Cookie Çeyiz Telaşında :)

Ben sizin çeyiz hazırlığı sayfasının resmen fanı oldum desem, abartmış olmam :)

seçtiğiniz ürünlerin hepsini gerçekten çok beğeniyorum, her gün girip yeni gelişmeler var mı diye de bakıyorum.

henüz çeyiz hazırlığında değilim, ama yavaş yavaş düşünmem lazım olduğu içinde genelde çoğunu not alıyorum. Çok teşekkürler

selam canım :KK3: bende topiğini zevkle takip ediyorum ve çok beğeniyorum :KK6: Allah huzurla mutlulukla ve aşkla kullanmayı nasip eder inşallah :nazar: yalnız bişey sorucam peçetelik mutfak sayacı ve pasta servis seti ve peynir rendesi arasında kalanlar nedir yazmamışsın bende anlamadım :26: battaniyen varmı onu göremedim nasıl bişey aldın onu merak ediyorum :KK52: kopya çekicemde :KK52:

Ben sizin çeyiz hazırlığı sayfasının resmen fanı oldum desem, abartmış olmam :)

seçtiğiniz ürünlerin hepsini gerçekten çok beğeniyorum, her gün girip yeni gelişmeler var mı diye de bakıyorum.

henüz çeyiz hazırlığında değilim, ama yavaş yavaş düşünmem lazım olduğu içinde genelde çoğunu not alıyorum. Çok teşekkürler

ben teşekkür ederim o güzel sözlerin için canım :KK54: secimlerimi begenip takip etmen beni çok mutlu etti... hayalindeki gibi bi ceyiz olusturmanda faydam olacaksa ne ala :KK16:

yeni bir gelişme ekliyim hemen o zaman :)

yeni cicilerim... köşe koltugu uzerine bir nevi kırlent koleksiyonu yapıyorum bunları da ekledim sanırım artık yerim kalmadı :KK9:

$16-127804-big.jpg $17-127805-big.jpg $15-127803-big.jpg $19-127807-big.jpg

bu da kalpli süsüm.. asıcak bir yer bulurum sanırım

$20-127735-big.jpg $21-127735-big.jpg

selam canım :KK3: bende topiğini zevkle takip ediyorum ve çok beğeniyorum :KK6: Allah huzurla mutlulukla ve aşkla kullanmayı nasip eder inşallah :nazar: yalnız bişey sorucam peçetelik mutfak sayacı ve pasta servis seti ve peynir rendesi arasında kalanlar nedir yazmamışsın bende anlamadım :26: battaniyen varmı onu göremedim nasıl bişey aldın onu merak ediyorum :KK52: kopya çekicemde :KK52:

teşekkür ederim leylacım :KK54:

battaniye almadım henuz cunku aa işte bu dedidim bişey cıkmadı... zaten yaz gelini olucam kıs sonu indirime girerler o zaman alırım diye dusunuyorum...

o gordugun kuslu beyaz olan pecetelik, yanındaki cupcakeler kumbara

altındaki sarı renkli caydanlık ve yanında kek olan da pecetelik (gunluk kullanım icin), yanındaki pembe caydanlık da mutfak sayacı tatlım :KK34:

teşekkür ederim leylacım :KK54:

battaniye almadım henuz cunku aa işte bu dedidim bişey cıkmadı... zaten yaz gelini olucam kıs sonu indirime girerler o zaman alırım diye dusunuyorum...

o gordugun kuslu beyaz olan pecetelik, yanındaki cupcakeler kumbara

altındaki sarı renkli caydanlık ve yanında kek olan da pecetelik (gunluk kullanım icin), yanındaki pembe caydanlık da mutfak sayacı tatlım :KK34:

heh şimdi anladım tatlım çok teşekkür ederim :KK1:
bişey daha genelde hangi avm leri ve içinde hangi markaları geziyosun anladığım kadar sende istanbuldasın :KK16:

heh şimdi anladım tatlım çok teşekkür ederim :KK1:
bişey daha genelde hangi avm leri ve içinde hangi markaları geziyosun anladığım kadar sende istanbuldasın :KK16:

rica edermmmm

evet canım istanbuldayım... via port, buyaka, capitol, nautilus,astoria gibi avm ler en cok gittiklerim....

genelde dekorasyon ve evle ilgili her magazaya bakarım ama en yakından takip ettiklerim, madame coco, english home, bernardo, mudo concept, tepe home gibi magazalar oluyo

bunun dısında trendyol gibi internet sitelerini de takip ediyorum...

rica edermmmm

evet canım istanbuldayım... via port, buyaka, capitol, nautilus,astoria gibi avm ler en cok gittiklerim....

genelde dekorasyon ve evle ilgili her magazaya bakarım ama en yakından takip ettiklerim, madame coco, english home, bernardo, mudo concept, tepe home gibi magazalar oluyo

bunun dısında trendyol gibi internet sitelerini de takip ediyorum...

