• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

Eşin senden boşamak istemiş ve kardeşiyle plan yapmışlar. Yoksa kardeşi hem kızın numarasını verip hemde seni bilgilendirmezdi. Gözünü aç uyutuyorlar seni. Benim aklıma başka bişey gelmedi, bu en kestirme yoldu.

Senin görümce hayırdır ya:KK8: Bence kocan sana bir oyun falan yapıyor , neden yapıyor amaç ne anlamasamda kimse dertleştigi kıza karısının numarasını veripte bilmem ne abi sen misin diye mesaj attırmaz.

Cnm sen kendini peki niye bu kadar saldin bu kadar uzak kalmak hele birde evliyken tabikide yipratir ama suda varki esinin boyle davranmasi normel degil ya senin saldigindan artik sikilmis durumda hic bi caba sarfetmiyor yada baska birisi zaten var hayatinda.. normel degil yani esinin davranslari hadi sizi gectim insan bebegini ozlemezmi ve cocuk varken nasil hemen atiginiz zarfi kabul eder ayrilalim der hepsi birer celiski alllah yardimcin olsun..ama bu durumda ben senin yerinde olsam ayrilirdim. Zaten esin iliskinizi voktan bitirmis ki direk boyle birsey diyebiliyor.he cocuk var ben seviyorum ayrilmam diyorsanda bundan sonra seni cok daha zor gunler bekliyor. Esini yanliz birkmiycaksin ustune basina makyajina dikt edicksin.kafana kakilan herseyi yutucaksin belki bu sekilde emekle duzeltebilirsin. Ama sadece kendine zarar verirsin bunlari yapmak hicde kolay olmaz senin icin.. ama askda fedakarlik ister tabikide

Su durumdada sakince basbasa ne varsa icinizde eksi arti birbirinizle sakince konusun karar verin sende cocugu bahane olarak gorme sen kendi hatalarini soyle onda gordugun hatalari soyle sorununuzjn buyuklugune gorede devam edin derim ben. He herse ikiniz tarafindan sorunsa zaten bitmis demektir kendinizi bosuna yipratmayin derim ben

Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu :KK42: aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim :KK61: ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi :KK42:

Olay yine komediye dönmüş.

Neyse,arkadaşım senin hatan adama karşı bakımsızmışsın,trip atmışsın,bunaltmışsın bunların sonucunda adamın söylediklerine hak verdim açıkcası. Tabi onda da sıkıntı var ama sen başlaştıgını söylüyosun. Sıkıntınız uzaklıkmış madem demek ki ondan önce büyük bir sıkıntınız yokmuş.Taa ki şu kız mevzusuna kadar. Sen ona cesaret vermişsin ki oda buna yeltenmiş. Şu anda sen kız mevzusunu çok önemsemesende aldatmaya girer. Bunu bir kez daha düşün. Sen anladıgım kadarıyla hala dönsün istiyosun.Ama söylenenleride kulak ardı etme bence .

Görümcenden eşin numara istiyor,
Görümcen veriyor ,
Sonrada sana bu durumu iletiyor ,
Sonra numarası verilen kız eşine atacağı mesajı sana atıyor ,
Görümcen herkesi whatsappda bir grup kursun ve toplasın bence. Öyle daha rahat mesajlasır haberlesirsiniz.

Arkadaşım kız senin numaranı nerden buluyorda sana mesaj atıyor allah aşkına yapma. Düpedüz kurgulanmış herşey.
Belki görümcenin fikri belki eşinle ikisinin. Ama kurgulanmış.

Eşin senden boşamak istemiş ve kardeşiyle plan yapmışlar. Yoksa kardeşi hem kızın numarasını verip hemde seni bilgilendirmezdi. Gözünü aç uyutuyorlar seni. Benim aklıma başka bişey gelmedi, bu en kestirme yoldu.
vallahi bana da öyle geldi var bir planlar
konu sahibi görümcenle aran nasıl seni ayırmaya çalışıyor olabilir mi

Görümcen kasıtlı mı yapıyo,abisiyle işbirliğinde birlikte kasıtlımı yapıyolar bilmiyorum ama,her durumda da eşinizden iyi kokular gelmedi bana,kusura bakmayın..Biriyle dertleşmek istemesi,boşanmak istediğinizde hemen kabul etmesi,bide herşeyden sıyrılıp,tüm kabahatli sizi çıkartması..
Siz de hala beni boşayacak,akşama arayacak,ben yanlış yaptım,anlayışsızım diye paralayın kendinizi..
Başka bi kızla dertleşmesine anlayış gösterin,adam çok yalnız kalmış yazık..

Görümcen veriyor ,
Görümcen herkesi whatsappda bir grup kursun ve toplasın bence. Öyle daha rahat mesajlasır haberlesirsiniz.

Arkadaşım kız senin numaranı nerden buluyorda sana mesaj atıyor allah aşkına yapma. Düpedüz kurgulanmış herşey.
aynısını düşündüm ya görümcenin planı
ya görümce ve eşin beraber ama bayağı entrikalı :KK53:

Valla arkadaşım bırak üstüne çok gitmeyi aksine çok anlayışlı biriymissin valla birde kendi kendini yiyorsun suçlu gibi pes yani valla aynısını benim eşim yapacak yani kardesinden kiz numarasi isteyecek yeminle anasından emdiği sütü burnundan getiririm ayrıca da bi zarf a esinizin hemen boşanmayı kabul etmesi çok tuhaf ve düşündürücü bence o_O

aynısını düşündüm ya görümcenin planı
ya görümce ve eşin beraber ama bayağı entrikalı :KK53:
Ama çok acemice :)
Üstünde beş dakika kafa yorunca ayrılık için bahane yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.
Ben olsam böyle acemice planlar yaptığı için boşardım o adamı :KK53:

Ama çok acemice :)
Üstünde beş dakika kafa yorunca ayrılık için bahane yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.
Ben olsam böyle acemice planlar yaptığı için boşardım o adamı :KK53:
böyle acemice planlar yaptığı için ayrılırdım ondan :KK70:
konu sahibi kusura bakmasında çok güldüm buna
biraz geliştirsinler kendilerini dallas cesur güzel falan izlesinler :KK3:

Görümcen veriyor ,

Cok haklisiniz bencede oyun olabilir

esimin kardesine yazdigi mesaj buymus hanimlar btn aksm konustuk ben bisey yapmadim niyetimmkotu diildi cok ustume geldin beni dinlemedin cocukla ilgilenip benle ilgilenmedin diyor soj olarak sana inanmami istiyprsan biseyler yap ispatla dedim cocugun ustune yemin etti bidaha gormiyim fln dedi ikna etmeye calismiyprsun dedigimde gucum kalmadi diyor napmam gerek hala emin degilim o kizlada konustum oda "Kocanla dusundgn gibi bi ism yok abim o bmm bi zahmet aramizdaki muhabbete karisma bnlik bi durum" dio benim zaten iliskim var dedi resim falan atti kocamda bisey yapmadim dio mesajda koz nosu dio ama evli oldugumuda sole yaziyo kafam cok karisik kiza esimmis gibi mesaj attim hala abi dio bilmiyorum inanmak istiyorum ama cok gururum.kirildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan
Ya bende bişey var bugün ya sende. bu kızı sen taniyormusun canim benim bazı kızlar şeytana. pabucu ters giydirirde haberin olmaz canim gözünü aç etrafinda olup bitenleri analiz et saldim cayira mevlam gayira olmuş senin olaylar gözünü aç :confused:
Tanimiyorum.esimde tanimiyor dosyada attigim gibi no istiyor

Back