Cookie Çeyiz Telaşında :)

ay ben adam and eve için pek iyi şeyler duymadım canım kıskanclık krizlerine sokabilirmiş en umursuz insanı bileee...

biz buyuk ihtimalle voyage beleğe gidicez... karar verdik gibi canım evet fiyatlar yuksek ama balayı onemli bir kere oluyor hem de bu yorgunluk stres ancak sorunsuz bir tatille atılırr :KK16:

Canım bugun itibarı ile joly turdan ayarladık bız balayını 5 gece 6 gün Adam eve yi tercıh ettık, ınternettekı yorumlara bakınca senın dediğin gibi kıskanslık olabılıcek tarzda bir yer gibi görunuyo cunku cok sey söylenmiş ama bnm arkadasım 3 hafta önce balayına gıttı , hayatımda gittiğim en muhteşem dizaynlı en güzel yemekleri olan şahane bir yerdi dedi :) bide nişanlımın patronuda orada yaptı balayını , balayı çiftlerıne özel cok farklı seylerı oluyormuş, odaları jakuzılı buhar banyolu aynalı teraslı .. Ve biz gercekden cok eğlenmek stres atmak ıstıyoruz, o yüzden Adam'ı tercıh ettık . İnşallah sizde gönlunuze göre bir yer ayarlarsınız :)

Canım bugun itibarı ile joly turdan ayarladık bız balayını 5 gece 6 gün Adam eve yi tercıh ettık, ınternettekı yorumlara bakınca senın dediğin gibi kıskanslık olabılıcek tarzda bir yer gibi görunuyo cunku cok sey söylenmiş ama bnm arkadasım 3 hafta önce balayına gıttı , hayatımda gittiğim en muhteşem dizaynlı en güzel yemekleri olan şahane bir yerdi dedi :) bide nişanlımın patronuda orada yaptı balayını , balayı çiftlerıne özel cok farklı seylerı oluyormuş, odaları jakuzılı buhar banyolu aynalı teraslı .. Ve biz gercekden cok eğlenmek stres atmak ıstıyoruz, o yüzden Adam'ı tercıh ettık . İnşallah sizde gönlunuze göre bir yer ayarlarsınız :)

hayırlı olsun tatlımmmm halolmus ya onemli olan o :KK1: inşallah harika bir balayı gecirirsiniz

biz de voyage beleğe karar verdik gibi duruyor şu an için deluxe odasını istiyoruz... bakalım %90 voyage olacak bir karar vermiş olmak bile buyuk bi rahatlama :KK9:

hayırlı olsun tatlımmmm halolmus ya onemli olan o :KK1: inşallah harika bir balayı gecirirsiniz

biz de voyage beleğe karar verdik gibi duruyor şu an için deluxe odasını istiyoruz... bakalım %90 voyage olacak bir karar vermiş olmak bile buyuk bi rahatlama :KK9:

Aynen öyle içim rahatladı bir şeyi daha hallettık :) Darısı sizin başınıza :KK76:

Evveeeettt yeni cicilerimle geldimmm :KK9:

Dış kapımıza asmak için aldığım kapı süsümüz :KK16:

$28718.jpg

Tantitoni tencere setimi tamamladımmm 2 tane daha tencerem oldu :KK16: vee salata kurutucumuz

$10235_buyuk_zoom.jpg $1kr0b2cfox2.png

Canım kapı süsünü nereden aldın?

Bu arada debenhamsın yabancı sites var ya ben türkçeolarak bulamıyorum link aman mümkün mü canım?

Canım kapı süsünü nereden aldın?

Bu arada debenhamsın yabancı sites var ya ben türkçeolarak bulamıyorum link aman mümkün mü canım?

paşabahceden aldım tatlım debenhams'ın Türkçe sitesi yok sanırım canım ben de ürünlerine yurtdısındaki sitelerinden bakıyorum :KK31:

aysegulcum tesekkur ederim canım :KK16::KK16:

decembercım, sanırım indirimde oldugu zamanlar cok asırı pahalı degil chloen arkadasımız yazmıstı bir önceki sayfada... indirimlerini takip etmek lazım ben de en kısa zamanda gidip gezecegim şubesini sana yine bilgi veririm :KK34:

Yeni cicilerimm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Cupcake aşkım hız kesmeden devam ediyor... Mutfak saatim ve günlük kaşık çatal bıçak setimiz

$cpcake saat.JPG $634882593858927422.jpg

Vakumlu kahvaltılık setim ve bambu kepçe takımı

$2012-12-08 23.16.34.jpg $80-131258-big.jpg

Yeni cicilerimm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Cupcake aşkım hız kesmeden devam ediyor... Mutfak saatim ve günlük kaşık çatal bıçak setimiz

Eki Görüntüle 572163 Eki Görüntüle 572164

Vakumlu kahvaltılık setim ve bambu kepçe takımı

Eki Görüntüle 572167 Eki Görüntüle 572168

yine kendin gibi şekercik ciciler almışsın güle güle kullan,mutfak saatini nerden aldın onu da öğrenebilir miyim? ben de mutfak saati peşindeyim sanki mutfak var da saati düşünüyorum:KK16:

Şipşirincik şeylere devam mı Çağlaaaaammmm?:KK16:
İyi günlerde kullan, ticker ında 5 ayı görmüşsün:KK69:

evet elifimmmmmmmmmmm :KK9::KK9::KK9: aynen devammm :KK1:

teşekkür ederim kusummm

sorma valla dustuk 1 year 3 months yazdıgı gunler daha dun gibi... yakında 4 ü de gorecegim insallah zaman ne cabuk akıp gidior anlamıyorum bir bakmısız evlenmişiz :KK53:

Kuzum vakumlu kahvaltılık ilgimi çekti nerden aldın?

bernardodan kuzucum :KK54:

yine kendin gibi şekercik ciciler almışsın güle güle kullan,mutfak saatini nerden aldın onu da öğrenebilir miyim? ben de mutfak saati peşindeyim sanki mutfak var da saati düşünüyorum:KK16:

teşekkür ederrimm lavinimmm :KK54::KK54:

pera bulvarı KLT kampanyasından saat kuşum...

canım yeni çeyizlerin gene her zamanki gibi çok çok güzel aşkla kullan:KK16:

teşekkur ederim aysegulcummmmmmmmmm :KK54::KK54:

değişiklik yok yine hepsi ayrı ayrı güzel ve şirinler :KK16:

aşkla mutlulukla eskisinler inş :KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim damlacım amin inşallah :KK16:

tatlımm senin capcake sewdiğini biliyorum... bak bu magnetler tam senlik...bilgilendirmek istedim :))

http://www.evim.net/hediyelik-esya/magnet-meyveli-cup-cake-4lu-set_p135094?cid=8250

:KK9::KK9::KK9: ay canımmm benden kaçar mıııı aldım zaten onları beeen baya oldu alalı kanca ev kampanyasından almıstım mutfak sayacımla falan beraber

ilk sayfaya eklemiş olmam lazım hatta :KK16::KK16: teşekkür ederim yine de beni düşündüğün içinnn :KK54::KK54::KK54:

X