- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bastan sona okudum inanin tam icimdn gecenleri yazmissin sonuc olarak ben neden oldum bu duruma evet simdide birden duzelsin istiyorumEşinizin numara olayı çok kötü ama siz durumun sizden kaynaklandığınizin farkindasiniz ben evli değilim ne kadar doğru dusunebilirim bilmiyorum mutlakaki sizde uzaklık istemezdiniz ama başka bi care bulunamazmiydi? Sadece çocukla ilgilenmek, bakimsizlasmak, yalnız kalamamak bişeyler yasayamamak bana göre her evlilikte sorun yaratır hatta bunu bi erkek gözüyle bakarak söylemiyorum şahsen benim içinde bi sorun oluşturur. Mesela evden 1 saat daha erken çıkarak isinize gidemezmiydiniz ailenizle kalmak yerine? Mesafeyi bilmediğim için soruyorum ama sonuçta aynı şehir demissiniz. Istanbul da bir uçtan bir uca hergün sabah akşam giderek çalıştı benim annem de teyzemde. Ananem calistiklari ilçede oturduğu halde bir gün bile annemle teyzemin orada kaldığını bilmem ben çünkü. arti olarak esiniz geldiğinde bari bişeyler yasamamis olmanizda kötü. Banyo dahi yapamicak kadar bakimsizligi söylemek bile istemiyorum. Tabi ki esiniz büyük yanlış yapmış numara isteyerek fakat erkekler ne yazık ki ailede eşiyle ilgili bu tip uzaklık, ilgisizlik, bakimsizlik durumunda böyle şeylere yeltenebiliyor. Bu sevgililik dönemi içinde geçerli. Nihayetinde arkadaşınız değil esiniz olduğu için bu tip beklentilere girmesi çok doğal. Yuva yıkmak çok kolay, meselenin sizden kaynaklandıği ni da bildiginiz ile ilgili bi durum uyandı bende. O sebepten bence ayrılık yerine eşinize evliliginizle ilgili çözüm yoluna giden bi konuşma yapmanizi tavsiye ederim. Eğer bu ayrılalım o zaman mesajını siz değilde esiniz atmış olsa bugün burda "bu kadar kolay mi" başlıklı yorum acardiniz. Sevgili değilsiniz kızdım ayrılalım demek çok yanlış bence insanlar neler yasiyolar. Kendinizde hiç bir sorun görmediğiniz halde ya da çok sorun gormediginiz halde esiniz sürekli bu tip şeylere meyilliyse o zaman sizi anlayabilirdim. E ben bakımsız oliyim karı koca namına bişey de kalmamış olabilir bi de ilgilenmiyorumda ama yine de bana aşık kalsın tarzı bi mantık olabilir mi? Bence esinizin size neden aşık olduğunu nasıl sevdiğini hatirlamanizda yarar var. Nitekim baştan beri böyle olsanız bir evlilik plurmuydu bi de onu düşünün derim.
Cok sknti yasadik ilk defa oldu bu birazda benden kaynakli bos birakinca ama yapcak bsy yok artikEşinizin sorun çözme mantığı çok yanlış işliyor malesef. Evlilikte sıkıntılar yaşanır, normaldir. Bu adam her sıkıntıda sapsız kız" mı aramaya çıkacak yani? Bu mudur evlilik?
Ole sanirim her boslugumda acaba diye yasamak vardertleşecek kız aradığını öğrendikten sonra boşanma kararına pişman olacak kişi sen olmamalısın.eşin her konuda haklı,sen hatalı olabilirdin o zaman pes etme derdik ama başka bi kızla dertleşme konusunu okuduktan sonra ayrılman en doğrusu gibi geldi bana.aldatmaya meyilli bi eşin var maalesef
Bastan sona okudum inanin tam icimdn gecenleri yazmissin sonuc olarak ben neden oldum bu duruma evet simdide birden duzelsin istiyorum
Canım arkadaşım bunların hiç birinin seninle ilgisi yok. Sen ne yapmış olursan ol aldatmaya teşebbüsün özrü, açıklaması, mazereti olamaz. Her şey eşinin karaktersiz bir erkek olmasından kaynaklanıyor.Cok sknti yasadik ilk defa oldu bu birazda benden kaynakli bos birakinca ama yapcak bsy yok artik
Oda aklima geldi ama kiz ndn abi diye hitap ediyo nosu istenen kixAcaba sana direk söylemedi mahsustan mı yaptı?
