Cookie Çeyiz Telaşında :)

Canım bugun itibarı ile joly turdan ayarladık bız balayını 5 gece 6 gün Adam eve yi tercıh ettık, ınternettekı yorumlara bakınca senın dediğin gibi kıskanslık olabılıcek tarzda bir yer gibi görunuyo cunku cok sey söylenmiş ama bnm arkadasım 3 hafta önce balayına gıttı , hayatımda gittiğim en muhteşem dizaynlı en güzel yemekleri olan şahane bir yerdi dedi :) bide nişanlımın patronuda orada yaptı balayını , balayı çiftlerıne özel cok farklı seylerı oluyormuş, odaları jakuzılı buhar banyolu aynalı teraslı .. Ve biz gercekden cok eğlenmek stres atmak ıstıyoruz, o yüzden Adam'ı tercıh ettık . İnşallah sizde gönlunuze göre bir yer ayarlarsınız :)

hayırlı olsun tatlımmmm halolmus ya onemli olan o inşallah harika bir balayı gecirirsiniz

biz de voyage beleğe karar verdik gibi duruyor şu an için deluxe odasını istiyoruz... bakalım %90 voyage olacak bir karar vermiş olmak bile buyuk bi rahatlama

Aynen öyle içim rahatladı bir şeyi daha hallettık :) Darısı sizin başınıza

Evveeeettt yeni cicilerimle geldimmm

Dış kapımıza asmak için aldığım kapı süsümüz

Tantitoni tencere setimi tamamladımmm 2 tane daha tencerem oldu vee salata kurutucumuz

Canım kapı süsünü nereden aldın?

Bu arada debenhamsın yabancı sites var ya ben türkçeolarak bulamıyorum link aman mümkün mü canım?

Canım kapı süsünü nereden aldın?

Bu arada debenhamsın yabancı sites var ya ben türkçeolarak bulamıyorum link aman mümkün mü canım?

paşabahceden aldım tatlım debenhams'ın Türkçe sitesi yok sanırım canım ben de ürünlerine yurtdısındaki sitelerinden bakıyorum

aysegulcum tesekkur ederim canım

decembercım, sanırım indirimde oldugu zamanlar cok asırı pahalı degil chloen arkadasımız yazmıstı bir önceki sayfada... indirimlerini takip etmek lazım ben de en kısa zamanda gidip gezecegim şubesini sana yine bilgi veririm

Yeni cicilerimm

Cupcake aşkım hız kesmeden devam ediyor... Mutfak saatim ve günlük kaşık çatal bıçak setimiz

Vakumlu kahvaltılık setim ve bambu kepçe takımı

yine kendin gibi şekercik ciciler almışsın güle güle kullan,mutfak saatini nerden aldın onu da öğrenebilir miyim? ben de mutfak saati peşindeyim sanki mutfak var da saati düşünüyorum

Şipşirincik şeylere devam mı Çağlaaaaammmm?
İyi günlerde kullan, ticker ında 5 ayı görmüşsün

evet elifimmmmmmmmmmm aynen devammm

teşekkür ederim kusummm

sorma valla dustuk 1 year 3 months yazdıgı gunler daha dun gibi... yakında 4 ü de gorecegim insallah zaman ne cabuk akıp gidior anlamıyorum bir bakmısız evlenmişiz

Kuzum vakumlu kahvaltılık ilgimi çekti nerden aldın?

bernardodan kuzucum

yine kendin gibi şekercik ciciler almışsın güle güle kullan,mutfak saatini nerden aldın onu da öğrenebilir miyim? ben de mutfak saati peşindeyim sanki mutfak var da saati düşünüyorum

teşekkür ederrimm lavinimmm

pera bulvarı KLT kampanyasından saat kuşum...

canım yeni çeyizlerin gene her zamanki gibi çok çok güzel aşkla kullan

teşekkur ederim aysegulcummmmmmmmmm

değişiklik yok yine hepsi ayrı ayrı güzel ve şirinler

aşkla mutlulukla eskisinler inş

teşekkür ederim damlacım amin inşallah

tatlımm senin capcake sewdiğini biliyorum... bak bu magnetler tam senlik...bilgilendirmek istedim :))

http://www.evim.net/hediyelik-esya/magnet-meyveli-cup-cake-4lu-set_p135094?cid=8250

ay canımmm benden kaçar mıııı aldım zaten onları beeen baya oldu alalı kanca ev kampanyasından almıstım mutfak sayacımla falan beraber

ilk sayfaya eklemiş olmam lazım hatta teşekkür ederim yine de beni düşündüğün içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…