Cookie Çeyiz Telaşında :)

biz de sinema manyağı ve film izlerken bişeyler atıştırmaya bayılan bi çiftiz
o kaselerden almam lazım sanırımmm :KK52:
güle güle kullan canım benim

hayırdır berfooooooooo neden aglıyorsun yaaaa :KK53:

Yılbaşı ruhunu taşıyan eşyalara bayılıyoruuumm :) kardan adamlı bardaklar çok şeker.

tesekkur ederim tatlımm :KK16:

biz de sinema manyağı ve film izlerken bişeyler atıştırmaya bayılan bi çiftiz
o kaselerden almam lazım sanırımmm :KK52:
güle güle kullan canım benim

tesekkur ederim özgişimmmm bence de size de lazımmm :KK52:

Bu arada bu başlık altında bir arkadaş kırlent bilgisi istemişti, şimdi gördüm, evim.net'te şu anda apolena diye bir mağazada çeşitli kırlentler var, fiyatlar 29.90. haberiniz olsun.

cookie güzel yılbaşı temalılarda var :) gerçi sen tamamladın sanırım kırlentleri ama, bilgin olsun

teşekkürler chloencim dedigin gibi ben tamamladım ve artık dur demek istiyorummm evim yerleşene kadar sonra eksik görürsem bakacağımmm ama :KK9:

bu arada yeni bi cicik daha aldımmm... bizim yatak odamızın da artık abajurları var kiiiiiii hem de çok aşklııı :KK16::KK16::KK16::KK1:

CLUBE_0352.JPG

CLUBE_0354.JPG

kızlar çağda da gelince yazar ben de yazayım altıncı caddede abajurla ilgili bir kampanya var,çok cicik şeyler var. ben mobilyamı bilsem alırdım,bi göz atın isterseniz

Abajurlara bitdim cokie yaaa nerden nerden ne kadara bideeee:KK53:

aynen ben de bayıldım, fiyat ve marka bilgisi edinmek isterim :)

günaydın kıızlarr lavim de yazmış zaten... altıncadde şehrin ışıkları kampanyası

64 lira fiyatları benim çekim vardı çekle 53 liraya falan denk getirdim.... göründükleri kadar kalitelilerse bu fiyata bu abajurlar resmen bedava

umarım iyi çıkarlar :KK1:

gene her zamanki gibi orjinal ve çok şık bir şey bulmuşsun inş kırılmadan ve resimdeki gibi gelir canım

günaydın kıızlarr lavim de yazmış zaten... altıncadde şehrin ışıkları kampanyası

64 lira fiyatları benim çekim vardı çekle 53 liraya falan denk getirdim.... göründükleri kadar kalitelilerse bu fiyata bu abajurlar resmen bedava

umarım iyi çıkarlar :KK1:

çok güzelmiş ya, ben bu altıncıcaddeye üye değildim hiç bilmiyordum hatta, şimdi sabah sabah gözüm gönlüm açıldı kampanyalara bakarak :)

hala beklermisin :KK16::KK16::KK16:
bildiğin gibi bahriyeli yar gözler dururum :21::21::21:

hala bekliorum evet 1 ay daha bekliceeeem :KK31::KK31: bence sen bahriyeli yar gözleme bak benim halimeeeee :KK9::KK9: gözün ömrü billah yollarda kalıyoo

gene her zamanki gibi orjinal ve çok şık bir şey bulmuşsun inş kırılmadan ve resimdeki gibi gelir canım

çok tesekkur ederim tatlım amin inşallah :KK16:

çok güzelmiş ya, ben bu altıncıcaddeye üye değildim hiç bilmiyordum hatta, şimdi sabah sabah gözüm gönlüm açıldı kampanyalara bakarak :)

evet harika bir sitedir benim 3. alısverişim oldu oradan umarım bu da sorunsuz gelir :KK31:

aldığınız herşeye ayrı ayrı bayıldım,,hepsi çok özenle ve zevkle seçilmiş belli...herşeyinizi mutlulukla,aşkla en önemlisi sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah :)

çağlam güle güle kullannn

ne güzel iç çamaşırı muhabbetimiz seni harekete geçirmiş,zamanı gelmişti.

hem de indirimi yakalamışsın çok güzel olduuu:KK16:

evet canımmm zamanı gelmişti bişeyler almanın ben alıp alıp kendim kullanıyordum artık çeyiz için almaya başlıyorum.. bunlar aşkımcığımın hediyeleri oldu :KK17: devamı da gelecek :KK9:

aldıklarının hepsi birbrnden müthiş çok güzeller gerçkten çok beğendim hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş. :nazar:

teşekkür ederim tatlım aminnnnn inşallah ne güzel dualar alıyorum bu topikte yaaa :KK16::KK16:

teşekkür ederim tatlım aminnnnn inşallah ne güzel dualar alıyorum bu topikte yaaa :KK16::KK16:[/QUOTE]

burası öyle içten ve samimi bi yerki vakit geçirmek çok güzel her soruna cvp bulabiliyorsun fikir edinebiliyosun süper yaa :KK16:

X