- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Bayıldımm kurabiye prensesiminn aldıklarına, çoook güzeel, çoook cicikkkk benimmm kurabiyeminn evi de kendi gibiii güzel oluucaaakkk Miiss gibi AŞK kokuucaakkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çağlam o yüzden bu kadar umutluyum ya aşk olmasa bu kadar korkuya rağmen ilerleyemez senin gibi güzel örnekler olmasa cesur davranamazdım.
Bayıldımm kurabiye prensesiminn aldıklarına, çoook güzeel, çoook cicikkkk benimmm kurabiyeminn evi de kendi gibiii güzel oluucaaakkk Miiss gibi AŞK kokuucaakkk
ben senin bal damlayan parmaklarını yeeeeeeeeeğğğrimmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaaa ikimizin de evi rüya gibi olcak peloşummmmm harikalar diyarı gibi olcikkkk veeeeee mis gibi kekle yiyip caylar icicezz misafirlige gelip
birazdan altıncadde cıkarmamı da eklicemm tam bizlikler yine kusum
sabah rosy takımınla kahvaltımı edip öğleden sonra butterfly setinle kekler, börekler pastalar yemek istiorumm kurabiyeemm çokk mu bu bana çook muuuu
Meraklaa beklioruummm aldıklarınııııı fıstık sarmaammm
az bile kuşummm benimmmmm az bileeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeee işte aldıklarımmm yatak odamdaki aynanın baş taçları olacaklar kendimi bunlarla prensesler gibi hissedebilirmmmmmmm :122:
Eki Görüntüle 614982 Eki Görüntüle 614983 Eki Görüntüle 614984
Pekiiii ben o kutuylaa aynayı yersem nolucaaakkk Çook güzeller çook bebeğim beniimmm, prensesler bile kıskanıcakk yatak odanıı
canım yeni cicilerin her zamanki gibi çok şeker bende dolaştım altıncı caddeyi ama hiç böle şeler göremiorum benn
çağlommm ön sayfada ve bugün aldığın ciciler müthişşşş canıcağzım :))))))) güle güle kullanasın bende tarak ve aynaya bakmıştım altıncıcadde ama almadımmmmm lambalardan yana kullandım şansımı vee lambalandımmmm :))))) aldım onlarııııı aşkla kullanalım
hepsini hepsiniiiiii güzel, mutlu, sağlıklı, aşklı günlerde kullanın prensesiiiiimmmmmm bayıldım hepsine yineee
ve ekmek kutusu ! o nasıl güzel bişey öyleeeee... rica etsem sevdiceğinden adresini alır mısın, sevdiceğimi bir an önce o dükkana yollamalıyım
Cookie çeyizini ne zamandır takip ediyorum gerçekten çok güzel parçalar alıyorsun çok özendiğin belli..
Şeker gibi bir evin olacak, mutlulukla kullanın hepsini
aa isteğe göre tasarımlarda yapıyorlar demekk çok güzel olacak
bide çağlacım sen baharat seti almış mıydın? ben bi türlü karar veremiyorum ona
tam istege özel degil canım sanırım ellerinde desen yokmus da bitane fazladan mı koyalım ne demişler... askım da kurabiye adamları gorunce bunları koysanız daha cok sever demiş öyle gelişmiş olay...
hayır almadım cunku begenemiyorum... piyasadaki baharatlıkların hiçbiri beni yansıtmıyor her yeri talan ettim
bir ara böğürtlenle kendimiz yapmayı dusunduk ama mahvetmek de istemedim... her seyden once onlar icin ferforje raf lazım bana altılı ya da sekizli sıgdırabilceim... baharatlık konusu muamma yani
bonusta beklettigim iki model var suan asırı pahalıya geliyor, biri aras metalin baharatlıkları ilk begendiklerim onlardı onlarında eksik parcaları falan olabilio... hem rafı da yaptırsam bana 100 liradan fazlaya patlıcak oyle diyim.. o yuzden beklemedeyim simdilik son care ikisinden birini yapıcam canım
çağlam ben de ferforje bi stand, üzerinde de senin düşündüğün gibi 6-8 tane baharatlık istiyorum. ama cam olcak, kapağı tuzluk gibi olcak.
bulurum inşallah :26:
kendinden ferforjeli cok baharatlık gormedim canımmm olanlar da bana gore degildi... yaptırmak lazım gelecek gibi duruyor onu...
cam ve tuzluk gibi olan baharatlık cok var bernardoda falan vardı hatta en son, ben tuzluk gibi olunca ne kadar koydugumu asla anlayamam kasıkla atmam gerek yemegin icine
yok kuzum buyuk olanları da var baya uzunlar hatta yengem de var ahsap stantlı ... onlar fefforjeye pek de yakısmaz gibi geliyor ama bir de bana
benim bahsettiklerimin basları metal cunku modern tasarım yani ferforjeye gitmez
benimki de iki secenekten biri olcakkk artık canım daha farklı bişi bulamazsam
böğürtlene, 3 haziran sabahı evin içinde baaaas bas bagırcm "oh beeeeeeee dünya varmısssss yaaa" diye deyince bana guluyor
ama cidden bagırcam
bir an önce gelsinn o günler artık yaaaaa