• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

Bi kere yani ne kadar sacma birsey sen gorumcen olcak kiza sormadnmi sen nasil no fln verirsin abine diye 1....
2. Si esin cok bunalmissa bir an once cocugunu ve esini yanina aldirmaya baksaymis kendin dedn ugrasmio cabalamio diye. Bana sorarsan ya kacamak pesinde yada evlilik cocuk falan gelemiyo bunlara. Bence hic alttan alma yani ne demek bunaldimda dertlesecek birini aradm neden kiz arams dertlesecekse arkadasiyla dertlessin arkadasi yoksada koyun imamiyla dertlessin illa bi kizlami dertlesmesi gerekio?!?!? Evliligi pek kavrayamamis bence...

Bi kere yani ne kadar sacma birsey sen gorumcen olcak kiza sormadnmi sen nasil no fln verirsin abine diye 1....
2. Si esin cok bunalmissa bir an once cocugunu ve esini yanina aldirmaya baksaymis kendin dedn ugrasmio cabalamio diye. Bana sorarsan ya kacamak pesinde yada evlilik cocuk falan gelemiyo bunlara. Bence hic alttan alma yani ne demek bunaldimda dertlesecek birini aradm neden kiz arams dertlesecekse arkadasiyla dertlessin arkadasi yoksada koyun imamiyla dertlessin illa bi kizlami dertlesmesi gerekio?!?!? Evliligi pek kavrayamamis bence...
Sordum gorumcemde bunda bisey yok dio haliyle abim.suclu dicek hali yok bende dedim arkadslrnla konus die aslina bakarsan cok arkadsi yok benim memleketimde yasiyoruz arkadslari hep antalyada biz sakaryadayiz ama bunu yapmasi gerekmezdi yinede

Konuyla ilgili yorum yapmayacagim saf hatunlara dayanamiyorum cok geriyor beni..lakin gonderdigin mesaj kopyasinda butun numaralar goruluyor onu duzelt sonucta kadinlar kulubude olsa herkese acik bir yer..

Kararin ne ne dusunyosun dedigimde aramiz iyi olmasada kavga ediyo olsakta eve esyalari getirdigimde gelin konusmayiz gerekirse cocugu rezil etmeyelim ayrilipta dedi

Konuyla ilgili yorum yapmayacagim saf hatunlara dayanamiyorum cok geriyor beni..lakin gonderdigin mesaj kopyasinda butun numaralar goruluyor onu duzelt sonucta kadinlar kulubude olsa herkese acik bir yer..
Bilerek silmedm burdakilerden zarar gelmez hem esimin nosunu gorsun herkeste tedbir olarak ifşa ettim.bole bi adam var nosuda bu yanlislikla birine msj atmis olrsa bu karakterde die

Eki Görüntüle 1459456 esimin kardesine yazdigi mesaj buymus hanimlar btn aksm konustuk ben bisey yapmadim niyetimmkotu diildi cok ustume geldin beni dinlemedin cocukla ilgilenip benle ilgilenmedin diyor soj olarak sana inanmami istiyprsan biseyler yap ispatla dedim cocugun ustune yemin etti bidaha gormiyim fln dedi ikna etmeye calismiyprsun dedigimde gucum kalmadi diyor napmam gerek hala emin degilim o kizlada konustum oda "Kocanla dusundgn gibi bi ism yok abim o bmm bi zahmet aramizdaki muhabbete karisma bnlik bi durum" dio benim zaten iliskim var dedi resim falan atti kocamda bisey yapmadim dio mesajda koz nosu dio ama evli oldugumuda sole yaziyo kafam cok karisik kiza esimmis gibi mesaj attim hala abi dio bilmiyorum inanmak istiyorum ama cok gururum.kirildi

Efenim siz de çok dolmuşsunuz. Buraya yazmak yerine görümcenizi arayınız. Size de bir çöpsüz üzüm bulsun. Dertlesin.
Madem bu kadar normal.

Olemi dersin ayri olmamzn nedeni is yerine lojman yapilyo ve bz kizimla 2,aydir onu beklyrz annmin evinde evin yapilmasini kardesine attigi msji kardesi bna gonderdi kotu niyetim yoktu dio ama dahada ustelemiyo inanmam icin kizlada konustum.oda yanlislikla bna msj atti abi fln yazdi oda
Allahım ya bu nasıl bir yazı şekli. ünlü harfler nerede ? Noktalama işaretleri nerede yalvarırım ya birazcık özen gösterin yazılarınıza

Silsene arkadaşım
sen de bi garipsin
saçmalama

tam olarak anlayamadım ama ne durumda olursanız olun.. siz onun hayat arkadaşısınız ne demek bunaldım, sıkıldım .. yok başka numaralar başka kızlar istemeler falan bu resmen soğumuş sizden ayrı kalmaktan değil aranızdaki iletişim kaybolmuş sağlıklı bir iletişiminiz yok bence en büyük neden bu ve aranızdaki özlem ... evet aranızdaki hasretle birbirinizi suçluyorsunuz sürekli ama bu başkalarına adım atma hakkı vermiyor..

