Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor
- Konu Sahibi elifatma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
Allah akıl fikir versin eşine de sana da . bu ne saçma sapan bir durum. adamla ayrı kalmanız adamın isteğiyle yaptığı bişey değil beynini yemişsin adamın oda gitmiş kardeşinden numara almış hata üstüne hata. ne eşiniz ne de siz haklısınız benim gözümde ikinizde hatalısınız. bence ikinizde düzelmelisiniz.
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
- 11 Mart 2015
- 91
- 39
- 13
- 42
canım öncelikle sakin ol hemen ayrılmazsınız . kabul etmek gerekir ki sadece sen degil bütün evli bayanların ortak sounu erkeklerin hiç bir şey yapmamaları .ilgiyi bırak sorumluklarını bile artık yerine getirmiyorlar. Bu yüzden artık bütün yük kadınlarda. Önünde iki secenek var ya aldatıldıgını ispatlayıp ayrılacaksın Ya da eşine eşin oldugunu hatırlatacaksın . al karşına konuş niyetini ögren daha sonra senin için mantıklı olanı yap ayrıl diyemem cocuk var ve kolay degil ama onun her istediginide yapma . siz aile kurmussunuz . karşısında dik ve saygılı olman lazım aglayarak kıskanarak ona muhtaç gibi degil
gelişmeleri yaz
gelişmeleri yaz
- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
- 48
- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 40
Yemin ederim okuduğum en ilginç ve saçma konu..Bu ne arkadaş dertleşecek kız nosu isteniyo kardeş veriyor, kadın zaten ayrı bir terane ki apaçık numara ifşa ediyor...ben burda konu sahibinede kocasınada diyecek laf bulamıyorum..O kadar çok yerden falsosu var ki konunun 17 sayfa yorumda da çoğu insan benimle aynı fikirde zaten
- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
- 43
Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak
br kere evlı ısenız esınızden ayrı yasamanız en buyuk yanlıs egerkı sız bulundugunuz yerde calısmıyorsanız cocukta ufak henuz alın cocugunuzu da esınızın yanında kalın. ıkıncısı kendıme bakmayı bıraktım dıyorsunuz, cocuga yogunlasmanız normal tabıkı ama unutmayın kı her erkek cocuktur ve ılgı bekler, sevılmek,anlayıs gormek ıster. sız bence esınızı ıhmal etmısınız.
ama esınızın dertlerını sızınle paylaşmak yerıne hıc tanımadıgı bır kadınla paylasmk ıstemesı ve bunun ıcın kız kardesını alet etmesı ve kız kardesınınde bun aon ayak olması demek kendısının ve genele vurmasakta aılesının karaktersızlıgını gosterır.
bence alın karsınıza konusun ama sadece ıkınızın oldugu sakın bır ortamda konusun, o anlatsın derdını, sız anlatın sızınkını baktınız kı sevgı yok-saygı kalmamıs-uzatmayın ayrılın onunuze bakın. ama bır umut varsada aılenızle kalmakla olmaz esınızın yanında olun, anne olmanın yanında bır es, bır kadın oldugunuzuda unutmayın...!!!
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- 6 Mayıs 2014
- 693
- 689
- 78
- 12 Temmuz 2006
- 56.091
- 215.671
- 1.223
- 52
Sayın elifatma,Bilerek silmedm burdakilerden zarar gelmez hem esimin nosunu gorsun herkeste tedbir olarak ifşa ettim.bole bi adam var nosuda bu yanlislikla birine msj atmis olrsa bu karakterde die
konunuz nedir, niye topik açtınız okuyamadım, detayları bilmiyorum lakin eşinizin yazışmasını ve telefon numarasını burada paylaşmanız suçtur, eşiniz dahi olsa birinin bilgisi dışında ve onayı olmadan özel bilgilerini paylaşmak, ifşa etmek yasalara aykırı.
Burda paylaştığınız telefon numarası ve özel yazışma sebebiyle eşiniz ya da kardeşi sizi mahkemeye verebilir.
Lütfen ama lütfen herkes şu Yazıyı bir okusun:
Anayasanın 20. maddesine göre; "Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz." Bu ilkenin ihlali halinde, yani özel hayatın gizliliği ihlal edilirse artık yeni Ceza Kanununa göre fiil suç sayılacaktır.
Yeni Türk Ceza Kanununda (TCK) kabul edilen "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçu, eski TCK'de olmayan yeni bir suç tipidir. Anayasanın 20. maddesinin yaptırımı artık 5237 sayılı Ceza Kanunundadır.
Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile veya adli para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz (Madde 134/1).
Başkasının gizli yaşam alanına girilmesi ve kayda alınması suç sayılmıştır. Görüntü ya da ses kaydı yapılması halinde ceza en az bir yıl olacaktır. O halde görüntü ya da ses kaydı ağırlaştırıcı hal olarak kabul edilerek cezanın daha fazla olması benimsenmiştir.
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
hımm bi nevi çöpsüz üzüm olacak yanitakıntısı olmucak yani kzcağızımızın sevgilisi kocası falan olmayacakmış nedense artık
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
aynen öyle şekerim kendini zeki sanan ne çok erkek var değil mihımm bi nevi çöpsüz üzüm olacak yani
Çok saçma... :S Benim en takıldığm nokta kızkardeşinden numara istemesi. dahası kardeşinin numarayı vermesi.Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi
KARDEŞİNDE DE HER NUMARA VARmış maşallah. Benim abim bana böyle bişey yapsa yengemi sevmesem yeğenim hatırına onu gebertirim . Demek onlar ailecek ahlaksızlığı normal karşılayan yapıya sahip.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
Esimin ailesi zaten beni hic istemiyo evlendigimizden beri hpcalarla biseyler yapip duruyolar hatta benim ailem bile yapti aileler birbirini istemiyo kacarak evlenince neyse simdi gorumcemin daha pnce yazdigi mesajlari okudum abisinede gondermis fal baktirmis bizi gormusler abisinin bunalicagini gormus falan daha oncede bole seyler yasamistik esimde bunaliyorum nefes alamiyorum dio acaba oyle birsey olabilirmi hocaya gitmeden gunaha girmeden nasil ogrenebiliriz bunu abisinede en son bin otobuse git annemlerin yanina yada benim yanima gel.demis cocuguda birak diyor yani oyle isteri yapan yapabilecek insanlar bizde kaldiktan sonra kendi kendine evden kagit cikmadimi oyle dediniz diyerek kendini ele vermisti ben evi bastan asagi temizledim neyse simdi boyle bi durum varsa napmaliyim
- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
Ama canım baksana yanan eşyasız ev gibi birşey yazmış.