Müsaadenizle size bir şey sormak istiyorum, yani açıklaması biraz uzun bir mesele ama
doktor bana concerta adlı ilacı yazdığı zaman abim eczaneden 3 4 kutu falan aldı, bayağı var yani bizde şuan, ve abimle bu yıl tanıştık o yüzden ne yapıp yapamayacağını bilmiyorum
ama kendisi biraz çok bilmiş bir adam, yani etrafındaki insanlara kafasına göre concerta kullandırabilecek biri , birine kullandirdiginindan şüpheleniyorum tam öğrenemedim ama o kişiye de; sende dehb var al sende kullan diyormuş ve açıkçası abime de pek güvenemiyorum dediğim gibi bu yıl tanıştık ve doktorda şöyle bir sahne oldu; ilk içeri girdiğimizde doktor şikayetin nedir dedi, ben kesinlikle bir dikkat eksikliğinden bahsetmedim, (kendimde öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü) sadece depresif hallerimden bahsettim, mutsuzum falan dedim, stres sinir vs bu şekil ve ben bu belirtilere antidepresan yazılmasını umud ediyordum
sonra işte doktor başını salladı iki üç soru sordu, sonra abim araya girdi sen çık ben doktorla konuşçam dedi, bir 10 dk falan konuştular, sonra doktor beni çağırdı ben şimdi sana bir ilaç vercem bunu sabahları içersin falan dedi? ama ilacın adını söylemedi
abim kağıdı alıp çantasına koydu, sonra eve döndük akşam da eczaneden ilacı almıştı, 4 kutu 36mg concerta ama bana vermedi işte, kırıyor yarıya bölüyor her sabah veriyor şimdi ben şüphede kaldım, ya doktor antidepresan yazdıysa abim bunu aldıysa? yada doktora ben çıktığımda dikkat dağınıklığım olduğunu söylediyse? offffff ne yapmam lazım çok tereddütte kaldım ve dikkat bozuklugum olduğunu da düşünmüyorum
öte yandan ilacı kullandirdigi bir diğer kişi? Sonuçta eğer söylediklerimde haklıysam ikimize de doktor tavsiyesi olmadan yasa dışı ilaç kullandiriyor olacak? Ve dün okuduğum bir yazıda bu ilacı kullanan kişilerde anı ölümler meydana gelebildiği yazıyordu
doktora girmeme de izin vermiyor ne yapmam gerek sizce?