Cookie Çeyiz Telaşında :)

teşekkur ederim aysegulcummmmmmmmmm :KK54::KK54:

teşekkür ederim damlacım amin inşallah :KK16:

:KK9::KK9::KK9: ay canımmm benden kaçar mıııı aldım zaten onları beeen baya oldu alalı kanca ev kampanyasından almıstım mutfak sayacımla falan beraber

ilk sayfaya eklemiş olmam lazım hatta :KK16::KK16: teşekkür ederim yine de beni düşündüğün içinnn :KK54::KK54::KK54:

görmemişim tatlım....bunları görünce de sen geldin aklıma....madem almışsın iyi olmuş o halde.....güle güle kullanmak nasip olsun :))) sewgiler...

ben teşekkür ederim o güzel sözlerin için canım :KK54: secimlerimi begenip takip etmen beni çok mutlu etti... hayalindeki gibi bi ceyiz olusturmanda faydam olacaksa ne ala :KK16:

yeni bir gelişme ekliyim hemen o zaman :)

yeni cicilerim... köşe koltugu uzerine bir nevi kırlent koleksiyonu yapıyorum bunları da ekledim sanırım artık yerim kalmadı :KK9:

Eki Görüntüle 563632 Eki Görüntüle 563633 Eki Görüntüle 563634 Eki Görüntüle 563635

bu da kalpli süsüm.. asıcak bir yer bulurum sanırım

Eki Görüntüle 563638 Eki Görüntüle 563639

canım bu kırlentlerin geldi mi nasıllar? ya annem aldı çok kötü eski gibi ince dedi moralim bozuldu ben yakından görmedim de. sen gördün mü?

canım bu kırlentlerin geldi mi nasıllar? ya annem aldı çok kötü eski gibi ince dedi moralim bozuldu ben yakından görmedim de. sen gördün mü?

geldiler canım gordum... evet inceler elde dikilmiş gibi duruyorlar ayrıca ama bence zaten dogallıgı da oradan geliyor... elde yıkadıgın makineye atmadıgın surece zarar goreceklerini sanmam bu kırlentler dekor sonucta kullanmıcaksın süs duracak koltugun uzerinde o yuzden yani öle eline aldıgın zaman dokulcek gibi de zaten değiller... amaclarına uygunlar bence

tek uzuldugum kısım aldıgım kırlentler hep ici yastıklı gelmişti bunlar sadece kılıf olarak geldi... icine yastık arıcam simdi ona uzuldum o kadar

trendyol home dan aldıgım kırlentler, yani sunlar...

$854605_dd10.jpg $1322850_8824.jpg $1322852_1e90.jpg

en cok bunları begeniorum ama... bunlar yastıklı gelmişti ustelik...

ya annemin adresini vermiştim geri yolladı hepsini chiccyden de almıştım onları da yolladı geri :KK43: neyse artık akıllandım kendi adresimi vereceğim çok teşekkürler

ya annemin adresini vermiştim geri yolladı hepsini chiccyden de almıştım onları da yolladı geri :KK43: neyse artık akıllandım kendi adresimi vereceğim çok teşekkürler

rica ederim canımmm..

nerde oturuyosun bilmiorum ama istanbuldaysan debenhamsa bakabilirsin gormek icin.. chloen arkadasımız da aldı bu kırlentlerden debenhamsdan almıs :KK34:

Son düzenleme:
Bugün annecigim ve babacıgımla dısardaydık yine eli boş dönmedim :KK9:

Böğürtlen ve ben tam anlamıyla sinema manyağı bir çiftiz... O yüzden bizim evimiz asla bunlarsız olmazdı...!

Popcorn kaselerimizzz :KK16:

$2012-12-16 17.16.30.jpg $2012-12-16 17.17.22.jpg

Bambu salata kasem ve güralların yılbasına özel kardanadamlı, kalpli yıldızlı su bardakları :KK9:

$2012-12-16 17.21.23.jpg $2012-12-16 17.15.24x.jpg

Yemek ısıtmak ve artan yemekleri saklamak icin iki adet miniş tencere

$634850451117401250.jpg

canım aldıklarını çok beğendim çok güzelller pop corn kaselerini migrostanmı aldın canım seramikmi değlmi ben migrosta görmüştüm ama kararsız kalmıştım

o kaseler ne kadar şeker öyle çok beğendim nerden aldın canım bu arada onları görünce mısır yiyesim geldi :KK1:

migrostan aldım canım bende gorur gormez yapıstımmmmmm harikalarrr :KK16:

dün tam bir kova mısır yedim ben de catlıyodum nerdeyse ama gorunce yine yiyesim geldi :KK9: bol bol mısır yicez anlasılan :KK1:

canım aldıklarını çok beğendim çok güzelller pop corn kaselerini migrostanmı aldın canım seramikmi değlmi ben migrosta görmüştüm ama kararsız kalmıştım

sanırım seramik gizoşum cunku boyutuna bakarsam porselene gore fiyatlar uygun... porselen olsa daha pahalı olurdu :KK34:

migrostan aldım canım bende gorur gormez yapıstımmmmmm harikalarrr :KK16:

dün tam bir kova mısır yedim ben de catlıyodum nerdeyse ama gorunce yine yiyesim geldi :KK9: bol bol mısır yicez anlasılan :KK1:

sanırım seramik gizoşum cunku boyutuna bakarsam porselene gore fiyatlar uygun... porselen olsa daha pahalı olurdu :KK34:

bende geçenlerde görmüştüm ama bu sakarlıkla vazgeçmiştim :)arkadşıma yılbaşı hedyesi alabilirim :)çok güzeller çağlam yaaa

bende geçenlerde görmüştüm ama bu sakarlıkla vazgeçmiştim :)arkadşıma yılbaşı hedyesi alabilirim :)çok güzeller çağlam yaaa

:KK9: bende sakarım kuzummm ama napayımmm her yanımı da kırılcak dokulcek sey doldurdum ogrencez sakar olmamayı bir sekilde sanırımmmm :KK1:

cok cicikler eveeeetttt... kullanmasam bile olur mutfagıma renk katsınlar yeter :KK9:

X