Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor
- Konu Sahibi elifatma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
26 yasnda krdsi unide o yuzdn no istyo olblr arkds cevresi fln sakin olmamn yek ndni cocugum
Kardeşim biraz düzgün yazsana. Okuyacağız diye şifre çözüyoruz.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
ozur dilerim dikkat edicemYazdıklarını ben bile anlamıyorum. Hiyeroglif gibi yazıları bile çözebilen ben tam anlamları çıkarmakta güçlük çekiyorum. Biraz daha özen göstersen yardımcı olur aslında arkadaşlar. Herkes anladığı kadarıyla cevap veriyor.
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
ben bu cümlenin tamamından bişey anlamadım zaten.... sen de öyle yazınca koptum
Ben olayını saçmalığını toparlamaya çalışırken komik gelmemişti ama sen alıntı yapınca bende kahkaha attım burada.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
Yada kasitli bsy yaptiklariKız kardeşi abisi yerine sizin numaranızı mı vermiş, edepsiz olduğu kadar aptal bu görümce sanırım.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
Tamam ozur dilerimKardeşim biraz düzgün yazsana. Okuyacağız diye şifre çözüyoruz.
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Yada kasitli bsy yaptiklari
Acaba sana direk söylemedi mahsustan mı yaptı?
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
0
Nosu istenen kiz yanlslkla bna msj atti o. Nasi oldu bnde blmym ama hala gtmlym sizde vakit gecrmk icn yanina
Allah böyle şaşırtır işte. Bana kalsa direk ayrılık sebebi ama size bunu öneremem. Burnundan fitil fitil getirmelisiniz ama. Hoş adam kendinde suç olduğunu düşünmüyor bile. Bundan sonra durumu kurtaracak adımları onun atması lazım.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
Keske bn haksiz olsaydim.o yuzden sordum herkese ama biride sen hakszsin demedi malesefseni kocanı falan geçtim tamam benim erkek kardeşim bana bunu dese başlardım onun şarap çanağına öyle şey olur mu ya yaygarayı kopartıtrdım kapının önüne de koyardım adama bak ya kardeş sende kalkmış anlayışsız mıyım diyorsun sen de bir alemsin
- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
Sakın karşısında susayım deme sen de onun eksiklerini ve hatalarını söyle yani kız numarası istemekte neyin nesi? senin hakkın yok mu dertleşmeye? o zaman sen de erkek numarası iste bakalım kendisi normal karşılayacakmıymış? içinde kalmasın lütfen ama tabi kavga ederek değil güzellikle konuşmaya çalışın üstelik eşin açıkça aldatmaya yeltenmiş üzgünümAnldm ztn bu aksm o dck belliki ayrilik istedgni artik cabalicak bi ndn kalmdi demek oluyo
- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Erkekler çok fena ya! Nasılda olayı kendine çeviriyor bak görüyor musun?Hepsini okumadım.
Adam "dertleşecek bir kız" numarası istiyor, eşi de burada ben hatamı nasıl düzeltmeliyim diye ağlıyor?
Haklı haksız karışmış burada!
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Çok haklısınız bende öle anladım şuan kendimi tutamıyorum gülmekdenYaş geldi gözümdenKonu sahibi yazın berbat bu ne gözlerim döndü ya acımıyormusun sen bize hiçAma canım baksana yanan eşyasız ev gibi birşey yazmış.
Konuyada gelirsek senin kocan mevzuyu aşmışGörümcende seni üzmek içinmi yapdı bilmem ama iyi yapmış ya msjı sana yollamasaydı hiç haberin olmazdı
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
Bnm napmam gerek ama cocuk olmasa tinlamam ama kucuk bebegim varAllah böyle şaşırtır işte. Bana kalsa direk ayrılık sebebi ama size bunu öneremem. Burnundan fitil fitil getirmelisiniz ama. Hoş adam kendinde suç olduğunu düşünmüyor bile. Bundan sonra durumu kurtaracak adımları onun atması lazım.
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Klasik "kırmızı don giyerseniz beyinizin gözü dışarı kaymaz" mantığı işte.Hepsini okumadım.
Adam "dertleşecek bir kız" numarası istiyor, eşi de burada ben hatamı nasıl düzeltmeliyim diye ağlıyor?