çok sağol tatlımmmm :KK34:

ben teşekkür ederim o güzel sözlerin için canım :KK54: secimlerimi begenip takip etmen beni çok mutlu etti... hayalindeki gibi bi ceyiz olusturmanda faydam olacaksa ne ala :KK16:

yeni bir gelişme ekliyim hemen o zaman :)

yeni cicilerim... köşe koltugu uzerine bir nevi kırlent koleksiyonu yapıyorum bunları da ekledim sanırım artık yerim kalmadı :KK9:

Eki Görüntüle 563632 Eki Görüntüle 563633 Eki Görüntüle 563634 Eki Görüntüle 563635

bu da kalpli süsüm.. asıcak bir yer bulurum sanırım

Eki Görüntüle 563638 Eki Görüntüle 563639

Çok şekerler bunlar nerden aldın canım

aaa aramızda 6 gün var ne güzel... evet ben de genelde nişanlımla alısveriş yaparım... birlikte evimize bir seyler almayı seviyoruz... :nazar: dedigin gibi daha da mutlu oluyor insan

6 ay kaldı evet :18: bende yavastan stresler basladı bile.. sorunsuz sıkıntısız gecirmek nasip olsun inşallah senin hazırlıklar ne durumda

Bende de ara ara stres oluyor , hep olumlu düşünürüm herşeye iyi tarafından bakarım ama bazen ya bişeyler yolunda gıtmezse dıye kafama takılmıyor değil :)

Ama Allaha şükürler olsun şu an herşey yolunda. Ben neredeyse tüm alıcaklarımı bitirdim dıyebılırım :) Yaklaşık 1.5 yıldır alıyorum aldıkca alası gelıyor ınsan ve eksık hiç bitmıyor :)

Beyaz eşyalarımızıda aldık . Şu sıralar bıraz ev üzerine duruyoruz , ev alıcaz ama fiyatlar ist avrupa yakasında cok cok yuksek :/ mart ayına kadar halletmemız lazım.. Tek canımızın sıkıldığı konu bu :S

Son düzenleme:
Bende de ara ara stres oluyor , hep olumlu düşünürüm herşeye iyi tarafından bakarım ama bazen ya bişeyler yolunda gıtmezse dıye kafama takılmıyor değil :)

Ama Allaha şükürler olsun şu an herşey yolunda. Ben neredeyse tüm alıcaklarımı bitirdim dıyebılırım :) Yaklaşık 1.5 yıldır alıyorum aldıkca alası gelıyor ınsan ve eksık hiç bitmıyor :)

Beyaz eşyalarımızıda aldık . Şu sıralar bıraz ev üzerine duruyoruz , ev alıcaz ama fiyatlar ist avrupa yakasında cok cok yuksek :/ mart ayına kadar halletmemız lazım.. Tek canımızın sıkıldığı konu bu :S

biz de mobilyaları falan aldık balayı falan da hallolmak uzere beyaz esyalar gelinlik-damatlık bir de ıvırz zıvır kına dugun eksikleri kaldı ceyizimi de tamamlıyorum
biz neredeyse iki yıl once hallettik ev olayını cok rast gelmişti canım... inşallah size de oyle olur eve girer girmez oraaya ısınman cok onemli... nişanlım evi aldıgında biz daha sevgiliydik ailseyile bile tanısmamıstım... beni goturmustu evi gostermek icin girer girmez burası benim yuvam olcak demiştim :KK16:

allah hayırlı yuvalar kurmayı icinde huzurla yasamayı nasip etsin siz de bulursunuz inşallah gonlunuze gore bir ev

Yaaa ben bu kirlentlere bayildim nerden aldin canim

evim.netten aldım diye hatırlıyorum canım sweet home kampanyası olmalı :KK53: ama bu kırlentler baska sitelere de geliyo ilk sayfaya bakarsan eger 4 kırlentiim daha var bunlar gibi onları da trendyoldan ve markafonideki chiccy deco life kampanyasından aldım

takip ediyorum bu siteyi tatlım cok saol :KK54: ayrıca pera bulvarı da cok sıkı takip ettigim sitelerden altıncadde ile ikisi bir de trendyoldaki kampanyalar bana hitap edebilio genelde :KK9:

Kırlentlerie bayılım yaaa senin bu çeyiz topiğine girince kararımı değiştiriyorsun canı güle güle kullan harikalarrrr:KK16:

Kırlentlerie bayılım yaaa senin bu çeyiz topiğine girince kararımı değiştiriyorsun canı güle güle kullan harikalarrrr:KK16:

tesekkur ederim tatlımmmm :KK9:

seni de countryci yapalım benceeee :KK1:

uuu büyükmüş canım büyüklüğüne göre fiyatıda iyi semt nerde :26:
ay çok soruyorum ama fikir için tatlım yaaa :KK31:

rica ederim canım sor tabi...

cekmekoyde canım biz de fiyatı uygun buldugumuz icin hemen aldık zaten suan bu rakama ordan giriş kat bile zar zor alınıyor...

X