• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

Ama o haklym dio bnde bitiren bnmsm gbi davranmsni istmdgm icn son noktaya kdr onu hkli goryrm kendmce

Arkadaşım siz hayatınızda mantık denilen şeyle hiç tanışmadınız mı ?
bu durumda nasıl eşini haklı görebilirsin ki ?
Başka konuştuğu kişiler olmadığını ne biliyorsun,
aynı şeyi sen yapmış olsaydın eşin ne yapacaktı seni mi haklı bulacaktı
kocasıyla karısıyla her kavga eden dertleşecek numara mı arıyor yanii pess .

Dime ama bn yapsam dedim yap dedi okdrda umursamaz
seni kocanı falan geçtim tamam benim erkek kardeşim bana bunu dese başlardım onun şarap çanağına :KK67: öyle şey olur mu ya yaygarayı kopartıtrdım kapının önüne de koyardım adama bak ya kardeş sende kalkmış anlayışsız mıyım diyorsun sen de bir alemsin :KK12:

Arkadaşım siz hayatınızda mantık denilen şeyle hiç tanışmadınız mı ?
bu durumda nasıl eşini haklı görebilirsin ki ?
Başka konuştuğu kişiler olmadığını ne biliyorsun,
aynı şeyi sen yapmış olsaydın eşin ne yapacaktı seni mi haklı bulacaktı
kocasıyla karısıyla her kavga eden dertleşecek numara mı arıyor yanii pess .
İste bu yuzden size soryrum cozemiyorum okadar cok beni sucluyorki ben bile inandik suclu olduguma

Dertleşcek kız konusu öyle sinirimi bozdy ki akşam akşam hasbinallah ya kocaya mı görümceye mi dertleşen kıza mı saysam bilemedim. Çok sinir oldum çok.

Yani diyosun ki coktan bitmis artik cabalamam onun demesine gore ustune gutmeden onunla ilgilenmem gerekiyomu hala son bi caba icin yoksa napmaliyim icimden hicbsy yapmakta gelmiyor

Bence haksız değilsin sonuçta tek taraflı çaba gösteriyosun. Eşin çaba göstermeyip seni suçlu görerek haksızlık yapıyo bence

dertleşecek kız aradığını öğrendikten sonra boşanma kararına pişman olacak kişi sen olmamalısın.eşin her konuda haklı,sen hatalı olabilirdin o zaman pes etme derdik ama başka bi kızla dertleşme konusunu okuduktan sonra ayrılman en doğrusu gibi geldi bana.aldatmaya meyilli bi eşin var maalesef

Olaya düz mantıkla yaklaşıyorum;

Eşin 2 aydır yalnız. Fırsattan istifade kız atmak istemiş ama yakalanmış.

Senide benimle ilgilenmiyorsun ayağına bir güzel kandırıyor. Yüz verme. Eğer şimdi gereken tavrı takınmazsan bu adam yüz bulup bu işlere devam edecektir haberin olsun.

Yazdıklarını ben bile anlamıyorum. Hiyeroglif gibi yazıları bile çözebilen ben tam anlamları çıkarmakta güçlük çekiyorum. Biraz daha özen göstersen yardımcı olur aslında arkadaşlar. Herkes anladığı kadarıyla cevap veriyor.

Back
X