Haklı haksız karışmış burada!
Kadının ilk vazifesi annelik, ikincisi karılık... Kendini gerçekleştirmek de ne ola ki?
- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Görümceye bak yahu pes vermiş bir de sapı olmayan bir kızın numarasını demek ki vay anasını ilk defa böyle bir şey duydum konu sahibi arkadaşım sen bir sakin ol bana kalırsa senin yanlış yaptığın bir durum yok ki sen zarf atmışsın ama adamın zaten senden böyle bir şey duyası varmış ki ilk fırsatta kabul etmiş bunu dik dur ona da böyle bize anlttığın gibi yaklaşma bırak ne hali varsa görsün ondan sana koca olmaz bu saatten sonra arkadaşım
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak
Niye kardeşi ile dertleşmiyor da kardeşinden bir kız no'su istiyor?
Bu nasıl bir insan kocana kız ayarlıyor, sonra da seni durumdan haberdar ediyor?
Sen nasıl bir aileye karıştın arkadaşım? Eşinden boşanmak istemiyorsan boşanalım diye zarf atmak neden?
Gelsin adam gibi konuşun. Niye aile evinde duş alamıyorsun onu da anlamadım. Allah yardımcın olsun.
- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Eşinizin numara olayı çok kötü ama siz durumun sizden kaynaklandığınizin farkindasiniz ben evli değilim ne kadar doğru dusunebilirim bilmiyorum mutlakaki sizde uzaklık istemezdiniz ama başka bi care bulunamazmiydi? Sadece çocukla ilgilenmek, bakimsizlasmak, yalnız kalamamak bişeyler yasayamamak bana göre her evlilikte sorun yaratır hatta bunu bi erkek gözüyle bakarak söylemiyorum şahsen benim içinde bi sorun oluşturur. Mesela evden 1 saat daha erken çıkarak isinize gidemezmiydiniz ailenizle kalmak yerine? Mesafeyi bilmediğim için soruyorum ama sonuçta aynı şehir demissiniz. Istanbul da bir uçtan bir uca hergün sabah akşam giderek çalıştı benim annem de teyzemde. Ananem calistiklari ilçede oturduğu halde bir gün bile annemle teyzemin orada kaldığını bilmem ben çünkü. arti olarak esiniz geldiğinde bari bişeyler yasamamis olmanizda kötü. Banyo dahi yapamicak kadar bakimsizligi söylemek bile istemiyorum. Tabi ki esiniz büyük yanlış yapmış numara isteyerek fakat erkekler ne yazık ki ailede eşiyle ilgili bu tip uzaklık, ilgisizlik, bakimsizlik durumunda böyle şeylere yeltenebiliyor. Bu sevgililik dönemi içinde geçerli. Nihayetinde arkadaşınız değil esiniz olduğu için bu tip beklentilere girmesi çok doğal. Yuva yıkmak çok kolay, meselenin sizden kaynaklandıği ni da bildiginiz ile ilgili bi durum uyandı bende. O sebepten bence ayrılık yerine eşinize evliliginizle ilgili çözüm yoluna giden bi konuşma yapmanizi tavsiye ederim. Eğer bu ayrılalım o zaman mesajını siz değilde esiniz atmış olsa bugün burda "bu kadar kolay mi" başlıklı yorum acardiniz. Sevgili değilsiniz kızdım ayrılalım demek çok yanlış bence insanlar neler yasiyolar. Kendinizde hiç bir sorun görmediğiniz halde ya da çok sorun gormediginiz halde esiniz sürekli bu tip şeylere meyilliyse o zaman sizi anlayabilirdim. E ben bakımsız oliyim karı koca namına bişey de kalmamış olabilir bi de ilgilenmiyorumda ama yine de bana aşık kalsın tarzı bi mantık olabilir mi? Bence esinizin size neden aşık olduğunu nasıl sevdiğini hatirlamanizda yarar var. Nitekim baştan beri böyle olsanız bir evlilik plurmuydu bi de onu düşünün derim.
- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 13
- 34
O kizinda ailesiyle sorunlari varmis kiz bana msj attiginda abi diye hitap etti ama bimiyorumErkekler çok fena ya! Nasılda olayı kendine çeviriyor bak görüyor musun?