Hiç alakası olmayan bi kızın numarasını buraya yazmaya utanmıyor musun konu sahibi?
Forum herkese açık farkında mısın?

Benim dikkatimi çeken eşinizin kız kardeşinize yazdığı mesajda "dostum" diye hitap etmiş olması. Acaba eşiniz numarayı erkek arkadaşlarından birinden isteyecekken mesajı yanlışlıkla kız kardeşine mi attı? Eğer durum böyleyse eşinizin bir sonra bulacağı "sapsız" kız eşinize abi diye hitap etmeyebilir.

Bu beyefendinin girdiği yol belli arkadaşım. En geç 1-2 yıla aradığı sapsıza sap olur, bütün suçu da sana ve bebeğine gösterdiğin ilgiye atar.

aranizda cinsellik yada vs vs olamayabilir bu illaki gidip bir bayan bulacagi anlamina gelmez.baslikta cok mu anlayissizim demissin canim, aksine oldukca anlayislisin.!!fakat durumu anlayamamissin, esin le karsilikli oturup durumu konusun ya herro ya merro.esinin yaptigi ayip tasvip edilecek davrania degil, muhtemelen cocukca dacranip ilgiyi kendine cekmeye çalışıyor, ayrilalim lafi sinir aninda da soylenmis bir kelime olabilir.o bu lafini geri alip belki ozur diler ama sen bu yaptigi msj olayini sakin affetme...!!!!! pasif bir bayan olma ve unutma sen bir bayansin ve gururlusun.!!!!!

şimdi gördum gecmis sayfada, bak guzel kardesim canin yanmis uzulmussun belli fakat3.sahis birinin numarasini ifşa etmeden buradan kaldirmalisin.sonuc itibatiyle bu site cok olgun kaliteli ve kendini bilen insanlarla dolu. Fakat, forumlar disaridan uye olmadan da okunabiliyor..!!
esinin ozguveni cok fazla kendine belli, yasinizda cok ufak ikinizinde, ki senin kucaginda minik yavrunuz..!!!
bizlerle paylas herseyini dinler fikir veririz lakin sakin anlayissizim deme kendine, benim esim boyle bir hadsizlik yapsa, emin ol tek celsede bosar gorumcemede msj atardim simdi bana dertlesecek birini bulsana daraldim bunaldim diye :KK66: yani sen hem anlayislisin sende sabirlisin.!!!!

Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm üstüme cok geliyorsun dedi normal mi bu baska brini aramak

Siz de dertleşecek bir erkek no su isteyin bakalım birinden NORMAL Mİ KARŞILAYACAK
Eşiniz sizi aldatmaya meyil etmiş ya o kız kardeşe ne demeli onun yaptığına bir şey derler de buraya yazılmaz
Kayın valideniz kayın pederiniz nasıl insanlar görümceniz evli mi?
Ailesine ya da eşine söyleyin sahip olsunlar biraz...
Valla ne denir ne yapılır bu durumda çok sinir bozucu bir durum...

iş yerindeyim sabah sabah gülmemek için kendimi zor tuttum, konu sahibinin yazım şekli ve arkadaşların o konudaki yorumları beni bitirdii :KK9:

kız kardeşi de bir ilginç miş. abisine dememiş miii noluyoruz diye. tersleseymiş. vermeseymiş.tehdit etseymiş yengeme söylerim diye.. siz yapsanız nasıl tepki verilirdi acaba

Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu :KK42: aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim :KK61: ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi :KK42:
herkez gibi benimde başım çatladı ya nasıl yazmak bu
arkadaşım bak şimdi sen çoktan barışmısındır kocanla
zaten senin kocan 15 lik ergen gibi
kız kocana atacağı mesajı sana atcak sende inancan safsın biraz galiba
yada bizle dalga geçiyorsun
şimdi sana msj atan numarayı bir ara bakam erkek mi kız mı
kocan bildiğin ilgi çekmek için seninle oyun oynamış sende inanmışın
çocuk çocuk diye ölüyon ya oda sana ders vermiş kafasınca küçük ergen
çocugunu annene bırak ta azıcık adamla ilgilen
sanki o çocugu leylek getirdi ya :confused:

Back
X