-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Ben sizin çeyiz hazırlığı sayfasının resmen fanı oldum desem, abartmış olmam :)
seçtiğiniz ürünlerin hepsini gerçekten çok beğeniyorum, her gün girip yeni gelişmeler var mı diye de bakıyorum.
henüz çeyiz hazırlığında değilim, ama yavaş yavaş düşünmem lazım olduğu içinde genelde çoğunu not alıyorum. Çok teşekkürler
selam canımbende topiğini zevkle takip ediyorum ve çok beğeniyorum Allah huzurla mutlulukla ve aşkla kullanmayı nasip eder inşallah yalnız bişey sorucam peçetelik mutfak sayacı ve pasta servis seti ve peynir rendesi arasında kalanlar nedir yazmamışsın bende anlamadım :26: battaniyen varmı onu göremedim nasıl bişey aldın onu merak ediyorum kopya çekicemde
teşekkür ederim leylacım
battaniye almadım henuz cunku aa işte bu dedidim bişey cıkmadı... zaten yaz gelini olucam kıs sonu indirime girerler o zaman alırım diye dusunuyorum...
o gordugun kuslu beyaz olan pecetelik, yanındaki cupcakeler kumbara
altındaki sarı renkli caydanlık ve yanında kek olan da pecetelik (gunluk kullanım icin), yanındaki pembe caydanlık da mutfak sayacı tatlım
heh şimdi anladım tatlım çok teşekkür ederim
bişey daha genelde hangi avm leri ve içinde hangi markaları geziyosun anladığım kadar sende istanbuldasın
rica edermmmm
evet canım istanbuldayım... via port, buyaka, capitol, nautilus,astoria gibi avm ler en cok gittiklerim....
genelde dekorasyon ve evle ilgili her magazaya bakarım ama en yakından takip ettiklerim, madame coco, english home, bernardo, mudo concept, tepe home gibi magazalar oluyo
bunun dısında trendyol gibi internet sitelerini de takip ediyorum...
ben teşekkür ederim o güzel sözlerin için canımsecimlerimi begenip takip etmen beni çok mutlu etti... hayalindeki gibi bi ceyiz olusturmanda faydam olacaksa ne ala
yeni bir gelişme ekliyim hemen o zaman :)
yeni cicilerim... köşe koltugu uzerine bir nevi kırlent koleksiyonu yapıyorum bunları da ekledim sanırım artık yerim kalmadı
Eki Görüntüle 563632 Eki Görüntüle 563633 Eki Görüntüle 563634 Eki Görüntüle 563635
bu da kalpli süsüm.. asıcak bir yer bulurum sanırım
Eki Görüntüle 563638 Eki Görüntüle 563639
aaa aramızda 6 gün var ne güzel... evet ben de genelde nişanlımla alısveriş yaparım... birlikte evimize bir seyler almayı seviyoruz...dedigin gibi daha da mutlu oluyor insan
6 ay kaldı evet :18: bende yavastan stresler basladı bile.. sorunsuz sıkıntısız gecirmek nasip olsun inşallah senin hazırlıklar ne durumda
Bende de ara ara stres oluyor , hep olumlu düşünürüm herşeye iyi tarafından bakarım ama bazen ya bişeyler yolunda gıtmezse dıye kafama takılmıyor değil :)
Ama Allaha şükürler olsun şu an herşey yolunda. Ben neredeyse tüm alıcaklarımı bitirdim dıyebılırım :) Yaklaşık 1.5 yıldır alıyorum aldıkca alası gelıyor ınsan ve eksık hiç bitmıyor :)
Beyaz eşyalarımızıda aldık . Şu sıralar bıraz ev üzerine duruyoruz , ev alıcaz ama fiyatlar ist avrupa yakasında cok cok yuksek :/ mart ayına kadar halletmemız lazım.. Tek canımızın sıkıldığı konu bu :S
Yaaa ben bu kirlentlere bayildim nerden aldin canim
şekercim bence burdan tam kendine göre ürünler bulabilirsin
http://www.altincicadde.com/kampany...tm_medium=mail&utm_campaign=29_11_2012_bulten
canım evi ne kadara almıştı nişanlın bide kaç metrekare :26:
140 m2 canım, 2 yıl once 170 bin civarı bir rakama almıstık tapu masrafı vs bilmem ne hepsi icinde
Kırlentlerie bayılım yaaa senin bu çeyiz topiğine girince kararımı değiştiriyorsun canı güle güle kullan harikalarrrr
uuu büyükmüş canım büyüklüğüne göre fiyatıda iyi semt nerde :26:
ay çok soruyorum ama fikir için tatlım yaaa
tesekkur ederim tatlımmmm
seni de countryci yapalım benceeee
rica ederim canım sor tabi...
cekmekoyde canım biz de fiyatı uygun buldugumuz icin hemen aldık zaten suan bu rakama ordan giriş kat bile zar zor alınıyor...
iyi yapmışsınız canım çooookkkkk mutluluklar dilerim size