden aldınnnnnn bende markoya baktım şu paspası beğendimmm çağlammmm braun setinide alarak harika bişi yapmışsın canım ügle güle kullan

bende bunu beğendim :)
http://www.markafoni.com/product/3424875/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…