Cookie Çeyiz Telaşında :)

bu gidişle o yola girdim gireceğim senin topiğinde gezdiğim sürece tatlım:)bakalım alcaklarım beni hangi tazr yolunda ilerletecek:)

ev olsa bızde mobılyaları alırdık canım ama malesef hala arayışlardayız :) Ne kadar güzel dnek gelmiş almışsınız evinizi, Rabbım inşallah bizede nasip eder.. Bende nişanlıma öyle diyorum, eve girip cok begenıp eve ısınırsak zaten hayırlıysa olur yani dıyorum :)

Hakkımızda hayırlısı olsun canım, Rabbım sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasıp etsin..

bu gidişle o yola girdim gireceğim senin topiğinde gezdiğim sürece tatlım:)bakalım alcaklarım beni hangi tazr yolunda ilerletecek:)

merakla bekliorum senin cicilerini de o zaman canımmm dugun ne zaman sizin?

amin tatlım inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerle gelirsin evimizi bulduk diye

Canım bu arada balayınız için nereyı düşünuyosunuz bızde aralığın 10'una kadar fln ayarlamak istiyoruz, fiyatlar 6 ay öncesınden bakmamıza rağmen uçuk şekilde :) 4-5 bini buluyo güzel otellerde 6 gece 6 gün..

Antalya cok kalabalık oluyo ruslar cok oluyo dıyolar , ben belek i düşünüyorum ama kafam karıştı ınsanlar böyle dedikçe de.

Son düzenleme:
canım nerde o günler hayatımda biri bile yok:)

olur tatlım inşallah seni cok sevecek bir beyaz atlı prens kısa zamanda cıksın karsına

ay canım suan bizde onla ugrasıoruz işte her aksam gundemimiz bu... hala karar veremedim sırf aynı sebeplerden dolayı kalabalık olması ve turistler

cornelia diamond dusunuyoduk sakin oluyomus diye ama ordada varmıs tabiki yabancılar

ikinci secenek voyage belek, onu da su sebepten istiorum deluxe odasında iki kişilik sezlonglu jakuzili falan bi terası var... eger otel umdugum gibi cıkmazsa ben de terasımdan cıkmam ole bi secenegim olabilir, jakuziye girer terasımda kocişle guneslenirim diorum

cornelia da cok buyuk oldugu icin kalabalık da olsa sakin oluyomus ay bilemiyorum valla kafam o kdr karısık ki suan

antalyaya gidicez o kesin cunku ucak biletlerimizi oyle aldık... ama hangi otel onu bilmiorummmm

ets turla gorustuk aramalarını beklioruz ordaki danısmanla vericem sanırım son kararı canım nişanlım secimi bana bıraktı cunku otel konusunda

canım nerde o günler hayatımda biri bile yok:)

olur tatlım inşallah seni cok sevecek bir beyaz atlı prens kısa zamanda cıksın karsına

ay canım suan bizde onla ugrasıoruz işte her aksam gundemimiz bu... hala karar veremedim sırf aynı sebeplerden dolayı kalabalık olması ve turistler

cornelia diamond dusunuyoduk sakin oluyomus diye ama ordada varmıs tabiki yabancılar

ikinci secenek voyage belek, onu da su sebepten istiorum deluxe odasında iki kişilik sezlonglu jakuzili falan bi terası var... eger otel umdugum gibi cıkmazsa ben de terasımdan cıkmam ole bi secenegim olabilir, jakuziye girer terasımda kocişle guneslenirim diorum

cornelia da cok buyuk oldugu icin kalabalık da olsa sakin oluyomus ay bilemiyorum valla kafam o kdr karısık ki suan

antalyaya gidicez o kesin cunku ucak biletlerimizi oyle aldık... ama hangi otel onu bilmiorummmm

ets turla gorustuk aramalarını beklioruz ordaki danısmanla vericem sanırım son kararı canım nişanlım secimi bana bıraktı cunku otel konusunda

Tek kelimeyle bayıldım perdelere de aparatlara da. Bu perdeler de mi english home ?

canım yastık kılıfların çok güzel aldığın herşeye tek tek bayılıyorum:)) inş en kısa zamanda evinide görmek nasip olur:)

inşallah canım çok saol

Canım Antalyanın en sakin en güzel ilçesi zaten belek miş diğer ilçeler cok kalabalık olyuomus cok turist gelıyomus , bende oyuzden hep belek e bakıyorum .. Ve malesef ki nişanlımda otel konusunu bana devrettı :))) 2 haftadır araştırıyoruz, sen beğen bnm için sorun yok diyo ama bi türlü karar veremıyorum bnde :)

ceyizini çok beğendim. gercekten hepsini büyük bi zevkle mutlulukla aldığın belli. Rabbim mutluluğunu daim eylesin :) bende insAllah 2013 de evleneceğim. bu forumada daha yeni üye oldum nasıl yorum yapılıyor tam olarak bilmiyorum fakat özellikle cay setini çok beğendim. Nerden ve nekadara aldığını yazarsan sevinirim :)

sizin yastıklardan esinlenerek, dün debenhams'tan çok benzerlerinden aldım, love live laugh aynı hatta :) odamda ki köşe koltuğunun üzerine koydum, çok güzel durdu.

uzun süredir odam için hiç bir şey almıyordum, sanki renk geldi :)

buarada cookiedough, bütün resimlerinizi beynime kaydediyorum neredeyse.
merak ettiğim; şu ana kadar toplam harcamanız ortalama ne kadar oldu hesap yaptınız mı?

Ay ne güzel balayı hakkınızda konuşuyorsunuz inşalah gönlünüzce olur kızlarrrrr

amin canım tesekkurlerrrrr senin tarih var mıydı belirli??

Tek kelimeyle bayıldım perdelere de aparatlara da. Bu perdeler de mi english home ?

tesekkurler canım evet english home un sitesinden zaten o resimler

canım yastık kılıfların çok güzel aldığın herşeye tek tek bayılıyorum:)) inş en kısa zamanda evinide görmek nasip olur:)

teşekkür ederim aysegulcummmm amin inşallah gecse bi su zaman

belekin denizi kotuymus diorlar sanırım o yuzden canım... otel cok onemli o yuzden senin aklında hangi isimler var??

Aaaa ne güzzel bir 2013 gelini daha hoşgeldin aramıza canım, teşekkür ederimm

su yesili olan pasta setini diosun sanırım Bernardodan aldım ama inan fiyatı aklımda değil yemek takımlarıyla beraber toptan almıstım sitesinde vardır muhakkak ordan bakabilrsin güncel fiyatına

güle güle kullan krılentlerini chloencim... debenhams ın sanırım cevahirde subesi varmıs ben de mutlaka birgün ugramak istiyorum net sitesini takip ettigim bir yerdir çok şeker ürünleri var fiyatlar nasıl peki yurtdısında uygun bir marka cunku english home gibi, buradaki fiyatları ucuk degildir umarım...

kabataslak 15.000 i buldu tatlım, bunun icine yatak odasıı mobilyam da dahil tabi... daha eksiklerim de var tahminimce 20.000 i gececek halısı perdesi ıvır zıvır derken...

Evet cevahirdeki mağazası çok büyük, ben de oradan aldım. ev tekstili bölümünde de az ama öz şeyler var. çoğu üründe %70 indirim vardı, özellikle banyo takımları / bornozlar gerçekten çok ucuzdu. kıyafetlerde de çok indirim vardı bu arada, söylemeden geçemeyeceğim iç çamaşırı bölümünde çok çeşit var, ve gerçekten hem seksi hem de şirin ürünler var.
İndirimlere denk geldikçe ucuza çok şey alınır, indirimde olmayanlar hakkında bilgi veriyim. biblo / çerçeve / şamdan baktım, fiyatlar tepe home ile aynıydı.

yaaaa belli değil 2 yıl var daha napalım beklicez daha am çeyizlerimi alıyorummmmm çoğu şey aynı bernardodan :) iyi tarafından bakıyorum olaya sizler örnek oluyorsunuz :)

çook teşekkür ederim bilgiler içinn canım ugramak sart oldu valla

yaaaa belli değil 2 yıl var daha napalım beklicez daha am çeyizlerimi alıyorummmmm çoğu şey aynı bernardodan :) iyi tarafından bakıyorum olaya sizler örnek oluyorsunuz :)

ben de ufak tefek basladıgımda o kadar vardı yavas yavas almak daha kolay oluyor canım sakin kafayla... hayırlısı olsun hakkınızda

belekin denizi kotuymus diorlar sanırım o yuzden canım... otel cok onemli o yuzden senin aklında hangi isimler var??

Benım giden arkadaslarım var cokda memnun kalmıslar belekten , memnunlardı denızınden de cnm ama sorarım yıne, canım biz en çok adam eve hoteli çok beğeniyoruz, şu an için orası ağır basıyo ama daha uygun bu kalite de bir hotel bulursak oda olabılır kararsızız :) ama şu erken rezervasyon keşke ocakta da olsaydı .. Şimdi ayarlasak bile bence çok pahalıya gelıyo yıne de ..

ay ben adam and eve için pek iyi şeyler duymadım canım kıskanclık krizlerine sokabilirmiş en umursuz insanı bileee...

biz buyuk ihtimalle voyage beleğe gidicez... karar verdik gibi canım evet fiyatlar yuksek ama balayı onemli bir kere oluyor hem de bu yorgunluk stres ancak sorunsuz bir tatille atılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…