İnanin cok yardimci oldunuz herkes oyle hepinizin yorumunu cok ciddiye aliyorum fakat dediginiz gibi bunun nedeni benim ve bencillik yapamam cocugum acisindan son bi caba daha gereklimi diye dusunuyordum sadece kizim icin uzaklik oldugu icin cok kizamiyordum ona yorum yapan herkes halki ama siz resmen icimi okudunuz ben herseyi yapmaya hazirim bakalim gerek varmi bu aksam anlicamYani evet böyle bişey mümkün değil. en başında hal ve tavriniz bu olsaydı değil evlilik sevgili bile olamazdiniz ki siz evlilik yurutmekten bahsediyosunuz. Bence sadece insanın karsisindakini suçlu görmesi çok yanlış. Bence bi dönüp herkes kendine bakmalı diyorum ben. Burada yapılan ayrılın hemen yorumlarını kinamiyorum ama ben kendimce doğru bulmuyorum. Sebep olan kimse düzeltmek zorunda olan da olur. Hatanın üzerine hata da mutlaka gelir bunca şeyden sonra Eşinizin sizden vazgeçmesi yanlış bi yola sapmasi doğru olmasa da süpriz de değil. O yüzden konusucaginiz zaman mümkünse eğer, eve donuceginizi evinizden ise gidip geliceginizi esinizle ilgileniceginizi söyleyin ve patronla ilgili konuda baskı yapmicaginizida. Ayrıca yerinizde olsam bakımlı olurdum ve bunca zaman geçen ayrı zamana karşılık olarak hiç olmadığı kadar fazla başbaşa ve özel vakitler paylasirdim. Hayat hiç kimse için kolay değil hep bi kosusturma öğrencilik hayatında bile var. O yüzden bazı şeyler insanın eşinden ve kendinden uzaklasmasina sebep gösterilmemeli. Böyle dusunenlerde her zaman kaybeder. Esinizi bırakıp yıllar geçtikten sonra bile siz yine aynı siz olucaksaniz emin olun başka biriyle yine olmicak. Çünkü düzelmesi gereken ne yazık ki sizsiniz. Mutlakaki kolay değildir ama Esinizi seviyorsaniz bi zorluk ve bedel kacinilmazdir çalışan ve çocuklu bayanlar için. O yüzden yapmayın, esinizede kızmayın yapmış bir hata. Siz iyi olursunuz neyim var ki dersiniz yine yaparsa bosayin tabi. Ama bilin ki biraz etkiye tepki durumu vardır. Yaşananlar sizi uzmesin gerekeni yapmanız yeterli. Umarım yardimci olmusumdur. Allah yardimciniz olsun.
Sizin nereniz suçlu 9aylık bebeğin sorumluluğu sizde..Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi
Vermezmi her turlu verir tabi soylerimbende epey yanlızım son zamanlarda.görümcenizde sapsız kız arkadaşlar varsa bir zahmet banada no veriversin
Cocukla ilgilenmemde sorun oldu zaten bnle ilgilenmysun cocukla ilgileniyosun dedi dun aksamSizin nereniz suçlu 9aylık bebeğin sorumluluğu sizde..
beyefendi de dertleşecek kız arıyo ve siz hala kendinizi suçluyosunuz bi o görümce evli abisine kız buluyo şoktayım şu an..
Karaktersiz es tamamda karaktersiz bi baba olusu kotu ve bu adamin kizi var daha ince dusunmesi gerek bu durumlariCanım arkadaşım bunların hiç birinin seninle ilgisi yok. Sen ne yapmış olursan ol aldatmaya teşebbüsün özrü, açıklaması, mazereti olamaz. Her şey eşinin karaktersiz bir erkek olmasından kaynaklanıyor.
O bahanesi canım aldatmaya meyletmiş ya üste çıkıyo..Cocukla ilgilenmemde sorun oldu zaten bnle ilgilenmysun cocukla ilgileniyosun dedi dun aksam
Sizin dusuncenizde doru ama ben sadece cocuk icin biseyler yapmaya cabaliyorum artik ama haklisin tepeme cikmista olabilirValla okurken sinirlerim bozuldu. Konuyu degil bu arada konu sahibi senin yorumlarini.adam kardesinden kiz numarasi istemis dertlesecekmisteeee bilmem ne dee. Sende hala trip atayim dedim ewliligimdem oldum nasil gonlunu alayim diyosun.ya kusura bakmada bi git allah askina. Mustehak sizin gibilere iyi oluyor. Ne yap biliyomusun o gelince agla yalvar sensiz yapamam de baska kadinla dertles ama ben nikahinda kalayim gucsuzum beni istediginle aldat de belki sana acir sende ewliliginden olmamis olursun
Evet ben onu surekli pohpohladigimda sorun yok yani yoruluyon calisiyon dedigimde oda bana yaninizda diilm ozur dilerim derdi ama hep benden bekliyo biseyleriO bahanesi canım aldatmaya meyletmiş ya üste çıkıyo..
asıl o dicek çocuga tek bakıyosun uzaktayım affet dicek ama zeytinyağı gibi adam..
Kocan kız numarasi istiyor kız kardeside buna çanak tutuyor valla ne esin ne de ailesi sen yokmuş gibi davranıyor ve sen uzuluyorsun sana ne diyebiliriz ki ayrıca madem yanında degil nasıl gördünMerhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi