-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
istanbulda modokoda bi magazayla anlastık canım orda yapılıyor...
benim mobilyalarım country tarzı ama orası da genelde country ve avangarde mobilya uzerine calısıyor modern mobilyalar yok...
istersen ozelden yazabilirimm adını falan...
nisanlının gorevi ne canım sen de asker yarenimisin yoksa ben gibi
canım modoko oldugunu soylemıstın ewet... country ıstedıgım ve de hıc bı markada bulamadıgım ıcın ıstanbul modokoda yaptrmak ıstıyorum zaten
ama tek sorun acaba muş a nası gonderırler hanı cok fazla kargo parası ısterler mı :44:
bnm nişanlıcık kamuda calısıyooo valilikte inşaat müh.si taaa muşlardaaa
bu arada bısı daha su pierre cardin indirimnden gecelık alrken 7 tl kargo parası sızden aldı lar mı acaba caglacııımm
merhaba. bu konuda az buçuk bilgim olduğu için yazmak istedim. kargo ücreti yaklaşık 800 liradan başlıyor. ben ankara ve istanbulla görüşmüştüm bazı firmalarla. ki benim yaşadığım yer muş kadar uzak da değil. senden 1000 ila 1500 lira arası bir şey isteyebilirler. zaten 6000 den başlıyorlar bir takımı yapmayacanım modoko oldugunu soylemıstın ewet... country ıstedıgım ve de hıc bı markada bulamadıgım ıcın ıstanbul modokoda yaptrmak ıstıyorum zaten
ama tek sorun acaba muş a nası gonderırler hanı cok fazla kargo parası ısterler mı :44:
bnm nişanlıcık kamuda calısıyooo valilikte inşaat müh.si taaa muşlardaaa
bu arada bısı daha su pierre cardin indirimnden gecelık alrken 7 tl kargo parası sızden aldı lar mı acaba caglacııımm
hediyelere doyamadımbu da askımın baska bir suprizi oldu bana... 3'lü set halinde geldigi icin hemen acıp kullanmaya kıyamadım
ceyize attım ama kendisi DÜĞÜN günü parfümüm zaten gelin giibi derdim bu kokuya hep kutusu dizaynı ve o masum kokusuuuu:123:
askım da bu lafımı unutmamıs... gelinine gelin gibi bir parfüm almıs...
Eki Görüntüle 609085 Eki Görüntüle 609086
aysegulcum Allah sana da nasip etsin hak eden herkese nasip etsin boyle guzel bir askı yasamayıcok pozitif ve tatlı birisin eminim seni de boyle bir prens bulacak bir gun
krizsavar, dogum gunun mu bugun? kutlu olsun canım insallah hediyendir gelen
aysegulcum Allah sana da nasip etsin hak eden herkese nasip etsin boyle guzel bir askı yasamayıcok pozitif ve tatlı birisin eminim seni de boyle bir prens bulacak bir gun
krizsavar, dogum gunun mu bugun? kutlu olsun canım insallah hediyendir gelen
işte yeni cicilerim hepsini yerimmm
Ne zamandır gelmesini beklediğim duvar posterimTürkçe anlamıyla üzerinde "Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar", yazıyor, masal sonu cümlesi klasik
Bu biribirinden şeker fincanlar da nişanlıcımın hediyesi oldular bana... 2 takım aldım toplamda
Ekmek kesme bıçağım kendileri
bernardo tepsim (benimki cupcake modelli ama onun resmini bulamadım)
Eki Görüntüle 554571
mini döküm tencere de yemek ısıtmak icin kullanırım diye suna benzer
Horozlu kavanozlarım
Eki Görüntüle 554573 Eki Görüntüle 554574
Şekil Şablonum
Eki Görüntüle 554575
şimdilik bu kadar
