- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Ben yerlere falan yattım gülmekden o yorumu okuyuncaben bu cümlenin tamamından bişey anlamadım zaten.... sen de öyle yazınca koptum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yerlere falan yattım gülmekden o yorumu okuyuncaben bu cümlenin tamamından bişey anlamadım zaten.... sen de öyle yazınca koptum
Valla su an senin üste çıkma vaktin o telefonu isteyen kocanı ona numara veren görümceni rezil et aileye kaynananlar bilsin tabi vicdanlı tiplerse..yani susarsan hep ezilceksin hepimiz kocamızı başımızda taşımıyoruz merak etme her şey karşılıklıEvet ben onu surekli pohpohladigimda sorun yok yani yoruluyon calisiyon dedigimde oda bana yaninizda diilm ozur dilerim derdi ama hep benden bekliyo biseyleri
yanlislikla o kiz bana mesaj atti buyuk ihtimal rehberde ayni isimle kayit yapti gorumcem abim yazmis iki noyada galiba o sekilde haverim oldu kiz bana mustafa abi senmisin falan yazdiKocan kız numarasi istiyor kız kardeside buna çanak tutuyor valla ne esin ne de ailesi sen yokmuş gibi davranıyor ve sen uzuluyorsun sana ne ldiyebiliriz ki ayrıca madem yanında degil nasıl gördün
Kaynanamda evliyken vaskasiyla evlendirmek istiyodu pek ise yaramazki rezil etmem hoslarina gider benim ailem uzulurValla su an senin üste çıkma vaktin o telefonu isteyen kocanı ona numara veren görümceni rezil et aileye kaynananlar bilsin tabi vicdanlı tiplerse..yani susarsan hep ezilceksin hepimiz kocamızı başımızda taşımıyoruz merak etme her şey karşılıklı
Kusura bakmayinKendini 'bi trip attim evliligimden oldum' cumlesine cok inandirma sen bence. Evliliğinizin bitmesi sapsız kız numarası isteyen adam için zaten sıradan ve beklediği bişeymiş gibi. Yani türkçeye tepki olarak doğmuşsunuz,o yüzden ben bu kadarını anlayabildim kusura bakmayin.
Cok saolun uygulicam bunlari eger devam ederse acik acik bitsin demezse yaniArkadaşım kusura bakma uzulmeni istemem fakat açık olucam.esin bekarlığa alışmış senden sogumus görünüyor. Ve boşanmaya da çok istekli gibi.nerede kalıyor bilmiyorum ama gittiği yere gidip kalabiliyosan bi yatak bile olsa git kocanla ol.aile hayatınız kalmamış. Daha çok erken bebek küçük toparlanmayi dene biraz çaba gösterin. Sen adım at once aile yanında olmaz.sogan ekmek ye birlikte olun.kendini doğumdan sonra saldigini soylemissin. Esin için değil kendini mutlu ve güzel hissetmek için toparlanmalisin. Benimde 45 günlük bir kızım ve de 8 yaşında bir kızım var. değil doğumdan sonra doguma girerken bile bakımlı susluydum.eve geldim salmadim kendimi giyinip suslenip daha 2.gun kapıyı ben açıyordum eşime. Kendimi seviyorum kendime bakmayıda seviyorum ama inan eşler de bunu seviyo.ve ben yalnızım en baştan beri bana yardım edende yok .gece uykumdan fedakarlık yapıp genede bakımımı yapıyorum. Yani bunları niye dedim çocuk bahane olmasın bende hiç uyumuyorum desem yeri.ama esin için değil kendin için salma kendini mutlu ol.ve silkelen toparlanmaya kendine gelmeye calis.cocukta büyümüş. Aile olmaya çalış. Sonra olmazsa biter zaten
Allah seni bildiği gibi yapsin emi o kız bilerek atmıştır sen bu kadsr cahilmisin.konunu okudum bende bişey anlamadim yorumlatri okuyarak şifreyi cozmeye calişiyorum.Allahim hiç böyle sapsiz kiz varmi diye bisey duymamistimyanlislikla o kiz bana mesaj atti buyuk ihtimal rehberde ayni isimle kayit yapti gorumcem abim yazmis iki noyada galiba o sekilde haverim oldu kiz bana mustafa abi senmisin falan yazdi
Neden abi dio amaAllah seni bildiği gibi yapsin emi o kız bilerek atmıştır sen bu kadsr cahilmisin.konunu okudum bende bişey anlamadim yorumlatri okuyarak şifreyi cozmeye calişiyorum.Allahim hiç böyle sapsiz kiz varmi diye bisey duymamistim
Yanlış anlama canim yorumumu ama sende artik kendini salmış durumda gibisin ayni şehirde yada köyünde kalıyormuş eşin cokta uzak degilki millet nerden nereye hergün gelip gidiyo tatlimAllah seni bildiği gibi yapsin emi o kız bilerek atmıştır sen bu kadsr cahilmisin.konunu okudum bende bişey anlamadim yorumlatri okuyarak şifreyi cozmeye calişiyorum.Allahim hiç böyle sapsiz kiz varmi diye bisey duymamistim
Ya bende bişey var bugün ya sende. bu kızı sen taniyormusun canim benim bazı kızlar şeytana. pabucu ters giydirirde haberin olmaz canim gözünü aç etrafinda olup bitenleri analiz et saldim cayira mevlam gayira olmuş senin olaylar gözünü açNeden abi dio ama
dertleşmek için değil o oynaşmak için bence.Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak
Af buyur bacım Sapsız kız ne? Ne demek istemiş konu sahibi. Ben pek anlamadım dadertleşecek sapsız kız numarası versene ? bu ne yahu ? kız kardeşinden istemiş bir de bak bak bak
Çok güldüm yorumunuza. Çok da isabetli bi yorum aynı zamanda. Nasıl bi konu bu böyleSapı olmayan ne demek? Sana kim mesaj attı eşin mi? Kız kardeşimi?
Eşin utanmadan SAPI olmayan kız numarası mı istedim dedi?
Eşinizin kız kardeşinde sapı olmayan kız numaraları mı mevcut?
Anlamadım desem?
Kaç yaşında bu eş 18 mi?
Nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz?