Cookie Çeyiz Telaşında :)

güle güle kullanın canımm. ben pek anlamam elektronikten ama görünüşleri çok güzel

hepsı mı 7bın kusur canım... yanı camasr bulasık falan dahıl.. cok ıyı oyleyse ya sıemens mı alsak napsak..biz bosch tan bakmıstık on bını bulmustu ya

bosch la siemens aynı canım bize ikisi icinde aynı fiyatları verdiler... taksitli mi peşin mi? peşin olunca indirim de oluyor... dedgim gibi biz tanıdık indirimi de aldık biraz normalde peşin 8000 kusur civarı tutuyordu...

camasır makinemde normalde 2400 civarıydı sanırım ama 31 ocaga kadar kampanyası var 1800 e aldık mesela oyle denk geldi
boschla arasında 10 lira oynuyordu.. bosch 10 lira daha uygundu hatta

çağlammmm cidden çok sevindim beyaz eşyaların hallolmasına çok iyi oldu büyük bişiden kurtuldun alacağımız zaman model konusunda senden bilgi rica ederim o vakit yaa ocağında çok güzel canım ben çok beğendim hepiciğini ve cidden kafanızdaki fiyattan uyguna almışsınız canım :)

peşin fiyatına uyguna gelmesine ayrıca sevindim zaten ailem çeyiz setinde 500 tl uygunu aldığımızı gördükleri için beyaz eşyalarda peşin olur mikemmel

bende maivli ve pembesini beğendim alsammmı dedim şirkettiklerde bayıldılar hattaha saatten arkadaşmda aldı çok cici

güle güle kullanın canımm. ben pek anlamam elektronikten ama görünüşleri çok güzel

sag ol kusumm

yardım ederim tabiki kusummm evet biz 8-9 bini gozden cıkarmıstık yani biz demiyim benim adam ama sagolsunlar cok yardımcı oldular benimde butun modeller icime sindi hatta bizim zamanında baktıgımızdan daha yuksek modelleri aldık camasır makinesinde falan

peşin paranın da cok yardımı oluyor her anlamda ocagımı cam istiodum oyle de olduuu yerim cicilerimi

çağla beyaz eşyayı alacağım ama bizimkiler bosh diyor ben siemensi daha iyi biliyorum.
Sen araştırmışsındır ne fark var arada? aşkımla siemens bayiye gittik 9 bini buldu bizim alacaklarımız.
Peşine fazla indirim olmuyor ama istersen peşin 12 taksit kredi kartına yaparız dedi adam.

biraz da denk gelmıs kampanyalar sızın.. pesinde olunca halıyle.. cok sevındm gule gule kullanın caglacım

sag ol lavimmmm

bosch ve siemens arasında hçbi fark yok hatice aynı makineler aynı fabrikanın urunleri isimleri farklı sadecene

bizde peşine baya indirim oldu valla ayrıca suara 31 ocaga kadar hem bosch hem siemens de kampanya var enerji tasarruflular icin bizim ordan sadece camasır makinesi cıktı baska bişi begenmedik ama ordaki urunler de suan baya indirimde

onun dısında cok bi bilgim yok.. sadece aldıgımız urunlerin a++ ve uzeri olmasına dikkat ettik biz modelleri askım begendi zaten... ben sadece tiplerini nası istediimi soledim

bizde a+ olanlara ve a++ olanlara baktık enerji tasarrufu için ama kafam karıştı bizimkilerden dolayı birde çinde üretim yapılıyor falan diyince iyice içime kurt düştü

sag ol gulcıncimmm

çin mi yok artık canım EU cıkıslı urunler... avrupadan geliyor.. bazıları da TR cıkıslı burada uretiliyor

EU cıkıslıları daha cok tavsye ediyorlar... Siemens artık kendini kanıtlamıs bir marka hatta dun bize siemens beyaz esyanın mercedesidir dediler pazar payında en buyuk oran siemens ve bosch un

boyle markalar cin de uretebilirmi hiç makinelerini buyuk prestij ve musteri kaybı olur diye dusunuyorum ilk defa senden duydum cin olayını

ne bileyim bana böyle söylediklerinde açıkcası çekindim o kadar para veriyoruz kaliteli olsun

çağlam canım bişicik sorcam dün tpe homu gezerken senin lambadan gördük aşkımla oda bende çok beğendik zaten tepede 64 tl imiş ama kalbi küçük avuç içim kadar çok şeker geldi yani ben ekranda koca kalp sanıyordum seninkinin büyüklüğü nasıl tepedekinimi alsak diyoruz ve deidğin gibi çok kaliteli her mobilyaya uyacağından hiç şüphem yok

sabah da söledim kusum baska merak edenler varsa onlar icin de cevaplamıs olayım

avuc gibi kucuk degiller gayet buyuk abajur kalpleri de buyuk... ve evet country tarz basta olmak uzere kesinlikle her mobilyaya uyarlar

Yeni ciciler....

masal mutfağımınn masal şekerleriiiii

İNAÇ, UMUT VE AŞK! İşte bu bizim hayatımızın özeti

Aşkı canımmmm, böğürtlen yarimmmm, zevkine boyuna posuna kurban oldugum nişanlıcımın zevki ve hediyesi ekmek kutumuz

Abajurlarıma çok ama çok yakışacağını düşünerek aldığım çerçeveler

Vazomuz

Son düzenleme:

çağlam sizin eviniz masal diyarı gibi olacak
kuzum aşk dolu nice günler geçirmenizi dilerim bu yuvada

yeni eklediklerinde çok çok güzeller bayılıyorum valla aldıklarına evlensen de evin nasıl olacak bir görsek

Son aldıklarına bayıldımmmmmm ekmek kutun ve tablolar özellikle harikalarr yaaa nerden almış nişanlıcın :)

Yine bir harikalar yarattın kuzumm

harika ve ötesiler,ben senin aldıklarına bayılıyorum , ve bunların evindeki yerleri merak ediyorum:)

altıncıcaddede çok güzel eyler gelmniş yine:)

çağlam sizin eviniz masal diyarı gibi olacak
kuzum aşk dolu nice günler geçirmenizi dilerim bu yuvada

teşekkür ederim kusum aminnnnnnnn siz de evinizde bi omur mutlu yasayın insallahhh

evleri guzelleştiren bu cansız esyalardan once icimizdeki aşk

yeni eklediklerinde çok çok güzeller bayılıyorum valla aldıklarına evlensen de evin nasıl olacak bir görsek

sagol kuzumm ay ben de bi evlensem de gorsem artık kendim de meraktan catlıcımm

Son aldıklarına bayıldımmmmmm ekmek kutun ve tablolar özellikle harikalarr yaaa nerden almış nişanlıcın :)

saol tatlımmmm acıbademde bir dukkandan almıs sanırım ahsap işleri yapan bana resimlerini attı nası sence ben cok begendim alayım mı sana dedi ben de al dedim

Yine bir harikalar yarattın kuzumm

harika ve ötesiler,ben senin aldıklarına bayılıyorum , ve bunların evindeki yerleri merak ediyorum:)

altıncıcaddede çok güzel eyler gelmniş yine:)

ayyyyyy kusum altıncadde dedin aklıma geldi bak ben sabah ordan da seker ötesi seyler aldımmmmmmmmmmmmmm onları eklmeyi unutmusum yeaaa

birazdan onlarda huzurlarınızda olcikkkkkkkkkk

çağlam o yüzden bu kadar umutluyum ya aşk olmasa bu kadar korkuya rağmen ilerleyemez senin gibi güzel örnekler olmasa cesur davranamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…