Benim alerjik bir bebeğim var. Bebeğim için neler yapmam gerektiğini araştırırken 19 ay boyunca insan sağlığı ile ilgili okuma yaptım. Her insanın vücudunda aşı, ilaç, kozmetik, deterjan, parfüm ve katkılı gıdaların biriktirdiği bir toksin yükü var. Her insanda değişen oranda toksin yükünden sonra değişik hastalıklar oluşuyor. Aslında çok az miktarda toksin yükü dahi kronik yorgunluk, kabızlık, stres gibi rahatsızlıklara sebep oluyor ama bunları gecistirerek hastalıktan saymiyoruz. Ne zaman ki hayatı çok zorlaştıran bir hastalık yaşıyoruz orada durup vücudun ne kadar kimyasala maruz kalmış olabileceğini muhakkak irdelemek gerekiyor.
Okuduklarima göre vücudunda fazlaca toksin yükü bulunan kadınların hamilelikleri zor ya da riskli geçiyor. O yüzden sizin hamilelik öncesinde de ya yeme iskanliklarinizin yanlış olduğunu ya sigara kullandığınızı ya uzun süre ilaç kullandığınızı ya da kömür madeni yakınlarında yaşadığınızı, hatta büyük şehir kirliliğine fazla maruz kalmis olabileceğinizi tahmin ediyorum. Yani hamilelige zaten sağlıksız başladınız. Hamileliginiz de dogumunuz da müdahaleli olunca var olan toksin yükü çok cok arttı. Bunlardan bebeğiniz de etkilendiği için alerji geliştirme ihtimali malesef çok yüksek. Özellikle aşılardan sonra huysuzluk oluyor mu iyi gözlemleyin. Ben çok geç kaldım siz erken davranın.
Bir ağır metal zehirlenmesi var mı yok mu öğrenmek için test yaptırın. Ağır metal detoksu ile vücudunuzu temizleme şansınız çok yüksek. Hastalığın zorluğu derecesinde uzun zaman alabilir sadece. İnstagramda @glutensizdunyacom hesabında detoks banyosu ve @organik_anne hesabında aşı detoksu, ağır metal detoksu adıyla yayınlanmış gönderilerde ayrıntıları bulabilirsiniz.
Detoks uygulayıp faydasını gorurseniz yazın lütfen. Bu konuyu çok az insan biliyor, belki okuyan başkalarına yardımcı olmuş oluruz.