cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

Bastan sona okudum inanin tam icimdn gecenleri yazmissin sonuc olarak ben neden oldum bu duruma evet simdide birden duzelsin istiyorum

Eşinizin sorun çözme mantığı çok yanlış işliyor malesef. Evlilikte sıkıntılar yaşanır, normaldir. Bu adam her sıkıntıda sapsız kız" mı aramaya çıkacak yani? Bu mudur evlilik?

Tesekkur ederim hepinize sorun cozulmicek olsada ben kendimi suclamamam gerektigine inandim artik

Eşinizin sorun çözme mantığı çok yanlış işliyor malesef. Evlilikte sıkıntılar yaşanır, normaldir. Bu adam her sıkıntıda sapsız kız" mı aramaya çıkacak yani? Bu mudur evlilik?
Cok sknti yasadik ilk defa oldu bu birazda benden kaynakli bos birakinca ama yapcak bsy yok artik

Ole sanirim her boslugumda acaba diye yasamak var

Bastan sona okudum inanin tam icimdn gecenleri yazmissin sonuc olarak ben neden oldum bu duruma evet simdide birden duzelsin istiyorum

Yani evet böyle bişey mümkün değil. en başında hal ve tavriniz bu olsaydı değil evlilik sevgili bile olamazdiniz ki siz evlilik yurutmekten bahsediyosunuz. Bence sadece insanın karsisindakini suçlu görmesi çok yanlış. Bence bi dönüp herkes kendine bakmalı diyorum ben. Burada yapılan ayrılın hemen yorumlarını kinamiyorum ama ben kendimce doğru bulmuyorum. Sebep olan kimse düzeltmek zorunda olan da olur. Hatanın üzerine hata da mutlaka gelir bunca şeyden sonra Eşinizin sizden vazgeçmesi yanlış bi yola sapmasi doğru olmasa da süpriz de değil. O yüzden konusucaginiz zaman mümkünse eğer, eve donuceginizi evinizden ise gidip geliceginizi esinizle ilgileniceginizi söyleyin ve patronla ilgili konuda baskı yapmicaginizida. Ayrıca yerinizde olsam bakımlı olurdum ve bunca zaman geçen ayrı zamana karşılık olarak hiç olmadığı kadar fazla başbaşa ve özel vakitler paylasirdim. Hayat hiç kimse için kolay değil hep bi kosusturma öğrencilik hayatında bile var. O yüzden bazı şeyler insanın eşinden ve kendinden uzaklasmasina sebep gösterilmemeli. Böyle dusunenlerde her zaman kaybeder. Esinizi bırakıp yıllar geçtikten sonra bile siz yine aynı siz olucaksaniz emin olun başka biriyle yine olmicak. Çünkü düzelmesi gereken ne yazık ki sizsiniz. Mutlakaki kolay değildir ama Esinizi seviyorsaniz bi zorluk ve bedel kacinilmazdir çalışan ve çocuklu bayanlar için. O yüzden yapmayın, esinizede kızmayın yapmış bir hata. Siz iyi olursunuz neyim var ki dersiniz yine yaparsa bosayin tabi. Ama bilin ki biraz etkiye tepki durumu vardır. Yaşananlar sizi uzmesin gerekeni yapmanız yeterli. Umarım yardimci olmusumdur. Allah yardimciniz olsun.

Cok sknti yasadik ilk defa oldu bu birazda benden kaynakli bos birakinca ama yapcak bsy yok artik
Canım arkadaşım bunların hiç birinin seninle ilgisi yok. Sen ne yapmış olursan ol aldatmaya teşebbüsün özrü, açıklaması, mazereti olamaz. Her şey eşinin karaktersiz bir erkek olmasından kaynaklanıyor.

İnanin cok yardimci oldunuz herkes oyle hepinizin yorumunu cok ciddiye aliyorum fakat dediginiz gibi bunun nedeni benim ve bencillik yapamam cocugum acisindan son bi caba daha gereklimi diye dusunuyordum sadece kizim icin uzaklik oldugu icin cok kizamiyordum ona yorum yapan herkes halki ama siz resmen icimi okudunuz ben herseyi yapmaya hazirim bakalim gerek varmi bu aksam anlicam

Sizin nereniz suçlu 9aylık bebeğin sorumluluğu sizde..
beyefendi de dertleşecek kız arıyo ve siz hala kendinizi suçluyosunuz bi o görümce evli abisine kız buluyo şoktayım şu an..

Karaktersiz es tamamda karaktersiz bi baba olusu kotu ve bu adamin kizi var daha ince dusunmesi gerek bu durumlari

Valla okurken sinirlerim bozuldu. Konuyu degil bu arada konu sahibi senin yorumlarini.adam kardesinden kiz numarasi istemis dertlesecekmisteeee bilmem ne dee. Sende hala trip atayim dedim ewliligimdem oldum nasil gonlunu alayim diyosun.ya kusura bakmada bi git allah askina. Mustehak sizin gibilere iyi oluyor. Ne yap biliyomusun o gelince agla yalvar sensiz yapamam de baska kadinla dertles ama ben nikahinda kalayim gucsuzum beni istediginle aldat de belki sana acir sende ewliliginden olmamis olursun

Sizin dusuncenizde doru ama ben sadece cocuk icin biseyler yapmaya cabaliyorum artik ama haklisin tepeme cikmista olabilir

O bahanesi canım aldatmaya meyletmiş ya üste çıkıyo..
asıl o dicek çocuga tek bakıyosun uzaktayım affet dicek ama zeytinyağı gibi adam..
Evet ben onu surekli pohpohladigimda sorun yok yani yoruluyon calisiyon dedigimde oda bana yaninizda diilm ozur dilerim derdi ama hep benden bekliyo biseyleri

Kocan kız numarasi istiyor kız kardeside buna çanak tutuyor valla ne esin ne de ailesi sen yokmuş gibi davranıyor ve sen uzuluyorsun sana ne diyebiliriz ki ayrıca madem yanında degil nasıl gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…