merhaba. bu konuda az buçuk bilgim olduğu için yazmak istedim. kargo ücreti yaklaşık 800 liradan başlıyor. ben ankara ve istanbulla görüşmüştüm bazı firmalarla. ki benim yaşadığım yer muş kadar uzak da değil. senden 1000 ila 1500 lira arası bir şey isteyebilirler. zaten 6000 den başlıyorlar bir takımı yapmayakendi evin olacaksa yine de düşünülebilinir, ama kira olacaksa bence kıyma. ben yaşadığım şehirde istediğim yakın mdf, laminant kapak, güllü kulplu bir takım yaptırdım, bana 1500-2000 arası bir şeye geldi normal firmalar suntayı bu fiyattan daha yükseğe satıyor, biliyorsun, doğtaş bile sunta mesela. mdf de masif kadar olmasa da kesinlikle kalitesini belli ediyor, ağır bir yapısı var. bu arada ben de türkiyenin en büyük yüz ölçümüne sahip ilindeyim, tam söylemeyi sevmiyorum hazırı düşünmeyeceksen önce ordaki, çevredeki imalatçılara bakabilirsin. bizim yaptırdığımız yer çok butik çalışan, derme çatma bir dükkandı, ama sonuçtan çok memnun kaldık şükürler olsun. çok da dürüst bir esnaftı sağolsun. onun kargo ücreti olmasa, onla bile görüş derim
şimdi de bana kargo geldi, doğumgünü sebebiyle sanırım
altıncıcadden almıstım canım tablolarla ilgili bi kampanyaydı sanırım gorursem yine haber ederimtatlım duvar posterin çok anlamlı,nerden aldığını öğrenebilirmiyim ?
çok çok güzel aldıkların tek tek hepsine bayıldım :) çok ince detaylı düşünüp almışsın herşeyi güle güle kullan inşallah canım :) hepsini ayrı beğendim ama en çok o çilekli açacağı görünce kesinlikle bundan bende almalıyım dedim :) belki daha önceki sayfalarda sorulmuş olabilir ama onu nerden aldığını sorcaktım :)
canım tum aldıkların cok guzel gule gule kullanın ınşallah... ılk sayfadakı pembe süzgeci ne kadara ve nereden aldın canım ? bende bole bırsey almak ıstıyorum. kalıtelı ı bırde dun baktım süzgeclere adi çelıkler cok ucuz ama cok kotu bı kac yıkmada bozulacak. bır yere sordum buyuk bır suzgec 100 lıraydı ama ışıl ışl parlıyordu
canım nerede buluyorsun böyle şeyleri baş ucu sürahin çok şeker
beyaz eşyalarında hayırlı uğurlu olsun hepside çok şık gözüküyor kaça aldınız hepsini
çağlammmmm tam tahmin ettiğim gibi o sürahileri alacağını biliyordum bende baktım onlara saati alınca alamaıdm ama bir ihtimal alırım gibi sanki güle güle kullan kuzu
beyaz eşyalarına bayılldım çok güzelller canım güle güle kombi tip almışsın buzdolabını fiyat konusunda bir bilgilendirme yapabilirmisin bizde haftasonu satürnde baktık ara ara indirim oluyormuş ama beyaz eşyalar bayiden alınır bide benmki sürkli dedi beyaz eşya şans işi die bir sizden bir ondan bende bunun şans oldğnu idrak ettim :)))))
tesekkur ederim bitanemmbu surahiyi company de gormustum zaten ama rengini begenmemiştim ordakinin burdakinin rengi hosuma gidince aldım hemen
7 bin kusur bişey tuttu canım.. tanıdık indirimi de aldık birazcık
kuzum ben epidir bu surahıyı takip ediorum the company de sarısını ve morunu gordum askıma aldıgım hediyeleri koymak icin kutu almaya gittigimde... morunu ve sarısını sevmedim ama desen belli olmuyordu o yuzden almamıstım mavisini gorunce işte bu dedim ve aldm
evet kusum kombi tipi aldık modelleri askım secti.. 7400 mu ne oyle bişi tuttu sanırım tam kusurunu hatırlamıyorum... 1700 lira ankastre set onu hatırlıorum bi
camasır makinesi ve fırını cok cok övdüler her gittimiz bayiide... baya ozellikleri var
heh işte ben de benimkine ole dedim ne gerek var beyaz esya sans isi askım dedim ama dinleemedi iki senedir siemens de siemens diye basımın etini yiyodu zaten aldı siemensleri rahatladı