- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi Cookie_Dough
O kurabiyeyi yerim ya çok şeker bende migrosa bakıcam artık sayenizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutfağımı şekerci dükkanına ya da annemin değimiyle "hansel ve grateldeki cadının evi" ne çavirmeye sanırım kararlıyım
Bu güzellik mutfğımda kendine bir köşe bulacak umarım görünce dayaanamadım nişanlım da almam için gaz verdi ne yapayım
[ımg]http://s3.amazonaws.com/evmanya3/system/urun_resims/resims/000/230/622/img_buyuk/8671.jpg?1352968506[/ımg]
bunlar da dün akşamki gezmelerden.. Ne zamandır kafama göre nihale bulamıyordum kendim yapacaktım ama bunları görünce alıverdim... Tablo gibiler vallla
Eki Görüntüle 602936
bu da üçlü çerçevem.. Kenarındaki minik kalp ve vintage ayrıntılar beni al dedi
Eki Görüntüle 602937
teşekkür ederim canım
sıcak tutmasına cok sevindimmm yuppiiiiii Yemek kitabı serimin devamı gelcek kusummm bakalım daha ne cevherler var piyasada
cookieciğim hersey super güleeee güleeeee kullan inş....
pekii gelinliği ne yaptın?
canım yeni çeyizlerin çok güzel bende dün gittim migrosa ama o nihalelerden göremedim ya
oyy oyy yerimki bunları ben ya çk çok şekerler ya
..
Ben migrosa hiç uğramazdım ama saende oradaki güzellikleri farkettim
Takipteyim kuşum
canım çok güzel ve özenle seçilmiş bir çeyiz.Allah mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah :) hepsine bayılarak baktım
ben de alıcam o tarz srler ama ikeadan kuzummm ıvır zıvırları en son benim böğürtlen paşasıyla gidip ikeadan alıcaz
hasır suplalar geniş nihale anlamında iyi oluyo evet.. ama minikler kadar pratik değiller minikler her daim tezgahta durabilir ole bi avantajları oluyo
ikeadan bende demir karıştırma kapları alıcam bizde var çok seviyorum onlatrı bizde gidip minik çiçekli mumlardan alıcaz pazar buyaka ve ikea çıkarması yapabilitemiz var bizimde çağla bunlar cidden en sona kalmalı haklısın ama ben çok heves ediyorum aç gözlüyüm :)
Çağlacıkkkkkkk ya o sevimli abajurcuklar varyaaaaa ben de alayım mı dıyorum seninkiler geldi sanırsamm nasıllar 2 yıl sonra için alsam her mobilyaya uyar mı ben beyaz istiyorum da yatak odamı tabi 2 yıl var daha ama pelin de almışşş :)
valla hediyelerin harika senin adam bayram edecek desene
Kurabiyeemm çok güzelleeer amaaa Güle güle giy inşallahh fıstıgımmm
Pierre Cardin kampanyasından mı aldıınn
tesekkur ederim tatlımmm... valla gelinligi hiçbişey yapmadım daha bakmadım bile su ocak ayı gecsin bi zaten hiç ugurlu gelmedi... subat ortasından sonra falan cıkıp bakarım heralde canım sen ne yaptın?
şubat iyidir:) bnada ocak ıyı gelmedı..
subatın 8 i gibi istanbula gidicem...bulundugum yerde pek gelinlikci yok..
istanbulu da bilmiyorum ama ablam var artık o tarif edicek ben gidip bakınıcam:18: