merhaba. bu konuda az buçuk bilgim olduğu için yazmak istedim. kargo ücreti yaklaşık 800 liradan başlıyor. ben ankara ve istanbulla görüşmüştüm bazı firmalarla. ki benim yaşadığım yer muş kadar uzak da değil. senden 1000 ila 1500 lira arası bir şey isteyebilirler. zaten 6000 den başlıyorlar bir takımı yapmaya
kendi evin olacaksa yine de düşünülebilinir, ama kira olacaksa bence kıyma. ben yaşadığım şehirde istediğim yakın mdf, laminant kapak, güllü kulplu bir takım yaptırdım, bana 1500-2000 arası bir şeye geldi
normal firmalar suntayı bu fiyattan daha yükseğe satıyor, biliyorsun, doğtaş bile sunta mesela. mdf de masif kadar olmasa da kesinlikle kalitesini belli ediyor, ağır bir yapısı var. bu arada ben de türkiyenin en büyük yüz ölçümüne sahip ilindeyim, tam söylemeyi sevmiyorum
hazırı düşünmeyeceksen önce ordaki, çevredeki imalatçılara bakabilirsin. bizim yaptırdığımız yer çok butik çalışan, derme çatma bir dükkandı, ama sonuçtan çok memnun kaldık şükürler olsun. çok da dürüst bir esnaftı sağolsun. onun kargo ücreti olmasa, onla bile görüş derim
şimdi de bana kargo geldi, doğumgünü sebebiyle sanırım