- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Kızlar inanmıyorum bizim de son zamanlarda bahsini fazlaca geçirdiğimiz konu üzerinde durmuşsunuz: Baharatlık
Aradım taradım heryere baktım ama hiçbiri "işte bu" dedirttirmiyo, etkilemiyo
Hatta en son Bernardo'dan bi atak bekliyorum bu konuda dedim sevdiceğeMesele şole bi Rosy'nin baharat seti fena mı olur Çok da güzel olur kiiii
Canım yeni cicilerini güle güle kullan annen de zevki hatunmuş saatin çok güzel:)
canım son aldıkalrında çok güzelleer düzleştiricden bendede var iyonlu iyonlu kırmadan düzleştiriyor :)anneninde zevki çok çok güzel canım
teşekkür ederim canım evet annecigimmm de country ye merak salmaya başladı
teşekkür ederim canımm
ben philips kullanıyordum braun u cok methettiler ben de memnun kalırım inşallah
bu arada dünn çok güzel bi süpriz olduu Kore deki kuzenim döndü yuvasınaaaa yoldayım size geliyorum sana getirdiklerimi görünce çığlık atacaksın dediiiiiii gerçekten de çığlık attım
resimlerini bulabilirsem eklicem topiğimeeee harika ötesiler
uzun zamandır dusunup aynı baharatlık gibi bana göre değiller deyip almadıgım ne varsa hepsinin tam benlik olanını bulmus yaa yerim onu
giz bunu çooooooook beğendi yeni cicilerini merak ediyorum kuzenin taaa nerelerden zevkine göre bulmuş çağlammm mutlu olucak çok sebep var merak etttim şimcik bennn paylaşşşş paylaş :)))))) uluslarası bir çeyiz oldu yahuuu
evet aradaki farkı kapattımm tek tek baktım kacırıdklrımaa yine cok cok harika şeyler almışşsınn canımmm güle güle aşkla kullnınn :))
yaa artık evlensende evine görsek yaa caglacımm olmaz bu haziran ah ahhhh en merak ettiğimm ev senin nasıl olacak ama bu güzellikler :))
beyaz eşyalarımız sanırım aynı :)) bizde gecen ay siemensten almıştık bİz mikrodalgada(500tl idi) aldık ve 8300 ödedikk sen baya ucuza almıssın maşallah acaba bu ay düştü mü fiyatlar merak ettim ki bizdde baay indirim aldık ama taksitli peşinle taksitli aarsında fark yok dedilerr bizde 10 taksite mi ne aldık .. bizimkilerde enerji tasarrufluu....
siemensi herkes cok tavsiye etti ve dediğn gibi beyaz eşyanın merceddesi diolar inşş i cıkar bizimkilerdeee bakalımm :)
fırın tam olarak hangisi cok övdüler dedin deee merak ettimm kac yüzey temizlioo ????
Hala ekleyemedigim cicilerim varrrrrKuzen hediyesi yurtdısı ganimetlerim daha sonra gelecek öncesinde bugun neler eklenmiş Cookie'nin kurabiye kokan evinin cicilerine bir bakalım
Abajurlar... Bu aldıgım ikinci takım oldu ilki yatak odası icindi malumunuz bunlar yasam alanının dekorasyonuna eklenecek nerede nasıl durur bakıp gorecegiz
Her zamanki gibi cok mu cok asklıyızzz tabiii
Alsam mı almasam mı diye cok dusundum sonra askımın cok hosuna gitcene karar verdim... Ona ask dolu mamaları bununla hazırlıcammm beeen
Bu da miniş sarımsak torbamız... Sarımsagı sevmesek de onu simdiden cok sevdik
Eki Görüntüle 624033
ben de giziii cok begendim ne olcak şimdi
evet kusum uluslararası oldu daha da gelecek olanlar var bidahaki gidisinde dukkanlardan resimler cekmiş hep begendiklerimi soledim alıcak
ama urunler burdan olmadıgı icin elimde resimleri yok geldikleri gibi de kutulayıp kaldırdı babam kırılmasınlar diye... kuzenime soledim resimlerini bulup bana yollayabilirse paylasıcammmmm yaa o kadar guzeller kiiii
yalnız mutfak tamamen cupcake temalı oldu sayesinde
teşekkür ederim kuşummmmm benimmmm
bizim tanıdık bayiiydi canım arada hatrı sayılır biri vardı ole olunca adam nerdeyse dogru durust kar almadan verdi diyebilirim hediyemiz olsun dedi kayınpederimin cok iyiligini gormus biri o yuzde
fırınımın model numrasını unuttum valla ama bole pizza konumu falan olan ve kendi kendini temizlyebilen bir fırın arka yuzeyini de kendi temizliomus ole dediler
siemensin en iyi modellerinden dedi adam... benm icin fırın onemliydi cunku ustune basa basa iyi bişey istiorum fırında yemek falan cok yaparız biz elimiz ayagmız fırındır dedim o da bunu onerdi insallah memnun kalırız
kusummm senin evinde cok güzel olacak benden once evleniosun ama iç çekinme yardım edebilcemi dusundugun bişeyse bana fotolarıyla at her konuda yardımcı olurum ikir veririm sana
Hayırlı olsun cicilerin canımBöğürtlen ile Kurabiye nin mis kokulu hayal dünyası evine yeni ciciler geldiiiii hanımlaaaaaarKoltuklarınıza sıkıca tutuunuuuuuunnn
Öncelikle uzun zamandır ekleyemedğim yurtdısından hediye gelen cicilerim....
Mutfağım için sıvı sabunluğumuz ve şekerliğimiz
Eki Görüntüle 626389 Eki Görüntüle 626390
Tuzluk-biberliğimiz ve Kirli Kaşıklığımız
Eki Görüntüle 626391 Eki Görüntüle 626392
Bu da süngerliğimmm hem de süngeriyle beraber gelmişti
Eki Görüntüle 626394 Eki Görüntüle 626395
Bunları da bugun ben topladımmm
Kapı önü paspasımızı ve hem mektupluk hem anahtarlık olan cicimizi yerimmo mektupluga böörtlen icin mektup yazıp bırakıp kacıcaaam hihihi
Ne zamandır almak istedigim braun mr570 sonunda benimmve bir de şeker geceliğim